reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka no to odpoczywaj i trzymaj nozki mocno zacisniete zeby chociaz do tego 38tyg dociagnac;-)
lovely no to milej zabawy albo upijania:-):-p
ninunia a to tak zawsze po ceserce czy ty cos tam maszprzeraza mnie sama mysl:-p
matosia rozumiem bo jak koncze pozno lekcje to tez byle by byl:-)

A ja pewni znow znikne na weekend bo do P ide i bedzie rodzinny weekendzik no puls troche nauki:-p

reklama
Anijka spokojnie, mi niestety tez sie takie ostre bole zaczely miesiac wczesniej :( zgroza i masakra :/ a 100szt. to moze na jakies 2tyg ci starcza :) na poczatku to ida jak woda w kranie....ojjj juz nie wiele czasu zostalo, teraz powoli stres bedzie lapac ;)

niunia nawet nie wiesz jak przyjemnie czyta sie twoje posty :) jestes taka pelna energii, dobrego nastroju :) ojjj wiele mam by cie zjadlo, ze tak zrezygnowalas z piersi i przeszlas na butelke ;) a jak w nocy ci spi amelka? cudna jest, przesliczna! :)

lovely udanej imprezy :D tez bym poszla na wesele..ale bez dzieci :/ bo to zadna zabawa..raczej droga przez meke....

a ja wreszcie jakos lepiej sie czuje :D igor kaszle 2gi tydz..ale lekarka powiedziala, ze gardlo czyste, z osluchu czysto... :| i jakies tam leki na kaszel dostal....mogloby mu to przejsc w koncu...mloda to taki kotek sie zrobila..tylko lasi sie i lasi....kladzie i ociera sie heheheh uwielbiam jej usmiech :D zbliza sie weekend, pewnie wiekszosci nie bedzie tu...u mnie of course brzydka pogoda...mokro :/ ale umowilam sie z kolezanka z liceum, ktorej dawnoooo nie widzialam :D

Hej dziewczyny nie pisałam dziś bo byłam u kumpeli na gofrach mhmhmh ale sie najadłyśmy:-):-):-)Ogólnie mam teraz mnóstwo rzeczy do załatwiania jutro jedzimy po meble,niedziela fotograf,pozniej ide do cioci skracać sukienke,poniedziałek gin.I tak leci a w srode to bedziemy piekli kołocza dla sąsiadów juz.WIec te 2 tygodnie przelecą jak zbicza strzelił.

NIUNIA kochana ile TY masz energii!! MAtko święta,że CI sie przy małym dziecku gołąbki chce robić.I seks juz??? No podziwiam nie powiem.Aż normalnie mnie zamurowało:-p:-p:-p

Matosia a Twoje zdjęcia ze słubu były już??

Anijka trzymam kciuki,zeby mała tam jeszcze posiedziała.A co do Mai sliczne imię,ale Maja u mnie odpada jest na 4 miejscu w rankingach popularnosci,i za dużo tych MAjek,Julek,I zuzi.Zreszta ja taka jestem ,ze nigdy nie ide za modą nawet jesli cos mi sie podoba.Taka na przekór jestem.

KInga to udanej zabawy z koleżankami:)

Kolia mój bardzo chce chłopaka ,zeby kupować mu zabawki którymi sam bedzie mógl się bawić:-):-):-D:-D

I CO NAJWAŻNIEJSZE WCZORAJ LEŻĄC W ŁOZKU POCZUŁAM PIERWSZE STUKANIA!!.3 RAZY MOJE DZIECKO DO MNIE ZAPUKAŁO!.MAM NADZIEJE ZE DZIS TEZ TO POCZUJE!!

Ostatnia edycja:
Kinga no to milego spotkaniaa u nas tez mokro pada wiece siedzimy w domu.
Mazi gratuluje pierwszych "pukan". A z facetami to chyba tak jest wieczne dzieci:-p
A ja czekam na P i sie zaraz do niego przeosimy. Spojrzalam na Mikoalaj a on komiks czyta:-D

