reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

ojej to ucałuj dzieci od e-cioci:D:D ja też sobie chyba drinka jakiegoś strzele:) kurde właśnie wykasowałam tamten i wyskakuje błąd nie wiem o co chodzi:/ a chcę mieć nowy suwaczek:D

reklama
No i Patrycja masz już nowy suwaczek:) też bym sobie drinka strzeliła:D:D:D

dziś zaszłam do sephory...tylko po jedną rzecz....a wyszłam z 5:p ale babka przede mną w kolejce wydała 1638 złotych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje 120 przy jej kwocie wypadło całkiem przyzwoicie:D:D:D już przetestowałam makijaże z nowymi produktami,a później sobie pomaluję paznokcie:) na taki jagodowo-niebieski kolorek:) będzie mi pasował do szarego sweterka:D szkoda tylko,że pod kolor rajstop nie mam...;/

Shirra:) ja też jutro do fryzjera śmigam:) tylko,żeby odświeżyć grzywkę, bo resztę zapuszczam:) a Ty jaką chcesz mieć fryzurkę?:)

Kinga a diet i ćwiczenia dobrze idą:) ale teraz chwilowo odpoczynek od siłowni,aż się nie podkuruję czyli do jutra:p a jak u Ciebie te tabletki?

Ostatnia edycja:
patryska no wlasnie nowy juz dziala :D

anastazja nie biore ich..bo jak zaczelam brac drugi raz to przez 2 tyg nic sie nei dzialo wiec przestalam w ogole..bo bez sensu....za to moj organizm zle zniosl moment odstawienia :D

Hej dziewczyny:)

Patrycja to ja pytalam o tego wiesiolka:p nigdy nie wiadomo kiedy sie uda:)a u mnie wszystko wporzadku tzn miedzy nami a ogolnie to tak srednio tzn w pracy no ale coz pracowac gdzies trza..

Mazia brzuszek sliczniutki sala tez fajna i taka duza juz nie moge sie doczekac jak dowiemy sie kogo goscisz w brzuszku:) moj Tż czasem konczy we mnie tylko ze najczesciej to omijamy dni plodne zreszta on mysli ze ja dziecka nie chce po czym to wywnioskowal to ja nie wiem:(..wiem ze on narazie nie chce miec dziecka ale wkrotce popracuje nad tym moze uda sie przekonac:p

Shirra eh moze porozmawiajcie tak szczerze o tym moze on potrzebuje tej rozmowy ale wiesz jacy sa faceci nigdy nic nie powiedza tylko chodza naburmuszeni

Kinga z awantura?taki malec i juz awanturuje sie hehe no pieknie:)

Anastazja oo to co ta pani kupila za tyle pieniedzy ja to nawet do takich sklepow nie wchodze hehe:p wole kupic cos tanszego

Niunia no no uwazaj zeby zaraz kolejnego malca nie miec hehe:)wesolo by wtedy bylo :)

Matosia czekam na fotki i mam nadzieje ze znajdziesz dla nas czas:)

a ja dzisiaj mam chcice na slodycze:D

cornelka awantury to zaczynaja sie juz mniej wiecej jak dziecko ma jakies 1,5 roku :D i koncza sie jak dziecko sie wyprowadza :p

mazia wlasnieee zapomnialam napiac, ze sliczna sala! brzuszek rowniez :D lubilam ten etap bo tak fajnie gorka byla raz z jednej strony..raz z drugiej...zalezy na ktorym boku lezalam to tak sie dzidz przesuwal :D hihihih ;)

Cornelka;) w sephorze nie ma problemu z wydanie kasy:p bo niestety wszystko maja w cholerę drogie...ale mają CUDOWNE pędzle do makijażu!! poważnie:) dość dużo kosztują (od chyba 25 do 99 złotych w zależności do czego) :) ale warto wydać tą kasę;) bo póki co te tanie były za przeproszeniem do dupy (oczywiście może są jakieś super tańsze,ale póki co mi się nie udało na takowe trafić:()...bo włos wypadał, zniekształcały się...i ogólnie...a te moje sephory....hmmm...mam do nich słabość:) maca też są dobre:) bo mają większy wybór, ale osobiście wolę sephoroskie;)

Dzień dobry Z tej strony narzeczony Malwiny.
Malwina kazała wam przekazać że jak narazie nie będzie pisać jest w szpitalu jest z nią źle dostała krwawienia i to bardzo silnego i musi zostać w szpitalu jutro będę wiedział więcej to wam napisze co z Malwina.
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Z tej strony narzeczony Malwiny.
Malwina kazała wam przekazać że jak narazie nie będzie pisać jest w szpitalu jest z nią źle dostałam krwawienia i to bardzo silnego i musi zostać w szpitalu jutro będę wiedział więcej to wam napisze co z Malwina.
Dobranoc

może się czepiam,ale to Malwina nie powinna dostać tego krwawienia?:) a nie jej narzeczony?:) zresztą historia dla mnie jest naciągana....gdyby było coś poważnego to raczej nie myśli się o jakimś głupim forum:)

reklama
może się czepiam,ale to Malwina nie powinna dostać tego krwawienia?:) a nie jej narzeczony?:) zresztą historia dla mnie jest naciągana....gdyby było coś poważnego to raczej nie myśli się o jakimś głupim forum:)

Sorki ale jak Malwina kazała wam przekazać to pisze.
Więc ja tylko przekazuje co i jak.
Na drugi raz jak mnie o coś poprosi żebym coś do was napisał nie napisze.
I to będzie najlepsze rozwiązanie Dowidzenia wam

Do góry