reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

sorry dziewczyny ,że się wtrącę !

malwina
właśnie pisałaś na staraczkach 2010 i ciągle to samo zdjęcie pokazujesz dopatrując się czego? ciąży? czy czekasz aż ktoś Ci powie ,że po prostu gruba jesteś i masz jakiś problem? bo jeśli to ostatnie to ja Ci to powiem- tak masz gruby brzuch i na prawdę publicznie to nie ma się czym chwalić !

reklama
Kinga no tak zrobię.. :) Przecież nie będę robić zapasów na pół roku :p
Cornellka wybij to sobie z głowy! :(
Anastazja.. Miejsca pewnie ma już mało, ale kopniaki daje bardzo mocne :)
Ja też na szczęście mam dobrą grupę krwii (po tatusiu) 0 Rh +. A moja mama ma bardzo rzadką A Rh- czy jakoś tak.. Dobrze, że robią takie akcje :tak:
Malwinko zrób test to się przekonasz.. Nikt z nas nie jest wróżką i na podstawie zdjęcia nie powie Ci czy to ciąża czy po prostu Ci się przytyło a Ty sobie to wmawiasz i wyszukujesz ;):-)

Ja właśnie wróciłam od dziadków mojego TŻta.. Dostaliśmy prezent świąteczny od jego cioci z Australii dla dzidziusia.. Boże tyle ubranek.. Są prześliczne.. I jeszcze dzisiaj mama mi przyniosła od jej znajomej po córeczce wielką siatkę.. Tyle już mam tych ubranek że aż głowa boli :no: A ja się martwiłam że będzie mało :szok:
Hehe ale miło coś dostać od kogoś :blink:

Anastazja i jak przezylas nie padlas przy pobierani?:-) A w szkole ostatnio to nawet nie zle mi idzie ale to tez salga tego ze ostatnio szczescie mi sprzyja pod tym wzgledem;-)
niunia i co tam na gotowalas.U ciebie porod to normalnie jak speed zadzialal:-p
Cornelka napewno trudno nie myslec o dzieck na tym forum ale mam nadzieje ze zostaniesz z nami.

A ja wrocilam po weekendzie P ktory nie obyl sie bez klotni ale pogadalismy i mysle ze przez najblizszy czas bedzie ok. Moja mama napiekla drozdzowek i sie tak nimi najadlam ze chyba przez tydzien nic do ust nie wezme:-p Mikiego nadal trzyma katar ale chyba juz m przechodzi.

Nie zostawie Was dziewczyny :)) Przynajmniej na razie nie zamierzam ;P
Zresztą podejrzewam, że nawet gdybym Was zostawiła to i tak by to nic nie zmieniło...

Co tam u Was?
Mazia ciesze się, że brzuszek rośnie ;D W końcu Nam go pokarzesz a My będziemy podziwiać :))

Anastazzja też chciałam oddać krew, ale jak kolega przez to złapał żółtaczke to jakoś zwątpiłam...

Malwina wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży. Przecież robiłaś test i wyszedł negatywny więc czego oczekujesz po pokazaniu zdjęcia?

Czekam na Was :*

wszystko jest nie tak. Mój stwierdził że jednak narazie nie będziemy się starać normalnie załamka nie wiem jak mam z nim rozmawiać chociaż wiem że pragnie mieć dziecko wczoraaj mi to powiedział z tego się nawet ucieszyłam :-)

reklama
Shirra masz racje ze pewnie i tak bede myslec..nie zostawie was bo cos mnie tu ciagnie i pierwsze co robie to tu wchodze:p

Malwina ja nie wiem co ile Ty masz okres w zeszlym tygodniu pisalas ze dopiero Ci sie skonczyl robilas test bo nie bylas pewna czy nie ejstes w ciazy a w tym juz 3 dzien Ci sie spoznia cos nie wierze w to co mowisz bo sama sie w tym placzesz..

Anastazja Twoja grupa jest wlasnie rzadkoscia wiec dobrze ze idziesz oddac krew nie masz sie co bac ja kiedys na sam widok igly ryczalam a teraz juz luz krew moge oddawac ale jakos mi sie nie chce isc:p

Patrycja pewnie zajeta przeprowadzka mam nadzieje ze wpadnie do nas wkrotce:)

hm..moj @ zrobil sie jakis dziwny bo trwal 3 dni a zawsze mialam tydzien jakies dziwne zjawiska sie dzieja w moim organizmie bo ostatnio bylo tak samo dla mnie to lepiej bo krocej sie z nim mecze:p

Do góry