reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Madzia nie wiesz czy w dniu, w którym TO sie stało (nie wiem jak to nazwać heh he) miałaś owulację. Nawet przy obserwacji śluzu, temperatury nie można wiedzieć na pewno czy owulacja w okreslonym dniu miała miejsce. Da się to tylko określić przez monitoring. Można podejrzewać jedynie dni płodne a nie owu. W którym dc wtedy byłaś? Jak długie są Twoje cykle? Regularne?
No masz racje, nie wiem. Ale moge tak przypuszczać, mając regularne cykle -28 dniowe, a to sie stało 14 dnia. Dni płodne mialam na 100%, od 2 dni wczesniej miałam obfite upławy barwy przezroczystej, bardzo obfite, i do 2 dni po "domniemanej" owulacji. Swój organizm obserwuje juz od dłuzszego czasu i ogolnie mniej wiecej juz wiem co, gdzie i kiedy ... np. jak zaczynają się u mnie dni płodne mam sporawe upławy, a w dzien owulacji boli mnie brzuch w ten sam sposób jak przy @.

madzia18 wiesz co testu nie kupuje bo nie chce sie martwic jutro mam babdania u lekarza to poproszę o zrobienie Betty. A jak się czuje czuje większe zmęczenie i jestem lekko rozdrażniona wszystko mnie wkurwia jak nigdy
och, ja ostatnio pare dni temu byłam taka rozdrazniona. O wszystko wybuchałam i zachowywałam sie jak nie ja. Hormony mi skaczą albo co ;d Później nastało 2 dni rozpaczy, czyli lezałam sobie na łozku i zaczynalam plakac nie wiadomo czemu, bylo mi strasznie smutno, albo przypominalam sobie jaka bylam nie mila przez ostatnie pare dni i o to płkalam :D dzieki Bogu sie unormowało mi to jakos :D

och, ja ostatnio pare dni temu byłam taka rozdrazniona. O wszystko wybuchałam i zachowywałam sie jak nie ja. Hormony mi skaczą albo co ;d Później nastało 2 dni rozpaczy, czyli lezałam sobie na łozku i zaczynalam plakac nie wiadomo czemu, bylo mi strasznie smutno, albo przypominalam sobie jaka bylam nie mila przez ostatnie pare dni i o to płkalam :D dzieki Bogu sie unormowało mi to jakos :D
To dobrze ja przez moje humorki kłóce sie z moim ciagle masz nasza klse bym ci wysłąła zaproszonko do znajomych

reklama
No to Madzia pewnie trafiliście w dni płodne ;P Tylko dlaczego nie uważaliście ... ? Chcecie mieć dziecko czy nie? Jeżeli nie to troche Wasze zachowanie było nieodpowiedzialne .. Twój TŻ pracuje?

Malwina zrób tak jak Ci mówie. Idź do lekarza, niech Cie przepada. Gdybyś była w ciąży na pewno już to wykryje :)

Do góry