reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

sorry dziewczyny ,że się wtrącę !

malwina
właśnie pisałaś na staraczkach 2010 i ciągle to samo zdjęcie pokazujesz dopatrując się czego? ciąży? czy czekasz aż ktoś Ci powie ,że po prostu gruba jesteś i masz jakiś problem? bo jeśli to ostatnie to ja Ci to powiem- tak masz gruby brzuch i na prawdę publicznie to nie ma się czym chwalić !

reklama
Kinga no tak zrobię.. :) Przecież nie będę robić zapasów na pół roku :p
Cornellka wybij to sobie z głowy! :(
Anastazja.. Miejsca pewnie ma już mało, ale kopniaki daje bardzo mocne :)
Ja też na szczęście mam dobrą grupę krwii (po tatusiu) 0 Rh +. A moja mama ma bardzo rzadką A Rh- czy jakoś tak.. Dobrze, że robią takie akcje :tak:
Malwinko zrób test to się przekonasz.. Nikt z nas nie jest wróżką i na podstawie zdjęcia nie powie Ci czy to ciąża czy po prostu Ci się przytyło a Ty sobie to wmawiasz i wyszukujesz ;):-)

Ja właśnie wróciłam od dziadków mojego TŻta.. Dostaliśmy prezent świąteczny od jego cioci z Australii dla dzidziusia.. Boże tyle ubranek.. Są prześliczne.. I jeszcze dzisiaj mama mi przyniosła od jej znajomej po córeczce wielką siatkę.. Tyle już mam tych ubranek że aż głowa boli :no: A ja się martwiłam że będzie mało :szok:
Hehe ale miło coś dostać od kogoś :blink:

Anastazja i jak przezylas nie padlas przy pobierani?:-) A w szkole ostatnio to nawet nie zle mi idzie ale to tez salga tego ze ostatnio szczescie mi sprzyja pod tym wzgledem;-)
niunia i co tam na gotowalas.U ciebie porod to normalnie jak speed zadzialal:-p
Cornelka napewno trudno nie myslec o dzieck na tym forum ale mam nadzieje ze zostaniesz z nami.

A ja wrocilam po weekendzie P ktory nie obyl sie bez klotni ale pogadalismy i mysle ze przez najblizszy czas bedzie ok. Moja mama napiekla drozdzowek i sie tak nimi najadlam ze chyba przez tydzien nic do ust nie wezme:-p Mikiego nadal trzyma katar ale chyba juz m przechodzi.

Nie zostawie Was dziewczyny :)) Przynajmniej na razie nie zamierzam ;P
Zresztą podejrzewam, że nawet gdybym Was zostawiła to i tak by to nic nie zmieniło...

Co tam u Was?
Mazia ciesze się, że brzuszek rośnie ;D W końcu Nam go pokarzesz a My będziemy podziwiać :))

Anastazzja też chciałam oddać krew, ale jak kolega przez to złapał żółtaczke to jakoś zwątpiłam...

Malwina wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży. Przecież robiłaś test i wyszedł negatywny więc czego oczekujesz po pokazaniu zdjęcia?

Czekam na Was :*

wszystko jest nie tak. Mój stwierdził że jednak narazie nie będziemy się starać normalnie załamka nie wiem jak mam z nim rozmawiać chociaż wiem że pragnie mieć dziecko wczoraaj mi to powiedział z tego się nawet ucieszyłam :-)

reklama
Shirra masz racje ze pewnie i tak bede myslec..nie zostawie was bo cos mnie tu ciagnie i pierwsze co robie to tu wchodze:p

Malwina ja nie wiem co ile Ty masz okres w zeszlym tygodniu pisalas ze dopiero Ci sie skonczyl robilas test bo nie bylas pewna czy nie ejstes w ciazy a w tym juz 3 dzien Ci sie spoznia cos nie wierze w to co mowisz bo sama sie w tym placzesz..

Anastazja Twoja grupa jest wlasnie rzadkoscia wiec dobrze ze idziesz oddac krew nie masz sie co bac ja kiedys na sam widok igly ryczalam a teraz juz luz krew moge oddawac ale jakos mi sie nie chce isc:p

Patrycja pewnie zajeta przeprowadzka mam nadzieje ze wpadnie do nas wkrotce:)

hm..moj @ zrobil sie jakis dziwny bo trwal 3 dni a zawsze mialam tydzien jakies dziwne zjawiska sie dzieja w moim organizmie bo ostatnio bylo tak samo dla mnie to lepiej bo krocej sie z nim mecze:p

Do góry