reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Niunia wdiziałam juz fotki na naszej-klasie.MAła jest cudowna.Gratuluję CI z całego serca.Potem jak juz sie troche ogarniecie i bedziesz miala wiecej czasu pisac to bede miała do Ciebie kilka pytan odnosnie cesarki w wojewódzkim:)

Niech mała rosnie zdrowa!

reklama
Witam nowe dziewczyny. Dawno mnie nie było. ale bez internetu jestem. W poniedziałek mam mieć zakładany.
Niunia prześliczna córeczka :-D gratuluję :tak:
Patrycja piękne zdjęcia ze ślubu.
Anastazzja jak po remoncie?
Mazia już 17 tydzień minął, jak ten czas leci.
Cornellka jak stoją sprawy z Twoim? Wszystko jest ok już?
Shiraa w pracy atmosfera się poprawiła?
U mnie nic nowego, szukam pracy cały czas i sobie leniu****ę.

No nie no normalnie szok nasze forum zaczyna zyc oddzywaja sie nasze kochane dziewczynki ciesze sie ze w koncu jestescie:)

Elisse u nas wszystko wporzadku narazie lepiej opowiadaj co u Ciebie jak sie mieszka jak sprawy sercowe jak z ex i ogolnie co sie dzieje:)

Anulka a wiadomo z jakiego powodu straciliscie dziecko?

nie wiadomo wlasnie z jakiego powodu to sie stalo chociaz lekarz podejrzewal ze malo krwi mialam w organizmie i za pozno zaczelam brac leki

Anulka jak to za mało krwi miałaś w organiźmie? Z czym to jest związane? Jakoś się leczy?
Mazia zazdroszczę Ci :-Dpo jakimś czasie przejdzie allegro. A za to teraz jak jest przyjemnie :-)
Mieszka mi się w mieszkaniu jako tako. Nie licząc końskich zalotów kolegi :eek: ostatnio mu powiedziałam, że nie ma u mnie szans. Dotarło na 5 minut.
Z eksem nie widziałam się ponad miesiąc. W przyszłym tygodniu mam się z nim widzieć i poprosić jeszcze by mi komputer zobaczył :cool: coś się tam psuje... a potrzebuję go do szukania pracy. Boję się tego spotkania z nim. Bo wiem, że bardzo bym się chciała do niego przytulić :confused2:

Mazia niedziwie sie ja robilabym to samo i w sklepie stala na dziale dzieciecym codziennie:)takze ogladaj ogladaj i wybieraj:)

Anulka zobaczysz ze szczera rozmowa moze mu pomoc bo chyba musi sie strasznie z tym meczyc wierze ze po rozmowie zmieni zdanie:)

Elisse widocznie kolega nie rozumie ..oj moze byc ciezko tylko nie zrob nic glupiego czego moglabys pozniej zalowac i niedziwie sie ze sie boisz

Cześć Dziewczynki :** Troszkę mnie tu nie było w sensie, że nie pisałam, ale podczytywałam cały czas, żeby być na bieżąco.. Natomiast dni te spędzałam z moim ukochanym, tylko on cały czas siedział na necie, bo robił coś tam do pracy..
Jeśli chodzi o mnie to.. samopoczucie dobre, nie narzekam, choć zauważyłam, że już jest cooraz ciężej mi.. Budzę się w nocy przez zgagę :no: albo ostatnio się obudziłam i tak mnie mdliło, musiałam budzić mojego TŻta żeby otwierał okno :-p Ale przeżyjemy :)) Malutka rośnie, ale dokładne usg z pomiarami itd będziemy miały 5 listopada.. :tak:
Wybraliśmy imię Maja :-) I już się strasznie do niego przyzwyczaiłam, TŻ też powoli się przyzwyczaja :-D Nie ma wyjścia :p
Piesio się już podleczył, jutro idzie do weterynarza na kontrolę, ale w ogóle już nie kaszle ;-) Lekarstwa chyba jej pomogły :))) Może będzie dobrze :))
Ahh ale mnie skurcze już łapią, nieraz tak boli, np teraz :szok:

Witam nowe Kobietki :-)

Mazia to straszne z tą córeczką koleżanki :(( Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i życzę tego z całego serca..
Co do ruchów dziecka to ja poczułam takie pierwsze koło 17 tygodnia, ale też takie "bulgotanie" :p Pewnie się nie możesz doczekać aż Cię będzie kopać mocno, ale ostrzegam, że czasem boli :-D Ciekawe co u Ciebie będzie :) Oby Ci się nie odwracała tak jak mi, że się dowiesz w 8 miesiącu jak ja :eek:
Ja przytyłam już z 13kilo.. Mam nadzieję, że do końca nie przytyję już więcej niż z 3.. Eh :p Ale apetyt też mam okropny, tyle że mnie ciągnie niestety na słodkie, choć na owoce też :sorry: Ja spodnie ciążowe kupiłam w H&M bardzo fajne :)
Fajnie mieć coś po kimś :) Ja myślałam, że nie będziemy mieć nic od nikogo a tu teraz pod koniec wszyscy zaczęli się interesować :-D:-D Jakaś ciocia od mojego TŻta która mieszka w Australii nam wysłała paczkę (z nie wiem czym) i pieniądze :sorry:, od znajomej też dostaniemy dużo rzeczy po jej małej córeczce.. I jeszcze od jednej.. :) Ale w sumie już wszystko mamy, oprócz wanienki i wyprawki do szpitala.. Trzeba jechać i kupić ;-)
Czekam na zdjęcia Twojego brzuszka!!
Niunia Kochana gratuluję ślicznej córci.. Ale Ci zazdroszczę, chciałabym mieć to wszystko już też za sobą i moją tuliić.. Twoja jest prześliczna i te oczęta.. Niezła będzie z niej lasencja :tak:
Kolia a jak tam u Ciebie, w szkole? Miki zdrowo rośnie? :)

Uff ah te skurcze mnie coś męczą :-:)no:

reklama
Anijka bardzo ladne imie mi tez sie podoba ale Tz nie narazie dziewczyna to Zuzia kiedys tak ustalilismy i ja nie dam zmienic tego imienia:)
juz wkrotce i Ty bedziesz miec swoja slicznotke przy sobie:)

Niunia ja tez chce zobaczyc wiecej zdjec Amelki:)

Do góry