reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej kochane :*
Mazia co mówiłaś, że nie masz brzucha jak masz i to taki ciążowy :)) No piękny jest! :D
Poczekamy jeszcze troche i zobaczymy śliczną piłeczkę ;D A sala ! No miodzio! Pieknie przystrojona! Delikatnie, ale z gustem :)) Bardzo mi się podoba :))

Malwina ... Dziwne, że szłaś zadzwonić do sąsiadki ... Nie macie komórki w domu? W ogóle takie wszystko dla mnie podejrzane jest, ale może pochopnie Cie oceniam - nie wiem.
Życze Ci duzo zdrowia i jeżeli na prawde jesteś w ciąży to trzymam kciuki, żeby wszystko z dzidziem było ok.

A ja chyba @ dostałam. Narazie zauważyłam dziwną różową wydzieline. Ale pewnie się rozkręci na maksa. No nic przywykłam już do tego, że @ i tak i tak przychodzi. Nawet nie robie sobie nadziei.

U mnie po staremu. Dostałam opiepsz w pracy, ale nie warto do tego wracać. Wczoraj pokłóciłam się z TŻtem ale ostatnio to u Nas norma. Ma w pracy problemy, które przynosi do domu i takie są skutki tego wszystkiego.

Jutro ide do fryzjera z czego baardzo sie ciesze tym bardziej, że pół godziny wcześniej wyjde z tego burdelu ;D;D

Dobra kończe bo ja tylko na chwile na kompa się załapałam. Dziewczyny z pokoju i wszyscy pracownicy poszli na zebranie i siedze sama. Więc skorzystałam z okazji i hop na BB !

Buźka odezwe się może później :*:*

reklama
Ale i tak musze poczeka do 12 autobus mam dopiero o 12:30 a do szpitala mam 16km to przeciaz na nogach nie pójde. szkoda że auto musiało sie zepsóc bo bym pojechała autem:(:(
Ważniejsze jest dziecko.
Ale chyba zaraz karetke wezwe bo nie wiem czy dam rady dojecha do szpitala.
Zaraz zejde do sasiadki i zadzwonie od niej żeby przyjechali mam nadzieje ze nie bedzie za późno. Nie wiem co sobie zrobie jak bedzie za późno.

Zadzwoniłam do szpitala i karetka przyjedzie za jakiej 15 minut i bedzie wszstko wiadomo mam nadzieje że jak mnie zabiorą do szpitala to mnie nie zostawia.
I ze jest wszystko oki.
I mam nadzieje że te bule to nie na @wredną bo bym niewiem co zrobiła.
Bym mogła posądzic zakład pracy bo przypuszczałam nim byłam u lekarza że jestem w ciaży i powiedziałam to w pracy a mam taka wredną brygadzistke ze robiłą mi na złoś i musiałam wszystko dzwiga nosic palety.
Mam wszystkiego dośc płacze mam już załamke:(;(

Jak bym sie nie odzywała za 15 minut to znaczy ze zabrali nie do szpitala jak coś to napisze jak wróce papa dziewczyny
wg. mnie malwina cos krecisz, przeciez ostatnio sie okazalo (jakis tydzien temu ) ze w ciazy nie jestes , robilas bete i wynik byl negatywny, po tygodniu okazalo sie ze w ciazy jestes a nawet juz widac na usg pecherzyk ( dodam ze wynik 2 bety mialas 8? strasznie cos mało, wiesz jesli widac pecherzyk to i beta powinna byc wieksza bo pecherzyk widac ok 5 tyg ciazy liczac od dnia ost miesziaczki a beta wtedy wynosi : od 217 do 7138 wiec dziwne to bardzo) . No i jakże w ciagu 2 dni odkad niby jestes w ciazy zdążyłas juz powiedziec w pracy przełozonej nie majac na to potwierdzenia, sama mowilas ze nie jestes pewna przeciez. Nie wiem z kazdym postem co innego. No i teraz to pogotowie. Albo jestes strasznie zakrecona osoba albo zmyslasz z lekka i tyle. Bo ciaza nie pojawia sie od tak raz jest raz jej nie ma potem znowu jest, potem znowu okaze sie ze to ciaza ale spożywcza.

mazia 89- maly masz brzuszek ale sliczny :) och chyba tez bym taki chciała...

hey dziewczyny :) dlugo mnie ie byl bo imprzy rodzinne mnie wonza:) dzis bylam u fryzera i fryzurke mam super:) jutr farbne wlosy o ile mala mi pzowli wczoraj ja cos brzuszek bola ae gazy jej odchodil tylko kupki nie mgla zrobic a le dzis jest ok daje jej ciepa peluhe na brzuszek i jest super kupki tez:)
ploza zdjeca mi wkocu szwy a tak bolao!!! najbrdziej z wszystkiego bolal ten szew b ja maialm go 2 tygonie :sorry: przez to ze sie przedzwgalam itd zrbil mi sie krwiac k i musiaysm czekac az wplynie z niego caa kewa ale wogole e boal :)
ide do cieplej kapieli. aha w wkend by czwsicie sexik i pwoiem wam e myslam ze bedzie trohe choc boec a tu nic:) poszlismy na casc haha za 2 tygodie ide na kontrle o drazu pwoeim zeby przepslaa mi krazi nuvarong
ece prasowac ciuszki malaej- dzis dostalismy album z szpitala od malej zaraz po urdzneiu 40 zdjec przez 3 di i ejst super prcz mojej szopy:D:D na zdjeciu heh ... moj zabral aparat zeby sie pochwalic kolega z prCY ALE POKAZE WAM JAK NA ROSIE WOCZACHJA PRZYJEDZIE Z DEGACJI masakra juz d 2 spichw i 1 spdenek sie nei miesci:)
sorry ale ta lwaiatura cos szwankuje:angry::angry:

hej dziewczyny po niedzieli wkleje wreszcie zdjęcia ze ślubu, narazie nie mam czasu Was czytać za co przepraszam, ale studia mnie męczą

niunia nono nie szalej bo zaraz sie okaze ze z kolejnym w ciazy :D super, ze tak wszystko okej u ciebie! bardzo sie ciesze :)

matosia czekamy z niecierpliwoscia :)

malwina jakies to wszystko dziwne co piszesz....nie trzyma sie kupy....

