reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka :*

Anastazzja nawet nie mów o sprzątaniu, bo ja dziś też zrobiłam porządek w domu całym i mi ręka się jeszcze poparzyła domestosem, bo mi rękawica gumowa zsunęła, a ja mam bardzo wrażliwą skóre na chemikalia :(

Kinga dobrze pamietam, że Tobie się zajść w ciąże udało od razu 2razy? bo wiem, że ktoś ostatnio mi mówił to i wydaje mi się że to Ty ;)
bo jak co to ja chcę od Ciebie wielką przesyłkę ze szczęściem w tych sprawach :D

paluska_a rozumiem Cie doskonale, bo tez mi się zaczęły studia i jest ciężko, ae dam radę! muszę :) i Ty też spbie poradzisz :)

spadam, bo zaraz będzie u mnie mój TZ i będziemy oglądać "Mam talent" :)

reklama
Madzia18 ja byłam w bardzo podobnej do Twojej sytuacji, też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę, a 19 jak urodziłam. Ja akurat byłam w liceum, więc musiałam z brzuchem zdawać maturę, ale nauczyciele się nei zorientowali więc nie miałam z tego powodów jakiś nieprzyjemności albo ustępstw. U mnie z rodzicami było krucho, teściowie w miarę dobrze przyjęli, oczywiście rodzice byli zawiedzeni itd. ale później jakoś się pogodzili... teraz mała ma rok i wszystko jest ok, ja studiuję dziennie a oni są dziadkami ;), wszystko jest ok, oprócz mieszkania razem, dziecko w niczym nie przszkadza, bo właśnie najgorszym minusem całej ciąży i dziecka jest to, że my musimy mieszkać z moimi rodzicami niestety, mam nadzieję, że nie będziesz mussiała przez to przechodzić ;)

Mnie teraz czeka nauka :( strasznie dużo analizy matematycznej,z której nie wiem jak zrobić ponad połowę zadań, z których większość pierwszy raz w życiu widzę, ani na wykąłdach ani na zajęciach tego nie było i męczę się próbując nauczyć się arcusów ;/, do tego cały czas dołek przez tą pracę :( ech masakra nie jest łatwo, ale jakoś daję radę

tylko na chwilę....znalazłam coś niesamowitego:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo&feature=related"]YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Україна має талант / Ukraine's Got Talent)[/ame]

O kurde.. Robi wrażenie..

A piesek nawet dobrze :)) Ciekawe czy ona wie, że mam dzidziusia w brzuszku.. Bo strasznie coś się do mnie przymila :szok::confused: Może psy to jakoś odczuwają? :D Hehe jestem ciekawa, bo tak dziwnie się zachowuje.. :)

Kinga no możliwe, że się już za 2 tyg obniży.. :p Boję się bo to już niedłuuugo :)) :unsure:

A mi wrasta paznokieć :eek: Wiecie jak to boli?? :OOO :((

Widziałam to jakiś czas temu, jest to ruska zwyciężczyni programu 'Mam Talent', i kobieta faktycznie ma talent...ja bynajmniej jak ogladalam to, to sie wzruszyłam, bo ona nie tylko maluje, ona nadaje tym obrazom życie i dusze. A to rzadkosc w tej dziedzinie sztuki niestety.

Anijka - zwierzeta ponoc wyczuwaja ciąże jakoś, nie wiem jak i dokładnie co, ale np. koty sie nawet bardziej łaszą, tak bynajmniej slyszałam.

Och a ja juz chce ten piekielny 24 i czy dostane okres czy nie. Piersi mam cały czas obolałe, brzuch mnie pobolewa...juz nie wiem co o tym myslec. Wkurzajace. Mam nadzieje ze tydzien szybko zleci.

Nie "ruskiego" mam talent tylko ukraińskiego:p

Anijka;) oczywiście,że czują ciąże:) podejrzewam,że piesek wiedział wcześniej niż Ty:) pies mojej koleżanki ciągle pilnował brzuszek:p i nie pozwalał nikomu go dotykać:p no i tak śmiesznie jak ona leżała kładł na nim łapki lub pyszczek:) a kot mojej innej koleżanki "przepowiedział" ciąże:p bo zanim ona sama się dowiedziała to wieczorem układał się jej na brzuchu, choć wcześniej tego nie robił, i tak noc w noc,aż do czasu kiedy było to możliwe:p

Hej dziewczyny :*
Nie było mnie, bo nie miałam czasu. W piątek miałam bardzo dużo pracy, a w weekend byłam w szkole. Dzisiaj mam wolne (należy się odpoczynek ;D) więc jestem i czekam na Was :)

Anastazzja ... Coś pięknego :) Kobieta ma niesamowity talent ... :)

Madzia witaj w Naszym gronie :) Ciekawe czy zostaniesz z Nami na dłużej ... :p
Mieliście jakiś niebezpieczny stosunek? W którym dniu cyklu? Gdybyś napisała coś więcej to może byśmy razem doszły czy jest prawdopodobieństwo ciąży :)

Niunia musiała urodzić ;D Nie ma jej na BB już tydzień :(

Patrycja na pewno jest już w domu, ale podejrzewam, że się już do Nas nie odezwie.

Matosia nie ma neta więc jest usprawiedliwiona :) Ciekawe czy brzuszek jej urósł ;)

Lovely a w jakim dniu mieliście stosunek, który może mieć następstwa ? :D Bo chyba mieliście z tego co czytałam ;)) i kiedy @?

A Ty Cornelka? Też coś wspominałaś .. :))

U mnie wszystko ok :) Mam troche sprzątania dzisiaj ale bede na BB. Mam nadzieje, że zastane ty którąś :) buźka :*

Hej dziewczyny :*

Madzia witaj w Naszym gronie :) Ciekawe czy zostaniesz z Nami na dłużej ... :p
Mieliście jakiś niebezpieczny stosunek? W którym dniu cyklu? Gdybyś napisała coś więcej to może byśmy razem doszły czy jest prawdopodobieństwo ciąży :)
No Hej :) Też jestem ciekawa, czy zostane na dłużej czy nie heh. Niebezpieczny stosunek, można to tak nazwać. W dzień owulacji. Ogólnie ciezko mi opisać o co chodzi...wiecej niz sam zwykly stosunek przerywany, mimo ze nie doszedl we mnie, ale wprowadzil we mnie nasienie z wytrysku palcami ... bo sie raczek nie chcialo wytrzec, ekhem... No tak czy siak oceniam możliwosci zajscia na ok 60-70 % chociaz to moje sceptyczne spojrzenie, w sumie nie wiem jak jest na prawde. Ogólnie nawet bym sie pewnie tym nie zainteresowała gdyby nie to że mam te dziwne objawy, ogolnie ponoc niby za wczesnie i rowiez moje objawy moga oznaczac zblizajacy sie okres, ale no kurde, nigdy nie bolały mnie piersi poltora tygodnia przed terminem @. I mam z wieksze o rozmiar. No i te skurcze w dolnej czesci brzucha, nie sa bolesne, ale czasami sa. To jest zastanawiajace ...

A ogólnie, poszłam dziś na 8 do szkoły, napisalam sprawdzian z historii, i po 2h poszlam do domu bo na prezentacji z woku dostalam zawrotow glowy, ledwo wydukalam swoja kwestie. Czytalam i zarazem smialam sie pod nosem ze padne zestresowana jakas glupia prezentacja, musialo to wygladac niesamowicie smiesznie :-)

reklama
Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisałam ale od wczoraj od 17 do dzisiaj do 8 rano byłam w pracy miałam inwentaryzacje liczenie towaru masakra mam dość nic mi się nie chce nawet spać.

Dziewczyny mam pytanie jest możliwość ze jestem w ciąży a miesiączkę miałam??
Mam takie pytanie bo strasznie mi urósł brzuch na dole tak jak na ciąże i strasznie mnie ciągnie do śledzi i do słodkiego i rano mnie mdli i tak dziwnie pulsuje mi prawy jajnik.
A test pokazał negatywny wynik.
Wiem że to może trochę głupie pytanie.

Do góry