reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

No to Madzia pewnie trafiliście w dni płodne ;P Tylko dlaczego nie uważaliście ... ? Chcecie mieć dziecko czy nie? Jeżeli nie to troche Wasze zachowanie było nieodpowiedzialne .. Twój TŻ pracuje?

Malwina zrób tak jak Ci mówie. Idź do lekarza, niech Cie przepada. Gdybyś była w ciąży na pewno już to wykryje :)
Tylko jest problem u mnie w mieścinie przyjmuje tylko jeden gin raz w miesiącu i był w piątek bo chciałam sie do niego zarejestrowac ale niestety nie bo już był a prywatnie moge iś ale jak narazie miałam remont i kasa poszła i jak narazie jestem spółukana ale jutreo pójde zrobic bette

Shiraa A wy ze swoim już po ślubie czy przed???

reklama
Malwina beta też będzie wiarygodna. Nie wiem ile za nią zapłacisz, ale coś do 20 zł jak się orientuje. wszędzie na forach tak piszą, możesz sprawdzić :)
My nie jesteśmy po slubie i pewnie długo nie będziemy. Chcemy skończyć studia, które dopiero zaczęliśmy. Po studiach chcemy się pobrać, wziąć kredyt i kupić jakieś mieszkanie. W między czasie może coś wynajmiemy, ale jak na razie nie mamy do tego perspektyw. Za mało zarabiamy, studia + dojazdy kosztują więc nie ma szans żebyśmy teraz utrzymali się w wynajmie. No chyba, że coś się zmieni ... :) Może znajdziemy lepiej płatną prace, która da Nam możliwość wynajęcia małej kawalerki :) Dlatego też teraz nie chcemy się hajtać - bo po co? Nie mamy własnego kąta więc jakoś nie widzi Nam się mieszkanie po ślubie osobno :p

EDIT: chciałabym mieć dziecko, ale na razie nie możemy sobie na nie pozwolić. A pisze na tym wątku bo bardzo związałam się z dziewczynami :)

Ostatnia edycja:
No to Madzia pewnie trafiliście w dni płodne ;P Tylko dlaczego nie uważaliście ... ? Chcecie mieć dziecko czy nie? Jeżeli nie to troche Wasze zachowanie było nieodpowiedzialne .. Twój TŻ pracuje?
Dlaczego nie uważaliśmy? A bo ja wiem, tak wyszlo. Człowiek czasami nie myśli trzeźwo wtedy kiedy sie powinno. A czy chcemy miec dziecko, pewnie ze tak, ale oboje wiemy że nie teraz...i w ogóle jakoś to dziwnie wyszło. Że zachowanie było nieodpowiedzialne, hmmm nawet nie masz pojęcia jak ja bardzo jestem tego świadoma. Ale albo moge ryczeć dniami i nocami do poduszki, pluc sobie w twarz i wypominać własną głupote, albo sie pogodzić z własną lekkomyślnością i żyć dalej. No i powinnam była być bardziej asertywna, ale z tym zawsze było u mnie kiepsko :p
A czy moj chłopak pracuje?...uczy się. Ale perspektywy ma do pracy jak by musiał. Chodz osobiscie oddała bym wszystko zeby mogl spokojnie skonczyc szkole, jego rodzice tez.

Nie płacz :* Co się stało to się nie odstanie... Troche było to lekkomyślne, bo oboje się uczycie. Z Twoich postów zrozumiałam, że nie chciałabyś mieć teraz dziecka ... dobrze mysle?

Madzia:) a mi się wydaje,że raczej mało prawdopodobna jest Twoja ciąża:) zrobisz test i sama się przekonasz:)

Malwinka....tylko 1 dzień w miesiącu gin przyjmuje? coś mi się wierzyć nie chce;)

Shirra:p Nie Matosia jest w ciąży tylko Mazia:p chyba,że ja o czymś nie wiem:p:p a co tam u Ciebie?:)

A i jeszcze jedno:) dziewczyny proszę nie piszcie posta pod postem:) jest coś takiego jak edycja!:) ciężko się Was później czyta!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry