reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Niunia wdiziałam juz fotki na naszej-klasie.MAła jest cudowna.Gratuluję CI z całego serca.Potem jak juz sie troche ogarniecie i bedziesz miala wiecej czasu pisac to bede miała do Ciebie kilka pytan odnosnie cesarki w wojewódzkim:)

Niech mała rosnie zdrowa!

reklama
Witam nowe dziewczyny. Dawno mnie nie było. ale bez internetu jestem. W poniedziałek mam mieć zakładany.
Niunia prześliczna córeczka :-D gratuluję :tak:
Patrycja piękne zdjęcia ze ślubu.
Anastazzja jak po remoncie?
Mazia już 17 tydzień minął, jak ten czas leci.
Cornellka jak stoją sprawy z Twoim? Wszystko jest ok już?
Shiraa w pracy atmosfera się poprawiła?
U mnie nic nowego, szukam pracy cały czas i sobie leniu****ę.

No nie no normalnie szok nasze forum zaczyna zyc oddzywaja sie nasze kochane dziewczynki ciesze sie ze w koncu jestescie:)

Elisse u nas wszystko wporzadku narazie lepiej opowiadaj co u Ciebie jak sie mieszka jak sprawy sercowe jak z ex i ogolnie co sie dzieje:)

Anulka a wiadomo z jakiego powodu straciliscie dziecko?

nie wiadomo wlasnie z jakiego powodu to sie stalo chociaz lekarz podejrzewal ze malo krwi mialam w organizmie i za pozno zaczelam brac leki

Anulka jak to za mało krwi miałaś w organiźmie? Z czym to jest związane? Jakoś się leczy?
Mazia zazdroszczę Ci :-Dpo jakimś czasie przejdzie allegro. A za to teraz jak jest przyjemnie :-)
Mieszka mi się w mieszkaniu jako tako. Nie licząc końskich zalotów kolegi :eek: ostatnio mu powiedziałam, że nie ma u mnie szans. Dotarło na 5 minut.
Z eksem nie widziałam się ponad miesiąc. W przyszłym tygodniu mam się z nim widzieć i poprosić jeszcze by mi komputer zobaczył :cool: coś się tam psuje... a potrzebuję go do szukania pracy. Boję się tego spotkania z nim. Bo wiem, że bardzo bym się chciała do niego przytulić :confused2:

Mazia niedziwie sie ja robilabym to samo i w sklepie stala na dziale dzieciecym codziennie:)takze ogladaj ogladaj i wybieraj:)

Anulka zobaczysz ze szczera rozmowa moze mu pomoc bo chyba musi sie strasznie z tym meczyc wierze ze po rozmowie zmieni zdanie:)

Elisse widocznie kolega nie rozumie ..oj moze byc ciezko tylko nie zrob nic glupiego czego moglabys pozniej zalowac i niedziwie sie ze sie boisz

Cześć Dziewczynki :** Troszkę mnie tu nie było w sensie, że nie pisałam, ale podczytywałam cały czas, żeby być na bieżąco.. Natomiast dni te spędzałam z moim ukochanym, tylko on cały czas siedział na necie, bo robił coś tam do pracy..
Jeśli chodzi o mnie to.. samopoczucie dobre, nie narzekam, choć zauważyłam, że już jest cooraz ciężej mi.. Budzę się w nocy przez zgagę :no: albo ostatnio się obudziłam i tak mnie mdliło, musiałam budzić mojego TŻta żeby otwierał okno :-p Ale przeżyjemy :)) Malutka rośnie, ale dokładne usg z pomiarami itd będziemy miały 5 listopada.. :tak:
Wybraliśmy imię Maja :-) I już się strasznie do niego przyzwyczaiłam, TŻ też powoli się przyzwyczaja :-D Nie ma wyjścia :p
Piesio się już podleczył, jutro idzie do weterynarza na kontrolę, ale w ogóle już nie kaszle ;-) Lekarstwa chyba jej pomogły :))) Może będzie dobrze :))
Ahh ale mnie skurcze już łapią, nieraz tak boli, np teraz :szok:

Witam nowe Kobietki :-)

Mazia to straszne z tą córeczką koleżanki :(( Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i życzę tego z całego serca..
Co do ruchów dziecka to ja poczułam takie pierwsze koło 17 tygodnia, ale też takie "bulgotanie" :p Pewnie się nie możesz doczekać aż Cię będzie kopać mocno, ale ostrzegam, że czasem boli :-D Ciekawe co u Ciebie będzie :) Oby Ci się nie odwracała tak jak mi, że się dowiesz w 8 miesiącu jak ja :eek:
Ja przytyłam już z 13kilo.. Mam nadzieję, że do końca nie przytyję już więcej niż z 3.. Eh :p Ale apetyt też mam okropny, tyle że mnie ciągnie niestety na słodkie, choć na owoce też :sorry: Ja spodnie ciążowe kupiłam w H&M bardzo fajne :)
Fajnie mieć coś po kimś :) Ja myślałam, że nie będziemy mieć nic od nikogo a tu teraz pod koniec wszyscy zaczęli się interesować :-D:-D Jakaś ciocia od mojego TŻta która mieszka w Australii nam wysłała paczkę (z nie wiem czym) i pieniądze :sorry:, od znajomej też dostaniemy dużo rzeczy po jej małej córeczce.. I jeszcze od jednej.. :) Ale w sumie już wszystko mamy, oprócz wanienki i wyprawki do szpitala.. Trzeba jechać i kupić ;-)
Czekam na zdjęcia Twojego brzuszka!!
Niunia Kochana gratuluję ślicznej córci.. Ale Ci zazdroszczę, chciałabym mieć to wszystko już też za sobą i moją tuliić.. Twoja jest prześliczna i te oczęta.. Niezła będzie z niej lasencja :tak:
Kolia a jak tam u Ciebie, w szkole? Miki zdrowo rośnie? :)

Uff ah te skurcze mnie coś męczą :-:)no:

reklama
Anijka bardzo ladne imie mi tez sie podoba ale Tz nie narazie dziewczyna to Zuzia kiedys tak ustalilismy i ja nie dam zmienic tego imienia:)
juz wkrotce i Ty bedziesz miec swoja slicznotke przy sobie:)

Niunia ja tez chce zobaczyc wiecej zdjec Amelki:)

Do góry