reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka Zuzia to cudowne imię, mam do niego sentyment :) Też chciałam już tak dać, ale mam tak na 3 imię, więc trochę bez sensu :pP
Ale Majeczka wydaje mi się też śliczne.. Jak mała będzie to będzie Maja itd.. a jak będzie już większa to będzie się przedstawiać Majka.. Fajnie :-)

reklama
mazi rozmiem cio bo mi wieksz radosc sprawia jak kupuje cos malem niz jak sobie a Patryk jaka mial ostatnio cieche jak mu zabawke kupila do wannienki najpier sie sam bawil:sorry::-)
Anijka w szkole dobrze calkiem calkiem idzie:-) a Miki sie krcze przeziebil wiec pewnie noc z gloqy narazie go spilam drapaniem po plecach:eek: Majeczka sliczne imie:-) mojego 3 napewno by dziecku nie dala:-p
niunia jak ja ci zadroszcze tych skieneczek czemu chlopcy sienek nie nosza:cool2::laugh2:

Anijka - Maja śliczne imie, znam jedną taką małą Maję, jest śliczna, słodka i urocza.
Mnie sie osobiście podoba bardzo imie Alicja, po siostrze mojej mamy. Ale niestety przy jakiej kolwiek ewentualności i tak by była Julka ;P och..., a chłopca to nie wiem, mało jest męskich imion co mi się podobają.

w ogóle przeżywam psychiczny kryzys chyba jakiś. Cały dzień jestem jakaś dziwna, płacze cały wieczór ( z małymi przerwami ) o takie głupoty ze potem sie śmieje z siebie sama, a potem znowu płacze :D Oczy mnie już bola strasznie i głowa rowniez...po prostu to jakas istna komedia :D w tym moim zalamaniu ucierpial moj chlopak biedny...:D w ogole mnie wkurza:D dobra ide spac bo oczy mam tak spuchniete ze jak jakis mops wygladam :D

Dobranoc Wszystkim :*

Kolia eh to życzę szybkiego powrotu do zdrowia (Mikołajkowi) :) Może nie będzie tak źle z tą nocą.. Ja się właśnie kładę spać, mam nadzieje, że mnie zgaga nie obudzi w nocy :wściekła/y::-D

Madzia też myślałam o Julce, podoba mi się to imię, ale teraz jest straaaszna moda na Julki i obawiam się, że ten rocznik to będzie dramat jeśli chodzi o to imię :) W przedszkolach, później w szkołach będą same Juleczki :-) No ale imię piękne :tak:

niunia moje gratulacje sliczna masz coreczke :)

Witam dziewczynki!! jak tam Wasze staranka :-):-)??

ja co prawda w ciazy nie bylam, ale zawsze moge byc w jak najblizszym czasie :tak:

buziaki i pozdrowionka lece spac

Anijka Maja to śliczne imię :) Samej baaardzo mi się podoba i chciałam żeby moje dzieciątko tak się nazywało, ale teraz szaleje za imieniem IGA ;)) Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się podoba :) Kiedyś podobało Nam się Martyna, ale jakoś teraz wydaje mi się jakieś takie twarde... No nie wiem he he i tak moge sobie pomarzyć :)

Agata witaj ! Co znaczy zdanie: "... ale zawsze moge być w jak najbliższym czasie"? Poszaleliście? ;D

Niunia Twoja Córusia jest prześliczna i przesłodka !! :* Aż mi się tak jakoś ciepło na sercu zrobiło jak ją zobaczyłam :) Piękna Kruszynka ! A jak sobie kochana radzisz z opieką nad Maleństwem? Jak rodzice? Teściowie? Tatuś? Szczęśliwi jesteście pewnie jak nie wiem co ;D

Mazia straszne jest to co przeczytałam o córce Twojej koleżanki. Tak bardzo mi przykro :((
Biedne dzieciątko ... Nie wyobrażam sobie jak wszyscy to przechodzą ... Mam nadzieje, że wszystko jej przejdzie ! Że ją wyleczą! Że będzie zdrowym, wesołym dzieckiem ! Trzymam kciuki najmocniej jak tylko potrafie !

Patrycja bardzo ładnie wyglądałaś ;), no i Twój mąż też ;). Rozpoczeliście już staranka? a jak w Egipcie? Nurkowałaś? Moim kolejnym celem podróży jest teraz właśnie Egipt, ze względu na rafy koralowe ;), ale niestety ceny są masakryczne puki co, a jak miałabym już tam lecieć to tylko all inclusive no i w dobrym hotelu.
Niunia no cudne to maleństwo! Czy malutka miała żółtaczkę poporodową? Bo taka śniada strasznie jest. No a jak poród? Ciężko było? Ile godzin? Opowiadaj! :p
Anijka śliczne imię ;), gratuluje dokonania wyboru!

reklama
hej!

shiraa: jeszcze nasz maraton serduchowania sie nie skonczyl :-) ale juz smialo mozna miec nadzieje, ze ten cykl bedzie owocny :sorry:

Anijka: swietne imie wybraliscie :tak: mi sie podobaja takie imiona ktore 'wyszly juz z mody' takie 'starodawne' bardziej. ale skolei nie lubie imion konczacych sie na -slaw :-p np Wladyslaw, Stanislaw, Mieczyslaw.... bleee

ja juz sama nie moge sie doczekac kiedy bede mogla zaczac kupowac malutkie rzeczy :-):-)

Do góry