Kolia chciałabym jak najdłużej, bo marzę o tym żeby być już na nowym mieszkaniu jak zacznę rodzić.. Ehh ;-)
Kinga no nie mów że tylko na 2 tyg :p Jakby liczyć 10 na dobe to.. O kurcze.. Racja :confused2: O nie :szok: Wcześniej coś mi się musiało pokićkać i byłam pewna że przynajmniej na 20 dni starczy 100szt. :-) No to muszę przyoszczędzić teraz :eek: A stres faktycznie łapie powoli.. Czarno się widzę na porodówce :ninja2:
Miłego spotkania z koleżanką :))
Mazia ooooooo ale mnie zaskoczyłaś.. Aż mi się wierzyć nie chciało że Maja to takie popularne imię, bo byłam pewna, że właśnie rzadko występuje.. Aż sprawdziłam i masz rację :O Szok :szok: Mogłaś mi powiedzieć wcześniej :)-D), teraz już się tak przyzwyczaiłam, że się chyba nie odzwyczaję i nie zmienię decyzji... Spodobało mi się bardzo i mówię już do brzuszka Majeczka.. Ehh to w przedszkolu i szkole będzie miała pare koleżanek o tym samym imieniu :no::-p No trudno.. :-(
Gratuluję puknięć :)) Już teraz powoli będziesz miała regularne puknięcia :)) To takie cudowne uczucie.. A później jeszcze fajniejsze (chyba że boli) :D Ja kocham uczucie jak daję rączkę na brzuszek i mała mi jeździ nóżką po dłoni :)) Aż łaskocze :)

Dzisiaj mój piesio był u weterynarza i podobno jest w 100% wyleczony!! :))
Tzn oczywiście ma wadę serca i wyleczyć tego się nie da, ale nie ma już problemów.. W ogóle przestała kaszleć i jest znowu żywa jak kiedyś.. :) Mam nadzieję, że się nie nawróci, ale nawet jakby to znowu dostanie zastrzyki, lekarstwa i będzie chyba dobrze :tak:

hej dziewczyny ja właśnie weszłam do domu z pracy chciałabym wam powiedziec że chyba bede milczek ok poniedziałku do piątku bo znowu cały tydzień mam na popołudniu od 14 do 22 już mi sie nie chce.
PO pracy jak mi sie uda i jak nie padne po wejściu do domu to do was bede zaglądac ale teraz sobota i niedziele bede mogła sobie z wami popisac.
Ale dzisiaj miałam zapierdziel w pracy od wczoraj zaczełam prace przy pakowaniu kosmetyków ta praca jest masakryczna.
NA lince lecą opakowania jak głupie i nie nadążam pakowac kosmetyków dopiero co drugi dzień tam pracuje jest prze****** nic mi sie nie chce juz.
Troche sobie odpoczne w weekend i od poniedziałku znowu to samo szok.
szkoda ze z wami nie mogłam popisac w dzien teraz napewno już zadnej nie ma na wątku.
Niedośc ze praca to jeszcze przygotowania małe już do przyjęcia weselnego.
Niewiem po co takie zamieszanie do ślubu cywilnego na 30 osób za rok bede mogła sie martwic jak bedziemy robic kościelny to wtedy bedzie dopiero wesele a teraz to tylko bedzie przyjęcie. Za mało kasy ale teraz bedzie sie odkladac zeby było za co zrobic kościelny.
A co tam u was słychac dziewczyny????
Jak tam wam minoł dzionek???

Dziewczyny co sadzicie o moim brzuszku miesiąc temu był bardziej płaski strasznie sie martwie bo mi strasznie brzuch urusł

Ostatnia edycja:
Malwina nie jesteś w ciąży a brzuch urósł bo po prostu przytyłaś, każdemu się do zdarza nawet mi ;D Także nie wkręcaj sobie kulek ...

A ja dzisiaj sama jestem :( I smutno mi :((

Mazia kochana gratuluje pierwszych ruchów :) Teraz to będzie ich co raz więcej ;D Ale pewnie nie możesz się doczekać :)

Anijka mi też bardzo podobało się imie Maja ale jak zobaczyłam na rankingu to oczy wyszły mi z orbit !! Byłam pewna, że to rzadkie i niespotykane imie a tu prosze ..

Hej kochane wczoraj moje dziecko znów mnie pokopało ale tylko troszke.A dziś to juz w ogole masakra!! kopie jak szalone.Gin mówil ,ze jest nader aktywne:D ale takie cos no szok.CHyba mam dziecko z ADHD;-);-);-);-)

lecę sprzatać i robic obiadek,potem zakupy:)

Aha powiem Wam,że mój brzuchol z dnia na dzień jest większy!:D

reklama
wpadkla sie przywitac i spadam bop na wekend mamy gosci i ia\de pichcic co ne co cbo ja do kucharek nei naleze:D a karmie butla bo tak mi lepeij wygodniej i jestem pewna ile mala zje a innych zdanie mnie trabi taka decyzje podjelismy z moim ukochanym:) i z tym nam dobrze

Do góry