reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Shirra ja tez ogladam chociaz ostatnio to nie zabardzo bo albo w pracy jestem albo moj Tz mi nie pozwala wrr wredulec:(

Matosia to znaczy ze nigdy nie ebdzie miec dzidziusia?jak on mi sie w takim tempie oswiadcza to ja nie wiem kiedy ten slub bedzie a dziecko?chyba juz nie zdarze:(

Anastazja hehe ja to wszystko upycham nawet smieci i taki burdel mam w pokoju ze to szok i nie chce mi sie sprzatac:(

u mnie tez zawialo zimno jak cholera nic nie jezdzi i ciagle pada i sie rozpuszcza..

reklama
Lovely hehe nie tylko Ty sie nad tym zastanawialas juz kiedys padlo to pytanie wiec smialo moge powiedziec bo juz sama wiem:) Towarzysz Życia chyba dobrze pamietam nie dziewczyny?

Malwina tak się zapytałam :) Napisałaś, że masz do pracy na 14 więc jakoś zaciekawiło mnie gdzie pracujesz ;P

Pytałam się Was o MjM również z ciekawości he he ;D Jestem fanką tego serialu i szlak mnie trafia jak go oglądam ! Fluś Maruś i ta jego pinda Grażka ... Wrrr :wściekła/y:
Normalnie jak ich widze scyzoryk mi się w kiermanie otwiera ! :wściekła/y: Ale i tak uwielbiam MjM :-D

Co tam u Was moje miłe? Ja jestem już w pracy ale zaś na innym stanbowisku ... Ciągle gdzieś mnie przerzucają - to tu to tam ... Wszyscy łacha mają, że jestem uniwersalna ... Czasami mam dość ... :-( No ale jak widać daje jakoś rade :tak:

Ciekawe jak tam Nasza Niuńka :-) Czy urodziła już Maleństwo czy nie ...

Patrycja na pewno przyjechała już bo przecież pojechała 3 października więc nie wierze, że tyle czasu by tam była :-p

Mazia pewnie dalej nie ma neta :-( Ciekawe co tam u Niej, może brzuszek już widać ? :-) he he :-)

Ostatnia edycja:
Shirra dlatego troche bezsensu zaczyna robic sie ten serial jak w kazdym wszyscy sie zdradzaja:|
moze Pati w koncu u nas zawita i Mazia moglaby juz wrocic i reszta moglaby sie odezwac:)

Używaj, używaj Lovely :-)

Cornleka może MjM robi się bez sensu ale nie powiesz, że przez zdrade tego ciołka z tą pindą nie jest ciekawie :-D Kurde zabiłabym takiego ! Poza tym za bardzo chyba przeżywam ten serial he he :-D Tak samo jak Barwy Szczęścia i Pierwszą Miłość he he he he he :-)

Ciekawe kiedy Nasz wątek wróci do poprzedniego stanu czyli do życia ... Rzadko która się odzywa. Najwięcej to chyba My Cornelka :tak::-) No i Kinga też i Lovely czasem i Malwina (której do końca nie wierze ... ) O i oczywiście Nasza Anastazunia ;*

hehehe witam laski :D

sorki ze sie nei odzywalam...ale male problemy natury finansowej mam :| jakis masakryczny okres mi sie zaczal :(
ale poza tym jak najbardziej wszystko wporzadku, dzieciaki zdrowe, igor dalej milosnik przedszkola...ja w sobote mam spotkanie klasowe z liceum :D w zasadzie to mojego rocznika ze szkoly...co prawda nigdy nie przepadalam za nimi..ale co tam..pare fajnych osob bedzie :D
pogoda jest taka koszmarna, ze ja to praktycznie z domu nie wychodze :p rano jak musialam Igora zaprowadzic do przedszkola (jakis kilometr) myslalam ze umre..ojjj jak mnie uszy bolaly :/

a co tam u was laski?
ja mjm nie ogladam....w zasadzie z seriali to tylko brzydule :D i rozmowy w toku :p wlasnie neidlugo sie zaczna..hehe :) a tak to viva leci albo minimini/baby first :D

no ciekawe jak tam u naszej przyszlej mamusi..i mlodej mezatki....moze juz o nas zapomnialy? ;)

malwina jakos tak dziwnie sie z toba pisze...

Malwina tak się zapytałam :) Napisałaś, że masz do pracy na 14 więc jakoś zaciekawiło mnie gdzie pracujesz ;P

Pytałam się Was o MjM również z ciekawości he he ;D Jestem fanką tego serialu i szlak mnie trafia jak go oglądam ! Fluś Maruś i ta jego pinda Grażka ... Wrrr :wściekła/y:
Normalnie jak ich widze scyzoryk mi się w kiermanie otwiera ! :wściekła/y: Ale i tak uwielbiam MjM :-D
Mnie tez oni wkurzają popieram cie

Co tam u Was moje miłe? Ja jestem już w pracy ale zaś na innym stanbowisku ... Ciągle gdzieś mnie przerzucają - to tu to tam ... Wszyscy łacha mają, że jestem uniwersalna ... Czasami mam dość ... :-( No ale jak widać daje jakoś rade :tak:

Ciekawe jak tam Nasza Niuńka :-) Czy urodziła już Maleństwo czy nie ...

Patrycja na pewno przyjechała już bo przecież pojechała 3 października więc nie wierze, że tyle czasu by tam była :-p

Mazia pewnie dalej nie ma neta :-( Ciekawe co tam u Niej, może brzuszek już widać ? :-) he he :-)

hehehe witam laski :D

sorki ze sie nei odzywalam...ale male problemy natury finansowej mam :| jakis masakryczny okres mi sie zaczal :(
ale poza tym jak najbardziej wszystko wporzadku, dzieciaki zdrowe, igor dalej milosnik przedszkola...ja w sobote mam spotkanie klasowe z liceum :D w zasadzie to mojego rocznika ze szkoly...co prawda nigdy nie przepadalam za nimi..ale co tam..pare fajnych osob bedzie :D
pogoda jest taka koszmarna, ze ja to praktycznie z domu nie wychodze :p rano jak musialam Igora zaprowadzic do przedszkola (jakis kilometr) myslalam ze umre..ojjj jak mnie uszy bolaly :/

a co tam u was laski?
ja mjm nie ogladam....w zasadzie z seriali to tylko brzydule :D i rozmowy w toku :p wlasnie neidlugo sie zaczna..hehe :) a tak to viva leci albo minimini/baby first :D

no ciekawe jak tam u naszej przyszlej mamusi..i mlodej mezatki....moze juz o nas zapomnialy? ;)

malwina jakos tak dziwnie sie z toba pisze...

czemu sie ze mną dziwnie pisze ja tylko pisze jak mam chwile wolnego czasu

reklama
malwina bo po 1 zawsze cale wypowiedzi cytujesz i pod tym jedno zdanie umieszczasz..jakby prosciej nei bylo napisac nick dziewczyny do ktorej piszesz i to co chcesz napisac...po 2 bo jesli ktos czegos do ciebie bezposrednio nie napisze to ty w ogole nic do nikogo nie piszesz...i po 3 bo nie interesujesz sie nikim tutaj procz soba....a na forum pisze sie do wszystkich...a nie glownie odpisuje na swoj temat......w swoich postach jestes sztywna, malo komunikatywna, obojetna, maxymalnie zdystansowana....nic cie nie interesuje, nie widze nawet minimalnego zainteresowania nami z twojej strony ani odrobiny dobrej woli, zeby byc milym i sympatycznym.

Do góry