reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Anastazja ja tam nie uzywam pedzlow wiec mi to bez roznicy:p napewno sa dobre rzeczy bo ceny mowia same za siebie ale mnie niestac na takie wydatki:)narazie hehe:D
a co do Malwiny to masz racje jakos nie wierze w to wszystko..tylko po co tak klamac jeszcze osobom ktorych sie nie zna

reklama
do "narzeczonego" Malwiny:) i co siedzisz na BB cały czas?:) że tak szybko odpisujesz?

no ja Cornelka trochę ich mam:D ale cena nie zawsze mówi sama za siebie:) znam wiele drogich produktów, które były do dupy..np. taki krem clinique...niby taki zajebisty,ale co było dla mnie najwazniejsze NIBY PRZEBADANY...i c-h-u-j!! taka alergia mi na niego wyskakuje,że hoho:) ja uwielbiam np. ziaje:) ona leczy moja skórę:) szczególnie seria med:)

facet na babskim forum ...

Anastazja ziaja jest super i nie droga hehe:)wiesz kazda skora jest inna dla jednych bedzie cos dobre a dla innych zle bo sie ma alergie ja to nie mam chyba na nic alergii wiec moge uzywac wszystkiego:)

a tak jeszcze wyłapujac szczegoły z wypowiedzi malwiny, przypomnialo mi sie ze do szpitala ma 16 km a karetka miala przyjechac w 15 minut :D ogólnie moża, można...czemu by nie, tylko ze u mnie w miescie szpital mam gora 5 km od domu a jada pol godziny, wiec? To jakis cud. Nie możliwe żeby byli tacy szybcy;p No i ogólnie kolezanka niezla bajke zapuscila;p no nic ide do szkoly. Milego dnia wam;*

Kinga hehe ale to smiesznie musi wygladac jak taki malec sie awanturuje i o co on moze miec pretensje:)

no jak to o co pretensje, o to ze nie moze czegos miec/zrobic...:tak: ojjj zobaczysz laska, ze to nic smiesznego :sorry::-p;-) jak jestes w markecie, na ulicy, CH a dziecko ci drzesie na cale gardlo lezy na podlodze wali rekami i nogami...albo wyrywa sie, szarpie..ucieka co najgorsze.....naprawde nic w tym smiesznego hehe a dzieci sa cholernie uparte....dorosli maja mniej cierpliwosci ;-):sorry:

może się czepiam,ale to Malwina nie powinna dostać tego krwawienia?:) a nie jej narzeczony?:) zresztą historia dla mnie jest naciągana....gdyby było coś poważnego to raczej nie myśli się o jakimś głupim forum:)

no wlasnie kochaniutka czepiasz sie :tak::happy: nie raz zdarzy mi sie gdzies nie dopisac 'a' i wychodzi jakbym pisala jako facet....wiec bez przesady:sorry:
poza tym bardzo sie mylisz odnosnie kwestii, ze jak sie cos dzieje to sie nie mysli o forum....wlasnie sie mysli....moze nie tyle o samym forum co o osobach, z ktorymi sie tu pisze, z ktorymi ma sie jakies blizsze wiezi....myslisz, ze po co dziewczyny na forum sie telefonami wymieniaja? wlasnie po to, zeby w sytuacjach kiedy sie cos dzieje (dobrego lub zlego) moc sie skontaktowac i ew. poinformowac pozostale dziewczyny, zeby nie odpisywac wszystkim za kazdym razem...wyobraz sobie, ze byla taka sytuacja, ze u mnie na wrzesniowkach jak jedna dziewczyna byla w szpitalu to jej corka pisala nam na forum o tym...my jej odpisywalysmy a ona przekazywala mamie od nas zyczenia...i co w tym dziwnego?
milo czytac, ze jestesmy 'jakims glupim forum' dla ciebie......:frown:
az odechcialo mi sie tu pisac....

madzia wiesz...na czas przyjazdu karetki wiele rzeczy sie sklada nie tylko odleglosc szpitala od domu...moze karetka byc akurat w twojej okolicy i moc przyjechac nawet w 5 min...a moze miec jakis wyjazd i trzeba czekac 30min albo i wiecej...wszystko zalezy tez od przypadku do jakiego jada..wiadomo, ze nie w kazdym przypadku jada 100km/h na sygnale....

Ostatnia edycja:
Kinga ja tez tak robilam jak bylam mala wymuszalam wszystko sila ja narazie moge sobie tylko wyobrazic jak to wyglada a wyobraznia roznie dziala wiec dlatego pisze ze to musi smiesznie wygladac bo sama osobiscie tego nie doswiadczylam:) a co do Anastazji to mysle ze nie chodzilo jej o to ze my jestesmy glupie tylko ona nie jest az tak z nami zwiazana jak my wszystkie

cornelka ja nie uwazam, ze ona napisala o nas ze jestesmy glupie..tylko wlasnie o tym o czym ty piszesz :) no coz...kazdy ma swoje powody do pisania tutaj...poprostu zrobilo mi sie przykro, ze jedna z nas uwaza nasz watek za tania rozrywke...nic nieznaczaca, miejsce gdzie sie wchodzi dla zabicia czasu, jak juz naprawde nie ma sie co robic....

co do malwiny to pozyjemy - zobaczymy...nie ma co sie ekscytowac.

Ostatnia edycja:
Kinga mysle ze nie miala akurat tego na mysli ja lubie tu byc bo fajnie mi z wami sie rozmawia i czasem mam ochote abysmy wszystkie sie spotkaly:)

reklama
wpadlam na chwile moja mala rano meczyla koka ale zwiazaam ja na tzw mumie i odrazu usnela i spi juz 3 i pol godziny wohoo jak wstanie to pojde n aspacer o ile sie nie rozpada i zalece dohrtowni fryzrekiej bo mi sie maseczka skonczyla d wlosow ;/ i dzis farbuje wlosy jupi :)
wiecie co rno wstaje o 5 30 zrobic Amelce flache otwieram puszke z mlekiem - uzywam bebilon one sa w puszkach z szczelnym zamknieciem - patrze a tam robak mleczka bylo eszcze troche ale wsypalam je na szczescie miaalm nastepne opakwanie w zapasie .. tesciowa powiedzila z et maczniak i ze ie mozliwe aby zalagl sie w melu bo by bylo stado musial wleciec tam tylk jak hmmm....

Do góry