reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anastazja ja tam nie uzywam pedzlow wiec mi to bez roznicy:p napewno sa dobre rzeczy bo ceny mowia same za siebie ale mnie niestac na takie wydatki:)narazie hehe:D
a co do Malwiny to masz racje jakos nie wierze w to wszystko..tylko po co tak klamac jeszcze osobom ktorych sie nie zna

reklama
do "narzeczonego" Malwiny:) i co siedzisz na BB cały czas?:) że tak szybko odpisujesz?

no ja Cornelka trochę ich mam:D ale cena nie zawsze mówi sama za siebie:) znam wiele drogich produktów, które były do dupy..np. taki krem clinique...niby taki zajebisty,ale co było dla mnie najwazniejsze NIBY PRZEBADANY...i c-h-u-j!! taka alergia mi na niego wyskakuje,że hoho:) ja uwielbiam np. ziaje:) ona leczy moja skórę:) szczególnie seria med:)

facet na babskim forum ...

Anastazja ziaja jest super i nie droga hehe:)wiesz kazda skora jest inna dla jednych bedzie cos dobre a dla innych zle bo sie ma alergie ja to nie mam chyba na nic alergii wiec moge uzywac wszystkiego:)

a tak jeszcze wyłapujac szczegoły z wypowiedzi malwiny, przypomnialo mi sie ze do szpitala ma 16 km a karetka miala przyjechac w 15 minut :D ogólnie moża, można...czemu by nie, tylko ze u mnie w miescie szpital mam gora 5 km od domu a jada pol godziny, wiec? To jakis cud. Nie możliwe żeby byli tacy szybcy;p No i ogólnie kolezanka niezla bajke zapuscila;p no nic ide do szkoly. Milego dnia wam;*

Kinga hehe ale to smiesznie musi wygladac jak taki malec sie awanturuje i o co on moze miec pretensje:)

no jak to o co pretensje, o to ze nie moze czegos miec/zrobic...:tak: ojjj zobaczysz laska, ze to nic smiesznego :sorry::-p;-) jak jestes w markecie, na ulicy, CH a dziecko ci drzesie na cale gardlo lezy na podlodze wali rekami i nogami...albo wyrywa sie, szarpie..ucieka co najgorsze.....naprawde nic w tym smiesznego hehe a dzieci sa cholernie uparte....dorosli maja mniej cierpliwosci ;-):sorry:

może się czepiam,ale to Malwina nie powinna dostać tego krwawienia?:) a nie jej narzeczony?:) zresztą historia dla mnie jest naciągana....gdyby było coś poważnego to raczej nie myśli się o jakimś głupim forum:)

no wlasnie kochaniutka czepiasz sie :tak::happy: nie raz zdarzy mi sie gdzies nie dopisac 'a' i wychodzi jakbym pisala jako facet....wiec bez przesady:sorry:
poza tym bardzo sie mylisz odnosnie kwestii, ze jak sie cos dzieje to sie nie mysli o forum....wlasnie sie mysli....moze nie tyle o samym forum co o osobach, z ktorymi sie tu pisze, z ktorymi ma sie jakies blizsze wiezi....myslisz, ze po co dziewczyny na forum sie telefonami wymieniaja? wlasnie po to, zeby w sytuacjach kiedy sie cos dzieje (dobrego lub zlego) moc sie skontaktowac i ew. poinformowac pozostale dziewczyny, zeby nie odpisywac wszystkim za kazdym razem...wyobraz sobie, ze byla taka sytuacja, ze u mnie na wrzesniowkach jak jedna dziewczyna byla w szpitalu to jej corka pisala nam na forum o tym...my jej odpisywalysmy a ona przekazywala mamie od nas zyczenia...i co w tym dziwnego?
milo czytac, ze jestesmy 'jakims glupim forum' dla ciebie......:frown:
az odechcialo mi sie tu pisac....

madzia wiesz...na czas przyjazdu karetki wiele rzeczy sie sklada nie tylko odleglosc szpitala od domu...moze karetka byc akurat w twojej okolicy i moc przyjechac nawet w 5 min...a moze miec jakis wyjazd i trzeba czekac 30min albo i wiecej...wszystko zalezy tez od przypadku do jakiego jada..wiadomo, ze nie w kazdym przypadku jada 100km/h na sygnale....

Ostatnia edycja:
Kinga ja tez tak robilam jak bylam mala wymuszalam wszystko sila ja narazie moge sobie tylko wyobrazic jak to wyglada a wyobraznia roznie dziala wiec dlatego pisze ze to musi smiesznie wygladac bo sama osobiscie tego nie doswiadczylam:) a co do Anastazji to mysle ze nie chodzilo jej o to ze my jestesmy glupie tylko ona nie jest az tak z nami zwiazana jak my wszystkie

cornelka ja nie uwazam, ze ona napisala o nas ze jestesmy glupie..tylko wlasnie o tym o czym ty piszesz :) no coz...kazdy ma swoje powody do pisania tutaj...poprostu zrobilo mi sie przykro, ze jedna z nas uwaza nasz watek za tania rozrywke...nic nieznaczaca, miejsce gdzie sie wchodzi dla zabicia czasu, jak juz naprawde nie ma sie co robic....

co do malwiny to pozyjemy - zobaczymy...nie ma co sie ekscytowac.

Ostatnia edycja:
Kinga mysle ze nie miala akurat tego na mysli ja lubie tu byc bo fajnie mi z wami sie rozmawia i czasem mam ochote abysmy wszystkie sie spotkaly:)

reklama
wpadlam na chwile moja mala rano meczyla koka ale zwiazaam ja na tzw mumie i odrazu usnela i spi juz 3 i pol godziny wohoo jak wstanie to pojde n aspacer o ile sie nie rozpada i zalece dohrtowni fryzrekiej bo mi sie maseczka skonczyla d wlosow ;/ i dzis farbuje wlosy jupi :)
wiecie co rno wstaje o 5 30 zrobic Amelce flache otwieram puszke z mlekiem - uzywam bebilon one sa w puszkach z szczelnym zamknieciem - patrze a tam robak mleczka bylo eszcze troche ale wsypalam je na szczescie miaalm nastepne opakwanie w zapasie .. tesciowa powiedzila z et maczniak i ze ie mozliwe aby zalagl sie w melu bo by bylo stado musial wleciec tam tylk jak hmmm....

Do góry