reklama
Kinga no to pewnie coś podobnego.. nie wiedziałam, że jest na receptę
Matosia ja też się cieszę, że panna Wszyscy chcieli chłopaczka a ja córusię Chociaż wiadomo, że kochałabym tak samo chłopca )
Imion mam peełno, ale nie wiem sama jakie wybrać.. Teraz mam w myśli Maja Ale pewnie mi się zmieni za parę dni
Lovely, nie ma się w sumie co spieszyć A skoro tak będzie lepiej..
Madzia18 ja nie miałam na początku żadnych objawów.. Dopiero po miesiącu wymioty wystąpiły i smaki mi się zmieniły ;-) Rób teścik
Malwina dziękujęęę ))
A brzuszek z teraz:
idę zrobić mamie kanapeczki )
Matosia ja też się cieszę, że panna Wszyscy chcieli chłopaczka a ja córusię Chociaż wiadomo, że kochałabym tak samo chłopca )
Imion mam peełno, ale nie wiem sama jakie wybrać.. Teraz mam w myśli Maja Ale pewnie mi się zmieni za parę dni
Lovely, nie ma się w sumie co spieszyć A skoro tak będzie lepiej..
Madzia18 ja nie miałam na początku żadnych objawów.. Dopiero po miesiącu wymioty wystąpiły i smaki mi się zmieniły ;-) Rób teścik
Malwina dziękujęęę ))
A brzuszek z teraz:
idę zrobić mamie kanapeczki )
Anastazzja
Fanka BB :)
Anijka! jaki śliczny brzuszek!! ale wydaje się dość malutki (chudziutka jesteś, prawda? ) ale jeszcze ma czas "wyskoczyć", ale póki co jest mega zgrabniutki ja właśnie taki bym chciała
Matosia trzeba było do mnie napisać to bym Cię przenocowała lub podwiozła do domu bo mieszkam niedaleko kwadratu my jutro grupowo idziemy obczaić nową republikę
Magdzia zrób test to sprawa będzie jasna
Kolia a jak Ci ogólnie w szkole idzie? dajesz radę?
Lovely moja mama chce wnuka, tylko ani ja ani siostra dzieci póki co nie chcemy mieć tzn moja sis ogólnie nie chce mieć dziecka
Kinga mi buty się też nie podobają tzn zimowe bo moim ukochanym obuwiem są trampeczki ewentualnie balety
Cornelka a jak Ci się studiuje? a gdzie pracujesz? bo chyba ostatnio nie chciałaś się przyznać
spadam dziewczynki się uczyć portugalskiego bo w sobotę przyszła zaczynam zajęcia! zapisałam się na poziom zaawansowany...zobaczymy jak będzie
Matosia trzeba było do mnie napisać to bym Cię przenocowała lub podwiozła do domu bo mieszkam niedaleko kwadratu my jutro grupowo idziemy obczaić nową republikę
Magdzia zrób test to sprawa będzie jasna
Kolia a jak Ci ogólnie w szkole idzie? dajesz radę?
Lovely moja mama chce wnuka, tylko ani ja ani siostra dzieci póki co nie chcemy mieć tzn moja sis ogólnie nie chce mieć dziecka
Kinga mi buty się też nie podobają tzn zimowe bo moim ukochanym obuwiem są trampeczki ewentualnie balety
Cornelka a jak Ci się studiuje? a gdzie pracujesz? bo chyba ostatnio nie chciałaś się przyznać
spadam dziewczynki się uczyć portugalskiego bo w sobotę przyszła zaczynam zajęcia! zapisałam się na poziom zaawansowany...zobaczymy jak będzie
Ostatnia edycja:
anijka tez bylam zdziwiona...no ale skoro tak..to musza miec powody, zeby tylko na recepte sprzedawac ale masz sliczny brzuszek...naprawde! pileczka taka zgrabniutki maksymalnie hehe ja to mialam taki ogromny brzuch ze heeej....jak chodzilam na ktg po terminie to ciagle ktos mnie zaczepial..i pytal sie czy blizniaki nie wiedzialam o co im chodzi...do czasu az usiadlam z innymi ciezarowkami w poczekalni..jesuuu ja przy nich to mialam megabrzuch..jakbym nie 9 miesiecy chodzila w ciazy a z 1,5 roku hehehehhe
Anastazja milej nauki
malwina a co robisz w realu? chyba ciezka praca co?
chociaz wiecie co wam powiem....wydaje mi sie ze zmeczenie fizyczne jest duzo lepsze od psychicznego hehe przynajmniej ja bym takie wolala...
a u mnie dalej to samo....zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce
Anastazja milej nauki
malwina a co robisz w realu? chyba ciezka praca co?
chociaz wiecie co wam powiem....wydaje mi sie ze zmeczenie fizyczne jest duzo lepsze od psychicznego hehe przynajmniej ja bym takie wolala...
a u mnie dalej to samo....zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce
malwina hehe jakis czas temu jak bylam w jakims markecie...juz nie pameitam jakim...pierwszy raz trafil mi sie taki rozgadany kasjer ze az w szoku bylam tak to zawsze jakies starsze babki, z mina "oby jak najszybciej..." milczace i ciezko wzdychajace...a tu prosze zaczal ze mna gadac i zartowac jakbysmy jakimis znajomymi dobrymi byli..i tak z kazdym klientem! normalnie szok... ale milo bylo..nie powiem szkoda tylko, ze wiecej nie placa w tym zawodzie :/
Anastazzja
Fanka BB :)
Jak ja pracowałam w promod to musiałyśmy być miłe dla każdego klienta...nawet dla strasznych s-u-k....i to mnie strasznie wkurzało... ale w zasadzie jak przychodziły moje stałe klientki to dużo żartowania i gadania było przy kasie, a przy okazji sprzedało się dodatkowe 2 wisiorki czy kolczyki
Anastazja no nie wiem czy taka chudziutka.. Przed ciążą ważyłam 50kg ale jestem strasznie niska - 'prawie' 1.60m.. porażka Ogólnie to zawsze narzekałam na biodra i uda I nawet mi nie mów, że jeszcze wyskoczy Bo będę wyglądała jak słońńńń, niska i z taaaaką piłką Dla mnie mógłby już nie rosnąć
Miłej nauki :-)
Kinga, hehehe każda ciąża jest inna ) Ja się dziwię, że nie mam rozstępów na brzuchu.. oczywiście cieszy mnie to i mam nadzieję, że mi nie wyskoczą na sam koniec..
Miłej nauki :-)
Kinga, hehehe każda ciąża jest inna ) Ja się dziwię, że nie mam rozstępów na brzuchu.. oczywiście cieszy mnie to i mam nadzieję, że mi nie wyskoczą na sam koniec..
reklama
Anijka na pocieszenie powiem ci ze mi rozstepy na brzuchu dopiero w ostatnim miesiacu sie zrobily...i to calusienki mi sie nimi pokryl (((((( w momencie kiedy obnizyl mi sie brzuch (a igor jeszcze 2kg przytyl w ostatnim miesiacu ciazy) poszla skora w kilka dni...i teraz w ramach brzucha mam kawalek zwisajacej skory, calej w rozstepach
anastazja dlatego ja chyba nei moglabym pracowac w takim miejscu to co o kims mysle mam wypisane na twarzy....nie musze nic mowic
anastazja dlatego ja chyba nei moglabym pracowac w takim miejscu to co o kims mysle mam wypisane na twarzy....nie musze nic mowic
Podziel się: