reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
A ja dziewczyny się dziś z sis dużo portugalskiego nauczyłam w sobotę startuje kurs i trochę się boję, bo oni się rok uczyli, a ja nie jakby wsio zliczyć to 3-4 miesiące, ale już wszystko pozapominałam i codziennie siedzę i próbuję dwie godzinki się przynajmniej uczyć a do tego nie robić sobie zaległości na żadnym z kierunków i jeszcze się od jutra na siłownie zapisuję zobaczymy jak będzie
madzia18
ja osobiscie dzis sie nie ucze, a wale to. Boli mnie łeb. Jutro mam spr...ale coz Licze na moja "znormalizowana" sorke, ze nie dowali nic trudnego i ze sciagne
Anastazja, och jak ja bym sie chciała nauczyć hiszpanskiego Tzn troche umiem, ale z tym hiszpanskim u mnie to tak ...srednio, jak bym miala czas to chetnie bym poszla do szkoly jakiejs na kurs.
Anastazja, och jak ja bym sie chciała nauczyć hiszpanskiego Tzn troche umiem, ale z tym hiszpanskim u mnie to tak ...srednio, jak bym miala czas to chetnie bym poszla do szkoly jakiejs na kurs.
Ostatnia edycja:
Anastazzja
Anastazzja
no człowiek jest niesamowity a wszystko zaczęło się jak kolega syna (tego z filmiku) miał wypadek i został sparaliżowany, zorganizowano specjalnie dla tego po wypadku bieg i ten z filmiku powiedział do taty,że on też chciałby "pobiec"...dla swojego kolegi no i tata się zgodził...po wyścigu, który ukończyli syn powiedział do taty,że pierwszy raz czuł się jak normalny chłopiec i od tego się zaczęło dziś tata ma pod 70,a syn ma około 46 kilku lat impossible is nothing
reklama
Tak byłam na wyniku bety i niestety nie udało siepłaczeMalwina i jak tam dziś? Robiłaś na badaniach bete? Mów co i jak.
A mnie głoowa boli... :-(
A tak to zamuła
Podziel się: