reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka Zuzia to cudowne imię, mam do niego sentyment :) Też chciałam już tak dać, ale mam tak na 3 imię, więc trochę bez sensu :pP
Ale Majeczka wydaje mi się też śliczne.. Jak mała będzie to będzie Maja itd.. a jak będzie już większa to będzie się przedstawiać Majka.. Fajnie :-)

reklama
mazi rozmiem cio bo mi wieksz radosc sprawia jak kupuje cos malem niz jak sobie a Patryk jaka mial ostatnio cieche jak mu zabawke kupila do wannienki najpier sie sam bawil:sorry::-)
Anijka w szkole dobrze calkiem calkiem idzie:-) a Miki sie krcze przeziebil wiec pewnie noc z gloqy narazie go spilam drapaniem po plecach:eek: Majeczka sliczne imie:-) mojego 3 napewno by dziecku nie dala:-p
niunia jak ja ci zadroszcze tych skieneczek czemu chlopcy sienek nie nosza:cool2::laugh2:

Anijka - Maja śliczne imie, znam jedną taką małą Maję, jest śliczna, słodka i urocza.
Mnie sie osobiście podoba bardzo imie Alicja, po siostrze mojej mamy. Ale niestety przy jakiej kolwiek ewentualności i tak by była Julka ;P och..., a chłopca to nie wiem, mało jest męskich imion co mi się podobają.

w ogóle przeżywam psychiczny kryzys chyba jakiś. Cały dzień jestem jakaś dziwna, płacze cały wieczór ( z małymi przerwami ) o takie głupoty ze potem sie śmieje z siebie sama, a potem znowu płacze :D Oczy mnie już bola strasznie i głowa rowniez...po prostu to jakas istna komedia :D w tym moim zalamaniu ucierpial moj chlopak biedny...:D w ogole mnie wkurza:D dobra ide spac bo oczy mam tak spuchniete ze jak jakis mops wygladam :D

Dobranoc Wszystkim :*

Kolia eh to życzę szybkiego powrotu do zdrowia (Mikołajkowi) :) Może nie będzie tak źle z tą nocą.. Ja się właśnie kładę spać, mam nadzieje, że mnie zgaga nie obudzi w nocy :wściekła/y::-D

Madzia też myślałam o Julce, podoba mi się to imię, ale teraz jest straaaszna moda na Julki i obawiam się, że ten rocznik to będzie dramat jeśli chodzi o to imię :) W przedszkolach, później w szkołach będą same Juleczki :-) No ale imię piękne :tak:

niunia moje gratulacje sliczna masz coreczke :)

Witam dziewczynki!! jak tam Wasze staranka :-):-)??

ja co prawda w ciazy nie bylam, ale zawsze moge byc w jak najblizszym czasie :tak:

buziaki i pozdrowionka lece spac

Anijka Maja to śliczne imię :) Samej baaardzo mi się podoba i chciałam żeby moje dzieciątko tak się nazywało, ale teraz szaleje za imieniem IGA ;)) Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się podoba :) Kiedyś podobało Nam się Martyna, ale jakoś teraz wydaje mi się jakieś takie twarde... No nie wiem he he i tak moge sobie pomarzyć :)

Agata witaj ! Co znaczy zdanie: "... ale zawsze moge być w jak najbliższym czasie"? Poszaleliście? ;D

Niunia Twoja Córusia jest prześliczna i przesłodka !! :* Aż mi się tak jakoś ciepło na sercu zrobiło jak ją zobaczyłam :) Piękna Kruszynka ! A jak sobie kochana radzisz z opieką nad Maleństwem? Jak rodzice? Teściowie? Tatuś? Szczęśliwi jesteście pewnie jak nie wiem co ;D

Mazia straszne jest to co przeczytałam o córce Twojej koleżanki. Tak bardzo mi przykro :((
Biedne dzieciątko ... Nie wyobrażam sobie jak wszyscy to przechodzą ... Mam nadzieje, że wszystko jej przejdzie ! Że ją wyleczą! Że będzie zdrowym, wesołym dzieckiem ! Trzymam kciuki najmocniej jak tylko potrafie !

Patrycja bardzo ładnie wyglądałaś ;), no i Twój mąż też ;). Rozpoczeliście już staranka? a jak w Egipcie? Nurkowałaś? Moim kolejnym celem podróży jest teraz właśnie Egipt, ze względu na rafy koralowe ;), ale niestety ceny są masakryczne puki co, a jak miałabym już tam lecieć to tylko all inclusive no i w dobrym hotelu.
Niunia no cudne to maleństwo! Czy malutka miała żółtaczkę poporodową? Bo taka śniada strasznie jest. No a jak poród? Ciężko było? Ile godzin? Opowiadaj! :p
Anijka śliczne imię ;), gratuluje dokonania wyboru!

reklama
hej!

shiraa: jeszcze nasz maraton serduchowania sie nie skonczyl :-) ale juz smialo mozna miec nadzieje, ze ten cykl bedzie owocny :sorry:

Anijka: swietne imie wybraliscie :tak: mi sie podobaja takie imiona ktore 'wyszly juz z mody' takie 'starodawne' bardziej. ale skolei nie lubie imion konczacych sie na -slaw :-p np Wladyslaw, Stanislaw, Mieczyslaw.... bleee

ja juz sama nie moge sie doczekac kiedy bede mogla zaczac kupowac malutkie rzeczy :-):-)

Do góry