Anastazzja Niestety tylko raz w miesiącu bo do nas przyjedzdza lekarz z wrocławia musze sie zarejestrowac do wałbrzycha tam przynajmniej gin przyjmuje codziennie
reklama
lovely
Fanka BB :)
no właśnie nie pamiętam dokładnie, bo ostatnio prawie codziennie z zabezpieczeniem i raz czy dwa bez ale chyba było raz 19dc czyli pod początek moich dni płodnych...Lovely a w jakim dniu mieliście stosunek, który może mieć następstwa ? Bo chyba mieliście z tego co czytałam ) i kiedy @?
A @ powinna być w okolicach 28.10
I więcej nie mam sił odpisywać, ale przeczytałam wszystko
Ja wróciłam ze szkoły i zabieram się za naukę bo na jutro mam sporo do roboty
Aaa mam pytanie! nie mogę znaleźć na forum czy jest jakaś lista badań wykonywanych przed zajściem w ciążę darmowo na NFZ? orientuje się któraś?
madzia18
hmm tez mi sie tak wydaje ze malo, choc w sumie predysozycje bylyMadzia a mi się wydaje,że raczej mało prawdopodobna jest Twoja ciąża zrobisz test i sama się przekonasz
no i ogolnie z placzem ironizowalam, zle to odebralyscie...
i ogolnie zaraz umre, niechcacy oberwalam zebami w glowe i takiego guza mam za porazka, boli rownie okropnie i [isze jedna reka bo w drugiej mam scierke z lodem
Anastazzja
Czyimi zębami?
madzia18
hah no a ktoz sie mogl by do mnie tak dobierac ?: P ale na prawde, tak mnie boli ze ojej...lod gowno dalCzyimi zębami?
Anastazzja
no ładnie
madzia18
no to jakis nie fart mamy, mam polowe czaszki spuchnieta moze sie wybiore na jakis spacer co by przewietrzyc ten opuchniety łebmadzia18 Współczuje mnie za to głowa boli to wczoraj nie wymierzyłam i sobie zaryłam o róg i czoło sobie rozwaliłam
reklama
mi sie nie chce nigdzie juz wychodzic zimno jak niewiem u mnie śnieg sypie sobie lezeno to jakis nie fart mamy, mam polowe czaszki spuchnieta moze sie wybiore na jakis spacer co by przewietrzyc ten opuchniety łeb
Podziel się: