reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

w sumie to mamy gdzie mieszkac tylko moj sie boi ze znowu stracimy malenstwo a oboje tego nie chcemy. ja na swojego lekarza nie narzekam. nie wiem jak moge go jeszcze przekonac zeby zajsc w ciaze. DZIEWCZYNY RATUJCIE!!!!!

reklama
Madzia juz do jutra nie daleko ja tez chyba jutro powinnam miec:p
jednak wypada mi w sobote :p zawsze wiedziałam ze z matma u mnie kiepsko :D

Madzia źle tam napisałam, miało być, że mam REGULARNE @ a nie NIEREGULARNE :) Popiepszyło mi się coś :) Radziłabym Ci w sumie poczekać do poniedziałku z testem o ile @ sie nie pojawi, wtedy wynik będzie jak najbardziej wiarygodny o ile myślisz o sikańcu.
a no mysle mysle :)

Anastazja rzeczywiscie o te zdjęcia to miałam zapytać Matosie oczywiscie coś mi się pokicikało:-)

Shiraa no słoneczko rośnie.Obawiam,się ze przytyje z 20 kg bo mam wilczy apetyt.Szczegolnie na banany mhmhmh.Dziś mam straszną ochote na lody bakaliaowe a przecież ja ich nigdy nie lubiłam paranoja.Nie ciekawie u Was z pracą.U nas na Śląsku jest dość roboty.Niestety przeważnie na fabrykach ale tam idzie troche zarobić.Duzo też jest pracy w gastronomii.

Anulka a wiadomo z jakiego powodu straciliscie dziecko?

mazia jak sie czyta historie to az sie przykro robi niewiarygodne ze brak kasy o i nie kompetencja lekarza moze doprowadzic do takiej tragedi. Ladnie Ci sie swaczek przesowa do przodu no i jeszcze raz napisze bo kiedys jz pislama ze wedlug mnie dla dziewczynki wybralas najpiekniejsze imie poprost je wielbiam i gdybym miala miec kiedys coreczka to by tak sie nazywala;-)
Shira no przynajmnie atmosfera lepsza zawsze cos.
Anijka jak sie czjesz i jak tam twoja cora:-)
Anastazja ty to masz energi caly czas cos obcy jezyk stdnia silownia jak ty wyrabiasz:-)

A u mnie postaremu szkola dom szkola i tak dalej jade dzisaj po mlodego do babci 2 dni tam jest a ja juz sie stesknilam:-)

Anulka musisz mu to jakos wytlumaczyc ze nie wy pierwsi i nie ostatni ze to ze straciliscie pierwsze nie znaczy ze i drugie przeciez tak nie mozna bo wy nigdy w ten sposob nie bedziecie miec dzieci nie mozna tak zyc nasza Patrycja tez niestety poronila ale oni chca miec dziecko i sie o nie staraja i sa pelni wiary ze wszystko bedzie dobrze i ja wierze ze u was tez:)

Mazia zapomnialam odpisac Ci na pytanie u nas ok uklada sie narazie wiec nie ma co narzekac a sprawa dostal rok ale sie odwolujemy zobaczymy co z tego bedzie

hey dzireewczyny dluuugoooo nas nie bylo:) z amelka jestesmy w domu od niedzieli:) mala urodzila sie 13 10 o godz 11 35 przez cc :O) czuje sie po niej super w tjn sam dzien latalam po korytarzu:) pisze nie wyraznie bo mala mi spi na 1 rece juest sliczna jak bedziemy na dluzej to dam foty waga 3070 dlugosc 51 cm
mazia wejdz dio mnie na nk:)

dobra zdazylam:p

Załączniki

• 94cc97a2e8.jpg
    94cc97a2e8.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 45
  • f6bba83d6a.jpg
    f6bba83d6a.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry