reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kinga no to pewnie coś podobnego.. nie wiedziałam, że jest na receptę :)
Matosia ja też się cieszę, że panna :tak: Wszyscy chcieli chłopaczka a ja córusię :-p Chociaż wiadomo, że kochałabym tak samo chłopca :))
Imion mam peełno, ale nie wiem sama jakie wybrać.. Teraz mam w myśli Maja :-D Ale pewnie mi się zmieni za parę dni :sorry:
Lovely, nie ma się w sumie co spieszyć :) A skoro tak będzie lepiej.. :tak:
Madzia18 ja nie miałam na początku żadnych objawów.. Dopiero po miesiącu wymioty wystąpiły i smaki mi się zmieniły ;-) Rób teścik :tak:
Malwina dziękujęęę :)))

A brzuszek z teraz:
index.php

:-D
idę zrobić mamie kanapeczki :))

Anijka! jaki śliczny brzuszek!!:) ale wydaje się dość malutki (chudziutka jesteś, prawda?:) ) ale jeszcze ma czas "wyskoczyć", ale póki co jest mega zgrabniutki:) ja właśnie taki bym chciała:)

Matosia:p trzeba było do mnie napisać to bym Cię przenocowała lub podwiozła do domu:p bo mieszkam niedaleko kwadratu:) my jutro grupowo idziemy obczaić nową republikę:)

Magdzia:) zrób test:) to sprawa będzie jasna:)

Kolia:p a jak Ci ogólnie w szkole idzie?:) dajesz radę?:)

Lovely:p moja mama chce wnuka, tylko ani ja ani siostra dzieci póki co nie chcemy mieć:p tzn moja sis ogólnie nie chce mieć dziecka:)

Kinga mi buty się też nie podobają:p tzn zimowe:D bo moim ukochanym obuwiem są trampeczki:p ewentualnie balety:p

Cornelka:) a jak Ci się studiuje? a gdzie pracujesz?:p bo chyba ostatnio nie chciałaś się przyznać:p

spadam dziewczynki się uczyć portugalskiego:) bo w sobotę przyszła zaczynam zajęcia! zapisałam się na poziom zaawansowany...zobaczymy jak będzie:p

Ostatnia edycja:
anijka tez bylam zdziwiona...no ale skoro tak..to musza miec powody, zeby tylko na recepte sprzedawac :D ale masz sliczny brzuszek...naprawde! pileczka taka :) zgrabniutki maksymalnie hehe ja to mialam taki ogromny brzuch ze heeej....jak chodzilam na ktg po terminie to ciagle ktos mnie zaczepial..i pytal sie czy blizniaki :D nie wiedzialam o co im chodzi...do czasu az usiadlam z innymi ciezarowkami w poczekalni..jesuuu ja przy nich to mialam megabrzuch..jakbym nie 9 miesiecy chodzila w ciazy a z 1,5 roku hehehehhe :p

Anastazja milej nauki :)

malwina a co robisz w realu? chyba ciezka praca co?
chociaz wiecie co wam powiem....wydaje mi sie ze zmeczenie fizyczne jest duzo lepsze od psychicznego hehe :) przynajmniej ja bym takie wolala... ;)

a u mnie dalej to samo....zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce :D

malwina hehe jakis czas temu jak bylam w jakims markecie...juz nie pameitam jakim...pierwszy raz trafil mi sie taki rozgadany kasjer ze az w szoku bylam :D tak to zawsze jakies starsze babki, z mina "oby jak najszybciej..." milczace i ciezko wzdychajace...a tu prosze :D zaczal ze mna gadac i zartowac jakbysmy jakimis znajomymi dobrymi byli..i tak z kazdym klientem! normalnie szok... :) ale milo bylo..nie powiem :) szkoda tylko, ze wiecej nie placa w tym zawodzie :/

Jak ja pracowałam w promod to musiałyśmy być miłe dla każdego klienta...nawet dla strasznych s-u-k....i to mnie strasznie wkurzało... ale w zasadzie jak przychodziły moje stałe klientki to dużo żartowania i gadania było przy kasie, a przy okazji sprzedało się dodatkowe 2 wisiorki czy kolczyki:p

Anastazja no nie wiem czy taka chudziutka.. Przed ciążą ważyłam 50kg ale jestem strasznie niska - 'prawie' 1.60m.. porażka :) Ogólnie to zawsze narzekałam na biodra i uda :-p I nawet mi nie mów, że jeszcze wyskoczy :-D Bo będę wyglądała jak słońńńń, niska i z taaaaką piłką :-p:-p :no: Dla mnie mógłby już nie rosnąć :-D

Miłej nauki :-)

Kinga, hehehe każda ciąża jest inna :)) Ja się dziwię, że nie mam rozstępów na brzuchu.. oczywiście cieszy mnie to i mam nadzieję, że mi nie wyskoczą na sam koniec.. :p

reklama
Anijka na pocieszenie powiem ci ze mi rozstepy na brzuchu dopiero w ostatnim miesiacu sie zrobily...i to calusienki mi sie nimi pokryl :((((((( w momencie kiedy obnizyl mi sie brzuch (a igor jeszcze 2kg przytyl w ostatnim miesiacu ciazy) poszla skora w kilka dni...i teraz w ramach brzucha mam kawalek zwisajacej skory, calej w rozstepach :(

anastazja dlatego ja chyba nei moglabym pracowac w takim miejscu :) to co o kims mysle mam wypisane na twarzy....nie musze nic mowic :D

Do góry