cornelka hehehe to teraz jak bedziesz siadala do kompa to nie zaczynaj wczesniej ejsc...bo nigdy nie wiesz co przeczytasz :p

kurcze mlody mi zasnal 2 godziny temu wiec pewnie o 5 bede miala pobudke :/ jesuuu zapomnialam mu wyprac rzeczy na basen :O.....ale wstyd heh :)

Matosia biedaku aż tak Cię męczą? u mnie są 3 dni wolne:p (tzn są wykłady, ale ja np. na nie nie chodzę:p) a ten drugi (a właściwie 1:p) kierunek to zarządzanie,ale inżynierskie:) no i już VI semestr się zaczął, a pamiętam rozpoczęcie jak wczoraj:p:) chyba się kiedyś o to pytałaś:):p\

Mazia śliczna sala!! a brzusio?! cud miód i malina:) słodkości:)

Kinga dobrze,że się znalazłaś:p

Malwina...wiesz co...szczerzę to ja nie wierze w ani jedno Twoje słowo...jakaś dziwna jesteś...nie dość,że jeśli prawdą jest,że jesteś w ciąży to ryzykujesz zdrowie swoje dziecka,żeby dla faceta barszcz ugotować(???????!!!!!!!!!!!), to gadasz tylko o sobie i nie interesuje Cię nic co się dzieje dookoła...może zacznij z nami rozmawiać,a nie tylko o swoim życiu i problemach, co?:) btw jeśli znów zmyślasz to lepiej stąd znikaj...bo nie potrzebny nam tu trol.

Cześć dziewczyny:*

Matosia wklej wklej bo czekamy:D ja dodałam na NK ale z pleneru bo transfer już mam mały w tym miesiącu hehe więc nie poszaleje:D a jak tam Tosia?? mała rozrabiara prawda??

Niunia trudno było niektóre wyrazy odczytać ale da się domyślić hehe:D jak tam malutka?? pewnie słodziutka i oczko w głowie każdego:)

Shiraa główka do góry jesteśmy z Tobą:)

Maziu super się czyta Twoje posty:) a brzuszek masz prześliczny! normalnie cudowny aż napatrzeć się nie mogę:) prześlij jakieś ciążowe fluidy hehe:D co do Twojego pytania to super nam się mieszka razem:) mamy mieszkanie 3 pokojowe:)

Kinga odwiedzaj nas częściej kurcze:) jak dzieci??

Anastazja zdrowiej, zupełnie mi do Ciebie nie pasuje, że jesteś chora hehe bo Ty zawsze taką szalona i żywiołowa:) kuruj się:*

Cornellko co u Ciebie??

Malwina przeczytałam kilka Twoich postów i wydaję mi się, że nie jesteś z nami szczera... jest dużo nieścisłosci i bardzo zagmatwanych historii w Twoich wypowiedziach. Dlaczego kłamiesz?? ciąża to nie jest stan do robienia sobie żartów. Daj znać co na tym pogotowiu Ci powiedzieli jeśli to oczywiście prawda... masz bardzo egoistyczne i zadufane w sobie podejscie do życia... w każdym bądź razie napisz co u Ciebie.

Któraś z Was (przepraszam, że nie pamiętam która) pytała czy biorę wiesiołka. Więc odpowiadam, że nie biorę narazie zobaczymy jak to wyjdzie:) w sumie to przytulaliśmy się w dni płodne bo zauważyłam po śluzie ale strasznie w tym miesiącu mi się pozmieniało bo tylko jeden dzień miałam śluz i myślałam, że zaczynają się płodne a tu taka zmiana tylko jeden dzień (przepraszam za dosłowność ale chyba nie mamy tajemnic między sobą prawda??:)) nie wiem co mam myśleć. Zobaczymy. W każdym razie nie nastawiamy się.

Kurcze nie ma Was:( a ja akurat siedzę sama bo mój mężczyzna pojechał na hale grać w piłke:)

dziewczyny bo chcę stworzyć nowy suwaczek ale się nie da:( wszystko robię ok daję ten kod na sygnaturę i mi się wyświetla, że mam chyba cos za długie i nie doda się:( co mam zrobić??:( :p

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja ze tez ci sie chce... hehe :) a jak silownia? figura itd?

Patrycja a mlodziez w sumie okej....igor ledwo wrocil z przedszkola i zaczal sie awanturowac..i z tego wszystkiego zasnal po 17...wlasnie sie obudzil, pije herbate i znow jeczy...jesuuuu...zaraz mnie cos trafi :| a mloda katarzy a poza tym cud miod malina :D az musialam sobie gotowego drinka otworzyc :D ałł gardlo jeszcze troche boli :/
hmmm a nie wykasowalas tego suwaczka starego...moze jeden za drugim ci sie wkleja i dlatego wyskakuje blad?

Do góry