reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga coś w tym jest co napisałaś o Malwinie, odnoszę podobne wrażenie. Ja dziś mykam na imprezkę ;) troszkę się pobawię i wracam do domu, u nas też kiepsko finansowo, bo mężuś nie ma pracu puki co... Mam nadzieję, że w końcu jakąś znajdzie, bo wtedy wreszcie się wyprowadzimy. A pozatym co do Igorka, nie można byłoby podjechać autobusem żeby małego zawieźć? Przynajmniej uszy by nie marzły :tak::-D

reklama
Shirra staram się pisać ile mogę z Wami :)

Kinga ja właśnie dziś myślałam o kupnie jakiejś czapulki, bo też mi uszy odpadały z zimna :(

A co do Malwiny to się zgadzam. Ale staram się jak mogę. Chociaż też jestem nowa i do końca nicków nie pamiętam jeszcze i w ogóle ale jak tylko mogę to czytam i piszę do dziewuszek tutaj :)

Co do kasy to u nas też ostatnio mały kryzys, bo jakoś tak dużo wydatków wyszło, ale na szczęście za pół roku skończy się mojemu Tż kredyt i będzie miał jakieś 500zł z wypłaty do przodu - zawsze coś :D

matosia
a jak Twója córcia? :)

Kurde, jeszcze mam dni płodne chyba, a poszalałam z K bez zabezpieczenia i z jednej strony boję się, a z drugiej modle żeby zajść w ciąże... echhh czemu my kobiety takie skomplikowane jesteśmy? :p
głupol ze mnie straszny hihi ;)

Shira ja oglądam mjm :D Też mnie denerwuje Maruś :confused2: Ale Hanka nie jest wcale lepsza... 0 życia, zamknie się w pokoju i ryczy.. Albo pije :-p Oprócz tego oglądam też Na wspólnej, Brzydulke, pierwszą miłość no i tyle chyba z seriali :-D Ale dla mnie na 1 miejscu jest brzydula i pierwsza miłość - oglądam na zmianę, bo lecą o tej samej porze :wściekła/y: :tak: Na wspólnej i mjm to jak już mi się mega nudzi, bo przeważnie pod wieczór sobie siedzę na kompie :)) Moja mama za to uwielbia barwy szczęścia :sorry:
A Niunia na pewnooo urodziła już.. zazdroszczę jej :)
Anastazja moja mama też miała wczoraj stłuczkę, ale leciutką, na szczęście nic się nie stało ;-) Facet ją od tyłu stuknął jak stała na światłach, ona wyszła do niego (on cofał, nawet nie wyszedł) i on do niej "No przecież nic się nie stało.. mogła pani dalej podjechać" co za debil :no: Mama się na niego darła 3 minuty a facet wcięty nie wiedział co powiedzieć :-D
Matosia no jakoś przetrzymać trzeba :)) Ale wiem, że zaraz będzie przy mnie.. cała ciąża mi zleciała jak jeden dzień..
Kinga ja też teraz z finansami stoję :szok: Aż się boję co to będzie..
Baw się dobrze na spotkaniu :)) Fajne takie spotkania po latach..
Co do Malwiny to zgadzam się, mnie w ogóle stresuje jak ktoś pisze zupełnie bez emotek i życia :-p
Lovely to boisz się i równocześnie chcesz tego ? :-p:-p haha, ale w sumie rozumiem ;-)

I wiadomość ode mnie na samym końcu.. Byłam u ginekologa, wszystko w porządku, tylko mam coś w stylu niedokrwistość i przepisała mi tabletki na to :) Z dzidzią wszystko w porządku i poznałam w końcu płeć.. (lepiej późno niż wcale :p) A więc.. to będzie.. DZIEWCZYNECZKA :tak: :-):-):-) Wszyscy chcieli chłopaka więc wyszło im na przekór :-D:-D i dobrze! :-p

lovely ha! wlasnie w tym rzecz ze ja mam...a czemu jej nie zalozylam na glowe to nie wiem...ale szybko pozalowalam... :D
moze i jestes od niedawna ale jakos tak normalnie piszesz :) interesujesz sie co u kogo slychac, odpisujesz w miare mozliwosci wszystkim...no i rozmawiamy tak jak normalnie kolezanki...a nie...sluzbowo....pytanie -> odpowiedz -> koniec.

matosia jak milo cie widziec znow wsrod nas :D niestety narazie nie moge go podwiezc..bo zamkneli jeden przejazd pod wiaduktem kolo mnie i tym samym autobusy ktore jezdzily nie jezdza :| a na piechote mam 20min do przedszkola :/
no to oby sie wszystko pozytywnie skonczylo nam pod wzgledem finansowym :|

anijka GRATULACJE!!!!! :D a na niedokrwistosc to zelazo ci przepisala na pewno :) tez bralam :|

Ostatnia edycja:
Shirra z powodu marka wlasnie wkurza mnie to eh dobrze ze ostatnio nie mam czasu na seriale bo ja jestem maniakiem serialowym i ogladam wszystkie:laugh2: czemu Ty nie piszesz co u Was?co to ma byc?:(

Kinga masz racje co do Malwiny moglaby troche wiecej sie udzielac i tak jakos pisac cos do nas..a z ta czapka to i ja zaczne chyba w niej chodzic bo zimno mi w uszka dzisiaj ja do prania dalam bo sie zabrudzila w szafie:)
a co do spotkania klasowego to ja tez nie przepadalam za ludzmi ze sredniej ale teraz jest inaczej lubie ich i lubie sie z nimi spotykac moze dorosli:p

Lovely znam ten strach sama chce ale jak mysle ze gdyby sie udalo to ogqarnia mnie strach ale nie wiem czemu moze dlatego ze sobie nie poradze?a potem jednoczesnie jestem szczesliwa ze moze jednak sie udalo:p

Matosia oo to udanej zabawy bywaj u nas czesciej:)

Anijka gratuluje a jakie imie bedzie miala ta nasza ksiezniczka?:)tatus szczesliwy pewnie:)

a u mnie to praca ciagle juz mam jej dosc zmienilabym ale coz kryzys wiec trza sie jej 3mac..
a nam jutro mija 4,5roku:-pi chyba cos przygotuje tzn jakies winko czy cos kawalek swieczki jesc robic nie bede bo ja i gotowanie rowna sie ..lepiej nie wiedziec co:)

Po pierwsze dziewczynki wybaczcie,że mało się odzywam, ale przy dwóch kierunkach dziennych, dodatkowym angielskim i portugalskim oraz remontem w domu ciężko mi znaleźć wolną chwilę:p

Malwina...może Ci nie powiedziały,że im nie pasuje taki styl? kurcze...no jak Ci się tu nie podoba to nie pisz...:) na początku mieszałaś strasznie, a teraz co od nas oczekujesz?:)

Kinga:) no ładnie:p żebyś się nie przeziębiła:) u nas wczoraj była taka zawierucha,że hoho!! drzewa latały, linia tramwajowa zerwana, skm nie jeździły przez 3 godziny chyba;P ale dziś było już spokojnie:p przynajmniej śniegu nie ma:p bo z tego co słyszałam u was w stolicy już padało?:p:szok:

Matosia:) ciężko póki co mi powiedzieć coś więcej o nowym kierunku:p bo część przedmiotów mam przepisanych, a pozostałe to matma w różnej postaci (analiza matematyczna, algebra linowa, no i zajęcia wyrównawcze:p z których mam przepisaną ocenę:p) ale ogólnie póki co mi się podoba:p z grupą się jeszcze nie integrowałam, bo jakoś nie w sosie przez remont byłam:p zresztą oni jacyś dziwni są:p a gdzie Ty dziś szalejesz?:) gdzie byś się z mężulkiem chciała przeprowadzić?:)

Shirra...a jak Tobie się układa z twoim Tż?:) jak babki w pracy? dają nadal popalić? czy chwilowo spokój?

Cornelka...a Ty coś studiujesz?:) bo pewnie pisałaś, ale już zapomniałam....:(

Elisse się długo nie odzywa już...;/ ciekawe co u niej...

Niunia pewnie kruszynkę ma już przy sobie:)

A jak ty Anijka się czujesz?:) w końcu to już końcóweczka:p i jeśli mogę się spytać ile masz lat?:) i czy mieszkasz ze swoim chłopakiem/narzeczonym/mężem?:)

Lovely...to może coś wyjdzie z tych przytulanek?:p mi dziś mama sugerowała chęć posiadania wnuków...:cool:

Patrycja to już chyba tu nie zajrzy:(

Ciekawe co u Mazi:) który to już tydzień? fajnie jakby zdjęcie brzuszka wrzuciła:) i to sama prośba do Anijki:)

a ja dziś na zakupach byłam i sobie sweterek kupiłam:p jeździliśmy po całym 3mieście,żeby go znaleźć:p albo botków i płaszcza nie mam nawet upatrzonych....za to biżutkę:D:D:D ale czekam na "wypłatę":D

Witam! mi jakos czas leci tylko w jenym dniu 2 razy ma byc lepiej i 2 razy gorzej i tak non stop. A Miki mnie dzisaj rozwalil przez 1,5h bawil sie zelazkiem al tak ze nie bylo dziecka.
Malwina91 mysle ze akurat uczepilas sie mniej waznego "punktu" raczej wazniejsze jest to ze gdzyby nikt Ci pytania nie zadal nie napisala bys bo nikt wiecej Cie tu nie interesuje.
Matosia udanej zabawy:-)
Anijkagratlje coreczki:-) a imie wybrane:-):sorry:
Shira mjm raczej nie ogoladam ale sie orientje ale to chyba dopada wsyztkie seriala bo ostatnio zawazylam ze w na wpolnej koncza sie rodziny w ktorych ktos kogos nie zdradzil:-p

Cornellka mało się udzielam bo pracuje całymi dniami zmieniłam prace i nie mam dostępu do internetu a jak wrócę to tylko wchodzę na chwile a potem znikam spowrotem i u mnie brak cały czas:(:(
Chciałabym tu z wami częściej i więcej pisać ale mi na to praca nie pozwala:-:)-:)-(. A jak tam u was dziewczyny pogoda???
u mnie strasznie zawierucha i pełno śniegu:-:)-:)-(

reklama
Kinga sama nie wiem co to.. ale na receptę.. :tak: Pewnie drogie :confused2:
Cornellka i Kolia no jasne, że szczęśliwy.. chociaż był za chłopcem :-p A imię nie wiem :no: Będę myśleć teraz jak już wiem, ale ostatecznie dam chyba jak się urodzi i ją zobaczę ;-)
Anastazja czuję się dobrze dosyć :) Noce tylko czasem mnie męczą.. ostatnio się obudziłam przez zgagę (wypiłam przed spaniem sok grejfrutowy :confused2:) i zaczęłam się aż krztusić :eek: Poza tym nie narzekam ;-) Lat mam 17,5 i jeszcze nie mieszkamy razem, aczkolwiek za jakieś 3 tygodnie mnie czeka przeprowadzka na nowe mieszkanie :tak: Jeszcze tylko trzeba remont zrobić bo nic tam nie ma :(( Stan deweloperski ;( Dramat :-) A za zdjęcie brzucha zbieram się właśnie od 3 dni, ale jutro już zrobię to wrzucę :blink:
Ps.Też lubię botki :-D

U mnie też pełno śniegu.. Dlatego się nie ruszam nigdzie z domu :no:
A teraz idziemy spać ;* Dobranoc :))

Do góry