reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Malwina no to gratuluję jeśli to prawda :) Dowiemy się za 3 tygodnie :) Ja pewnie wtedy już będę na dniach albo już po :szok:
Lovely no widzę widzę hehe :tak::-D Dzięki :*
Pati czuję się dobrze :) Hmm co słychać.. powoli się przygotowuję :) Cały czas coś dostajemy od kogoś.. Już tonę w ubrankach :-p Jeszcze przeprowadzka niedługo, ale nie wiem czy zdążę przed porodem :confused2: OBY.
Cornellka cudowne :tak: A wyobraź sobie jaki strach przeżywasz jak nie słyszysz przez pare minut nic :szok:
Przeprowadzasz się? :)

reklama
Anastazja oj nie mow tak kto wie moze wczesniej sie wam uda:)moze dzidzia sie przytrafi w miedzy czasie a rozmawialiscie o zareczynach i slubie?

Anijka narazie moge tylko sobie wyobrazic jakie to musi byc uczucie i jaki strach jak nie slyszy sie tego serduszka ale pamietaj ze jak malenstwo kopie to serduszko tez musi byc juz wkrotce bedzie z Toba i nie bedziesz musiala o to sie martwic:)
tak mamy zamiar razem zamieszkac juz kiedys pisalam ze brat mial nam mieszkanie wynajac wtedy nie chcial a teraz juz nie bedzie mial wyjsc narazie nie oficjalnie wiem bo tylko od wspolnego znajomego ale juz sie ciesze:)

Anulka a zabezpieczacie sie?bo jak nie to wiesz szansa zawsze jest

ej dziewczyny gdzie jestescie Kinga gdzie zaginelas?

anulka no takich zerowych szans to niema przy takim zawsze szanse sa;-)
lovely milego wieczoru:-)
anastazja czyli na wszystko przyjdzie czas:-)

Maly oddelegowany do dziadkow bedzie im teaz do piatk broil maja juz caly dzien zaplanowany:laugh2:

Anastazja nie musisz chciec czasem samo przychodzi tylko nie u mnie niestety:)no wiesz moze wkrotce sie oswiadczy ja tez czekam i czekam mowil ostatnio zeby sie przydalo i cisza mam taka nadzieje ze moze na moje urodziny mi prezent zrobi ale to tylko moje wlasne wyobrazenie a jak bedzie to zobaczymy pewnie nic z tego jak zwykle:)

Anulka ja znam takie osoby co i z przerywanca dzieci maja no ale jak dla mnie to wlasnie idealna antykoncepcja niestety:|

Lovely a u Ciebie jak tam ostatnio tylko wpadasz na chwilke i wypadasz:)

Kolia no to masz chwilke dla siebie czy pewnie sie uczysz nie?

jakas cisza dzisiaj nastala eh szkoda myslalam ze pogadamy caly dzien czekalam w sumie

reklama
Do góry