reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Malwina no to gratuluję jeśli to prawda :) Dowiemy się za 3 tygodnie :) Ja pewnie wtedy już będę na dniach albo już po :szok:
Lovely no widzę widzę hehe :tak::-D Dzięki :*
Pati czuję się dobrze :) Hmm co słychać.. powoli się przygotowuję :) Cały czas coś dostajemy od kogoś.. Już tonę w ubrankach :-p Jeszcze przeprowadzka niedługo, ale nie wiem czy zdążę przed porodem :confused2: OBY.
Cornellka cudowne :tak: A wyobraź sobie jaki strach przeżywasz jak nie słyszysz przez pare minut nic :szok:
Przeprowadzasz się? :)

reklama
Anastazja oj nie mow tak kto wie moze wczesniej sie wam uda:)moze dzidzia sie przytrafi w miedzy czasie a rozmawialiscie o zareczynach i slubie?

Anijka narazie moge tylko sobie wyobrazic jakie to musi byc uczucie i jaki strach jak nie slyszy sie tego serduszka ale pamietaj ze jak malenstwo kopie to serduszko tez musi byc juz wkrotce bedzie z Toba i nie bedziesz musiala o to sie martwic:)
tak mamy zamiar razem zamieszkac juz kiedys pisalam ze brat mial nam mieszkanie wynajac wtedy nie chcial a teraz juz nie bedzie mial wyjsc narazie nie oficjalnie wiem bo tylko od wspolnego znajomego ale juz sie ciesze:)

Anulka a zabezpieczacie sie?bo jak nie to wiesz szansa zawsze jest

ej dziewczyny gdzie jestescie Kinga gdzie zaginelas?

anulka no takich zerowych szans to niema przy takim zawsze szanse sa;-)
lovely milego wieczoru:-)
anastazja czyli na wszystko przyjdzie czas:-)

Maly oddelegowany do dziadkow bedzie im teaz do piatk broil maja juz caly dzien zaplanowany:laugh2:

Anastazja nie musisz chciec czasem samo przychodzi tylko nie u mnie niestety:)no wiesz moze wkrotce sie oswiadczy ja tez czekam i czekam mowil ostatnio zeby sie przydalo i cisza mam taka nadzieje ze moze na moje urodziny mi prezent zrobi ale to tylko moje wlasne wyobrazenie a jak bedzie to zobaczymy pewnie nic z tego jak zwykle:)

Anulka ja znam takie osoby co i z przerywanca dzieci maja no ale jak dla mnie to wlasnie idealna antykoncepcja niestety:|

Lovely a u Ciebie jak tam ostatnio tylko wpadasz na chwilke i wypadasz:)

Kolia no to masz chwilke dla siebie czy pewnie sie uczysz nie?

jakas cisza dzisiaj nastala eh szkoda myslalam ze pogadamy caly dzien czekalam w sumie

reklama
Do góry