reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej dziewczyny:)) U nas wszystko ok.Dzisiaj lecę do lekarza po l-4:-):-):-):-),w ogole mam smaka dzis na coś słodkiego więc po drodzę w coś się muszę zaopatrzyć.
Wczoraj zostały zaproszone ostatnie osoby na ślub.BYł też u mnie kamerzysta i byłam u cioci skracać sukienkę.Ogolnie wszystko kręci się wokół wesela.CZasem mam tego dość,szczerze nie mogłabym robić zaplanowanego wesela z wyprzedeniem rocznym.Jakoś dla mnie ta cała oprawa jest mało ważna,najważniejsze jest to ,że mam wspaniałą rodzine która nas cholernie wspiera,a niedługo dołaczy do niej mój R.Jestem bardzo szczesliwa ,ze nie bedzie juz musiał [przeżywać tego co zafundowała mu Jego matka ,ze nie bedzie musiał żyć w tym "syfie".

COrnelka ani mi się waż uciekać z naszego wątku.Bo CIę kara Boska spotka.Ciężarnej należy słuchać.Bez dwóch zdań.

Anastazja te kopniaczki są na razie bardzo delikatne.Jakbyś miała w brzuch jakiegoś chochlika który czasami delikatnie zapuka.JAk chodzę to tego nie czuję.Najlepiej czuję jak leżę.A wczoraj po seksie to już w ogole ożywiony był:).Ja zawsze chciałam oddawać krew ale nigdy mi nie pozwolono bo za mało ważyłam,trzeba mieć 50kg.A grupe mam A tak jak wszyscy w mojej rodzinie mój R też ma A:-)

Kolia wiesz co narobiłąś mi smaka na drożdżowki takie z serem mhm.A co planujecie na roczek dla MIkołajka?

Shiraa Ty też się nie waż znikać.A co do brzucha to na razie jest słodki mogłby taki zostać.

Malwina uwierz,że w miesiać brzuch Ci się nie powiększy.Masz wątpliwosci idz na betę i już.

Anijka ja tez mam juz w cholere ubranek ale u mnie to dopiero 4 miesiąc,do końca ciązy to chyba zostane zasypana tymi ciuszkami;-);-)

Matko jakie ja mam LIBIDO.A MÓJ R CAŁY TYDZIEŃ MA NA 12 do 22.JA CHYBA OSZALEJE!

Ostatnia edycja:
reklama
Mazia no dobrze kobiecie w ciazy sie nie odmawia:p juz sie nie moge doczekac fotek ze slubu:) napewno bedziesz przeslicznie wygladac i bedziecie tworzyc wspaniala rodzine:) tak delikatnie bo jeszcze malutki jest i nie ma sily tak mocno kopac ale poczekaj az urosnie to wtedy da w kosc:)

COrnelka jestem pewna ,że da w kość już się doczekac nie mogę a za jakieś 2 tygodnie poznam w koncu płeć(mam nadzieje).Kurczę niech ten czas leci szybciej:p

Dawno nie miałam takiego doła jak mam teraz :(
A wszystko przez ten staż ... W tamtym tygodniu włącznie z dzisiejszym dniem chętnie szłam do pracy bo ... miałam miejsce siedzące. Jutro już tego miejsca nie będzie. Byłam u wicedyrektorki z prośbą, żeby pozwoliła iść mi na góre, tam gdzie dziewczyny potrzebują pomocy. Miałabym miejsce siedzące, komputer, nauczyłabym się czegoś, Im bym pomogła a Ona powiedziała :"ABSOLUTNE NIE" :(( dodała, że musze być na dole tam gdzie moje miejsce ... Nie interesowało ją to, że nie mam gdzie siedzieć, co robić, że mogłabym przydać się gdzieś indziej, skoro tu na dole nikt nie zwraca na mnie uwagi :((
Aż miałam łzy w oczach - głupia ja ! :(

Mazia ja w 4mc nie miałam nic :D A potem mnie zasypało jak nie wiem co. Chyba musiałabym przebierać co 10 minut :p Ale to dobrze, będzie mniej prania.. Tzn rzadziej :tak: Przed chwilą dzwonił do mnie mój P. i mi powiedział że w pracy jakaś córka jego dowódczyni (21 lat :O) dała mu prezent dla naszej dzidzi :baffled: Czuję się zazdrosna, podrywa Go na nasze dziecko :p:-D
Shira Kochana nie załamuj się.. Ile jeszcze będzie trwał ten staż?

Logowanie do nasza-klasa.pl To moja nk, miło będzie jak dostanę od Was zaproszenia ;*

Cornelka a kto by narzekal na 3 dniowa @:-p
mazia ja to od tych drozdowek mogla bym sie zaleznic:-p A roczek to raczej skromny bedzie bo teraz z kasa mamy problem zobaczymy jeszcze. Trymam kciki zebys poznala plec bo Miki to byl takim wstydnisiem ze momentami myslalam ze sie przy porodzie dowiem:-p
Shirra nie przejmj sie tym doczekaj do konca i uciekaj z tamtad.

A ja wrocilam ze szkoly i na mlodego czekam bo rodzicow P jest. A dzisaj mialam dobry dzien tylko jakos tam mule lekko:-)

reklama
Shira kochana nie przejmuj się,wytrzymasz juz niedługo :)

Anijka e tam podrywa:blink:
Anulka co się dzieje?

A ja byłam u lekarza i usłyszałam poraz pierwszy serduszko dzidzia !.NAjpiekniejsze dzwieki jakie słyszałam kiedykolwiek!

Do góry