Cześć Dziewczynki :** Troszkę mnie tu nie było w sensie, że nie pisałam, ale podczytywałam cały czas, żeby być na bieżąco.. Natomiast dni te spędzałam z moim ukochanym, tylko on cały czas siedział na necie, bo robił coś tam do pracy..
Jeśli chodzi o mnie to.. samopoczucie dobre, nie narzekam, choć zauważyłam, że już jest cooraz ciężej mi.. Budzę się w nocy przez zgagę
albo ostatnio się obudziłam i tak mnie mdliło, musiałam budzić mojego TŻta żeby otwierał okno
Ale przeżyjemy
) Malutka rośnie, ale dokładne usg z pomiarami itd będziemy miały 5 listopada..
Wybraliśmy imię
Maja :-) I już się strasznie do niego przyzwyczaiłam, TŻ też powoli się przyzwyczaja
Nie ma wyjścia
Piesio się już podleczył, jutro idzie do weterynarza na kontrolę, ale w ogóle już nie kaszle ;-) Lekarstwa chyba jej pomogły
)) Może będzie dobrze
)
Ahh ale mnie skurcze już łapią, nieraz tak boli, np teraz
Witam nowe Kobietki :-)
Mazia to straszne z tą córeczką koleżanki
( Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i życzę tego z całego serca..
Co do ruchów dziecka to ja poczułam takie pierwsze koło 17 tygodnia, ale też takie "bulgotanie"
Pewnie się nie możesz doczekać aż Cię będzie kopać mocno, ale ostrzegam, że czasem boli
Ciekawe co u Ciebie będzie
Oby Ci się nie odwracała tak jak mi, że się dowiesz w 8 miesiącu jak ja
Ja przytyłam już z 13kilo.. Mam nadzieję, że do końca nie przytyję już więcej niż z 3.. Eh
Ale apetyt też mam okropny, tyle że mnie ciągnie niestety na słodkie, choć na owoce też
Ja spodnie ciążowe kupiłam w H&M bardzo fajne
Fajnie mieć coś po kimś
Ja myślałam, że nie będziemy mieć nic od nikogo a tu teraz pod koniec wszyscy zaczęli się interesować
Jakaś ciocia od mojego TŻta która mieszka w Australii nam wysłała paczkę (z nie wiem czym) i pieniądze
, od znajomej też dostaniemy dużo rzeczy po jej małej córeczce.. I jeszcze od jednej..
Ale w sumie już wszystko mamy, oprócz wanienki i wyprawki do szpitala.. Trzeba jechać i kupić ;-)
Czekam na zdjęcia Twojego brzuszka!!
Niunia Kochana gratuluję ślicznej córci.. Ale Ci zazdroszczę, chciałabym mieć to wszystko już też za sobą i moją tuliić.. Twoja jest prześliczna i te oczęta.. Niezła będzie z niej lasencja
Kolia a jak tam u Ciebie, w szkole? Miki zdrowo rośnie?
Uff ah te skurcze mnie coś męczą :-
no: