reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

anijka to czekamy na zdjecie z niecierpliwoscia :D zelazo jest na recepte..inaczej nie mozna go kupic...nie wiem ktore ci zapisala..ja placilam za jedno opakowanie 21zl... -> tardyferon.

malwina widzisz :) od razu lepiej :) duzo dziewczyn tutaj pracuje, uczy sie...i niby tez ciagle zajete a mimo wszystko maja chwile, zeby poczytac kto co pisze i kazdemu odpisac...wiec mysle ze jak sie rozkrecisz to i ty dasz rade :) powieje troche skromnoscia ale my naprawde jestesmy fajne :D
u mnie mgla taka ze nic nie widac...masakra....nie wychodze z domu :p

kolia to chyba ja pomysle nad jakas taka 'zabawka' dla lucji hehe ostatnio to ciagle za mna lazi..ciagle chce na rece..ja juz nie moge :| upierdliwa ze szok.....i jeczy....i jeczy zeby ja wziac... wrrr....

Anastazja usprawiedliwiona :p

no ale Patrycja to leci w kulki.....ojjj dostanie ogromnego minusa.....

mazia usprawiedliwiona :D

boshheee zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce.....

reklama
Anastazja tak studiuje pedagogike :)

Malwina ja tez poracuje i ucze sie i praktycznie cale dnie spedzam z Tz i tez nie mam czasu a jednak pisze tu dosc czesto mam ta chwile by wpasc i odpisac dziewczynom a Ty skoro odpisujesz na to co my piszemy tzn ze musisz najpierw to przeczytac..

Anijka napewno wybierzesz idealne imie dla malenkiej no to czekam na ta foteczke:)

Kinga a jak tam Twoje odchudzanie jesz te tabletki dalej?

a ja musze jeszcze na uczelnie leciec po wpisik zapomnialam o tym bo planowalam po buty jechac bo nic znalezc nie moge:(

cornelka...jesli chodzi o buty to mi generalnei nigdy nic sie nie podoba w sklepach....a jesli juz cos znajde to zawsze tyyyyyle kosztuje....masakra :(
dalej biore tabsy....wczesniej bralam 3 tyg...zrzucilam 4kg...zrobilam 2tyg przerwy i teraz znow zaczelam..biore 4 dzien i kolejny 1kg poszedll w sina dal :)...jeszcze 13kg zostalo :(

Kinga no to Ci nie zazdroszcze... taki kawał... u nas przedszkole jest pod nosem, chociaż pewnei i tak się przeprowadziy więc to nei ma większego znaczenia ;)
Lovely córcia super, czasem daje w kość, ale ogólnie spoko. Nauczyła się, że jak jej się coś nie podoba to po łapach, oczywiście ja dostaje, teraz cięzko ją z tego wyleczyć ;/, no i humorki swoje też ma, ale ogólnie jest grzeczna i mamy z nią spokój ;) potrafi się zająć sobą nawet z pół godziny ;)
Anijka GRATULACJE DZIEWCZYNKI ;) bardzo fajne, że wyszła mała panna ;) ja mam córeczkę i mimo, że wcześniej było mi wszystko jedno to teraz jakbym miała wybierać też bym wybrała dziewczynkę ;) jakoś nie wyobrażam sobie opieki nad chłopcem ;P. Teraz czeka Cię wybór imienia, masz już jakieś?
Anastazja co do integracji ja też jeszcze na żadnej nie byłam, wczoraj miałam iść ale nie chciało mi się jechać do kwadratowej, bo mi później powrót nie pasuej zupełnie ;) więc odpuściłam jednak moje szaleństwa z lenistwa ;P. Co do przeprowadzki to jeszcze nie wiemy gdzie, narazie nic nie szukamy, byleby było tanio i przytulnie no i w miarę blisko ;) reszta się nei liczy ;)
Kolia 1.5 h?! to jakiś mega rekord!!! zazdroszczę, swoją drogą też spróbuje z tym żelazkiem :p
Cornelka a Ty na którym roku jesteś?
no a ja nie pojechałam wczoraj nigdzie, poprostu mi się nie chciało :p, ale za to dziś spotykam się z kumpelą więc to nadrobię ;)

Matosia na 2 roku jestem :)oj jeszcze sie zintegrujecie my na piersze jakies wyjscie wspolne poszlismy prawie po pol roku nigdy zebrac sie nie moglismy ale powiem wam ze super ludzie mi sie trafili troche szkoda bo teraz juz inne specjalizacje i bedziemy musieli sie rozdzielic:(

Kinga no to i tak duzo bo ja tyle to przytylam zamiast schudnac:( a co do butow to mi tez nic sie nie podoba kupilam jakies ale to juz dla swietego spokoju bo mialam dosc tego lazenia pewnie sie rozpadnal i te wrrr

Lovely to boisz się i równocześnie chcesz tego ?
p.gif
p.gif
haha, ale w sumie rozumiem
Anijka widzisz jaki ze mnie świrus jest ;) bardzo bym chciała dzidzię, ale mój Tż bardzo racjonalnie mi wytłumaczył, że pod względem finansowym lepiej poczekać chociaż do czerwca gdzieś :(
Ale szybko zleci :) a po drodze jak się coś przydarzy to będę bardzo szczęśliwa :)

lovely ha! wlasnie w tym rzecz ze ja mam...a czemu jej nie zalozylam na glowe to nie wiem...ale szybko pozalowalam... :D
haha to teraz będziesz chyba mądrzejsza i sobie czapkę będziesz ubierała co? ;)

moze i jestes od niedawna ale jakos tak normalnie piszesz :) interesujesz sie co u kogo slychac, odpisujesz w miare mozliwosci wszystkim...no i rozmawiamy tak jak normalnie kolezanki...a nie...sluzbowo....pytanie -> odpowiedz -> koniec.
się zawstydziłam :p po prostu ja kocham poznanwać nowych ludzi, zwłaszcza przez neta, bo wtedy mam możliwość poznania ludzi z Polski i zagranicy :)

Cornellka
gratuluję! 4,5roku to kawał czasu! ja jeszcze troszkę i też dobiję do takiego stażu :D ale super hihi :D
Lovely...to może coś wyjdzie z tych przytulanek?:p mi dziś mama sugerowała chęć posiadania wnuków...
poczekamy zobaczymy :)
A co do Twojej mamy to fajnie, że już chce wnuki :) więc nic tylko brać się do roboty ;) :p

Malwina
ja wiem, że ciężko znaleźć czas na neta, ale jak już znajdziesz chwilkę to chciałybyśmy żebyś wkładała więcej serca w to co piszesz, dużo milej wtedy będziesz postrzegana :) mam nadzieję, że Ci się uda, bo my nie chcemy nikogo stąd wykurzać przecież! :)
A za zdjęcie brzucha zbieram się właśnie od 3 dni, ale jutro już zrobię to wrzucę
blink1tu.gif
Anijka! zrób zrób zrób!! ja chcę brzusio zobaczyć!!! :D :D :D

Lovely córcia super, czasem daje w kość, ale ogólnie spoko. Nauczyła się, że jak jej się coś nie podoba to po łapach, oczywiście ja dostaje, teraz cięzko ją z tego wyleczyć ;/, no i humorki swoje też ma, ale ogólnie jest grzeczna i mamy z nią spokój ;) potrafi się zająć sobą nawet z pół godziny ;)
hehe no wiadomo - jak każde dziecko czasem daje popalić - to normalne :) ale powiedz szczerze - uśmiech jej wszystko pewno wynagradza co? :)

Jeśli chodzi o studia to ja mam rewelacyjną grupę! po sesji odpadły 4osoby to wszyscy tak płakali za nimi że szok! Często gdzieś razem wychodzimy na piwko, imprezkę albo coś :) jest fajnie :D gdyby tylko nauki było mniej to by było marzenie nie studia hahaha ;)

Kinga oj Miki tez bywa pierdliy a jego zabawki wszytkie nie wiem chyba sa za nudne a ma i mnostwo bo babcia zanim sie opmietala to co tydznien byla/y nowa zabawka dlateo jak sie zajol tym zelazkiem nie wnikalam a ogladnal je chyba z kazdej strony:-D
Cornelka a jaka specializacja ty wybierasz?

A ja mialam dzisaij tylko 3h w szkole i jako tak duzo energi mam no i chyba sam fakt ze wkonc weekend mnie tak nastraja:-p

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam 18 lat więc do młodych mam mi prędzej niż gdzie indziej.
Do was ,bo niby do kogo innego:p moge sie zwrócić z pytaniem mnie nurtującym. Ogolnie prawdopodobnie jestem w ciąży ( nie wiem jeszcze tylko czy stety czy nie ) i zastanawiają mnie objawy. Czy faktycznie na poczatku ciąży występują objawy typu: nabrzmiałe piersi i obolałe, napięty i czasami pobolewający brzuch w dolnej części? I jeśli tak to jak wcześnie mogą wystąpić? W tydzień po zapłodnieniu? dwa? trzy ? później?

Z góry dzięki za pomoc ;*

reklama
madzia witaj!
tak..objawy takie moga wystapic na poczatku...w zasadzie to nawet kilka dni po zaplodnieniu....wszystko zalezy od organizmu :) najlepiej zrob test :D

Do góry