anijka to czekamy na zdjecie z niecierpliwoscia zelazo jest na recepte..inaczej nie mozna go kupic...nie wiem ktore ci zapisala..ja placilam za jedno opakowanie 21zl... -> tardyferon.
malwina widzisz od razu lepiej duzo dziewczyn tutaj pracuje, uczy sie...i niby tez ciagle zajete a mimo wszystko maja chwile, zeby poczytac kto co pisze i kazdemu odpisac...wiec mysle ze jak sie rozkrecisz to i ty dasz rade powieje troche skromnoscia ale my naprawde jestesmy fajne
u mnie mgla taka ze nic nie widac...masakra....nie wychodze z domu
kolia to chyba ja pomysle nad jakas taka 'zabawka' dla lucji hehe ostatnio to ciagle za mna lazi..ciagle chce na rece..ja juz nie moge :| upierdliwa ze szok.....i jeczy....i jeczy zeby ja wziac... wrrr....
Anastazja usprawiedliwiona
no ale Patrycja to leci w kulki.....ojjj dostanie ogromnego minusa.....
mazia usprawiedliwiona
boshheee zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce.....
malwina widzisz od razu lepiej duzo dziewczyn tutaj pracuje, uczy sie...i niby tez ciagle zajete a mimo wszystko maja chwile, zeby poczytac kto co pisze i kazdemu odpisac...wiec mysle ze jak sie rozkrecisz to i ty dasz rade powieje troche skromnoscia ale my naprawde jestesmy fajne
u mnie mgla taka ze nic nie widac...masakra....nie wychodze z domu
kolia to chyba ja pomysle nad jakas taka 'zabawka' dla lucji hehe ostatnio to ciagle za mna lazi..ciagle chce na rece..ja juz nie moge :| upierdliwa ze szok.....i jeczy....i jeczy zeby ja wziac... wrrr....
Anastazja usprawiedliwiona
no ale Patrycja to leci w kulki.....ojjj dostanie ogromnego minusa.....
mazia usprawiedliwiona
boshheee zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce.....