anulka1836
zakłopotana
w sumie to mamy gdzie mieszkac tylko moj sie boi ze znowu stracimy malenstwo a oboje tego nie chcemy. ja na swojego lekarza nie narzekam. nie wiem jak moge go jeszcze przekonac zeby zajsc w ciaze. DZIEWCZYNY RATUJCIE!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jednak wypada mi w sobote zawsze wiedziałam ze z matma u mnie kiepskoMadzia juz do jutra nie daleko ja tez chyba jutro powinnam miec
a no mysle mysleMadzia źle tam napisałam, miało być, że mam REGULARNE @ a nie NIEREGULARNE Popiepszyło mi się coś Radziłabym Ci w sumie poczekać do poniedziałku z testem o ile @ sie nie pojawi, wtedy wynik będzie jak najbardziej wiarygodny o ile myślisz o sikańcu.