reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Przed chwilą dowiedziałam się, że mój jamniczek ma chyba wodę w płucach :-( I mi łzy cały czas lecą :(( Wiem, że nie powinnam się denerwować teraz ale się nie da :(:-:)-(Nie wiecie ile piesek może żyć z taką chorobą? Bo na necie piszą różne rzeczy.. Ona ma 10 latek i jest taka żywa, taka szczęśliwa, myślałam, że będzie się jeszcze spokojnie bawić z moim maluszkiem jak troszkę podrośnie a tu takie coś :( Załamałam się.. Wczoraj zaczęła tak kaszleć biedna, myśleliśmy że coś jej siedzi na żołądku bo tak jakby nie mogła zwymiotować.. ale jej nie przeszło do dziś i mama z nią pojechała do weterynarza i to.. ehh :-(

Nie martw sie ja miałam kiedys psa z woda w płucach żyje do tej pory ale musiałam go oddam poniewaz mam młodsze rodzeństwo które ma uczulenie na siersc ale żje dalej jest teraz bardzo stary już a mój piesek miałam wode w płucach od 1roku życia

reklama
Hej! przepraszam że się nie odzywam, ale jakoś tak stale siedzę w szkole, uczę się po trochu już no i spędzam każdą wolną chwilę z moim ukochanym :)

Anijka nie wiem czemu nie spytalas weterynarza?moze tak zle nie bedzie moze uda sie ja wyleczyc

Nie spytałam bo moja mama była z nią u weterynarza i nic mi nie powiedziała wtedy, bo gadałam z nią tylko przez telefon.. Potem była jeszcze raz o 17.. Ale już jest chyba dobrze :) Zastrzyki zadziałały, choroba wykryta bardzo szybko tzn wcześnie więc mam nadzieję, że pożyje jak najdłużej :tak: Ulżyło mi..

Mykam spać :) Dobranoc ;-)

Anijka widzisz wiedzialam ze az tak zle byc nie moze pozyje pozyje moj juz 11 lat zyje i trzyma sie bardzo dobrze:)

czy u was tez tyle sniegu napadalo?i tak wieje ze to szok brrrr oczywiscie jak co roku zima zaskoczyla kierowcow i nic nie jezdzi ani autobusy ani busy cisza i spokoj na ulicach:)teraz zaluje ze do pracy mam tak blisko:p oczywiscie botow sobie nie kupilam jeszcze i mi nozki beda marzly:(

Anijka widzisz wiedzialam ze az tak zle byc nie moze pozyje pozyje moj juz 11 lat zyje i trzyma sie bardzo dobrze:)

czy u was tez tyle sniegu napadalo?i tak wieje ze to szok brrrr oczywiscie jak co roku zima zaskoczyla kierowcow i nic nie jezdzi ani autobusy ani busy cisza i spokoj na ulicach:)teraz zaluje ze do pracy mam tak blisko:p oczywiscie botow sobie nie kupilam jeszcze i mi nozki beda marzly:(

U mnie strasznie wieje i pada śnieg:( zimno jest jak nie wiem co:( Mogę chwile popisać bo na 14 mam do pracy

Malwina a gdzie pracujesz??
Ja już mam troche luzu :) Ale cały dzień miałam zapiernicz ... Już bym chciała być w domu no ale jeszcze troche.

Co tam u Was dziewczynki? Powiem Wam szczerze, że coś czuje, że ten Nasz wątek na prawde umiera :(( Coraz mniej osób pisze ...

Ps. Oglądacie M jak Miłość? :D

Shirra nie oglądam:p ogólnie od tygodnia nie mam tv:p i nie wiem kiedy będę miała:p bo muszę kabel pociągnąć:) tzn mój P. musi:p

u mnie strasznie wieje!! pozrywane drzewa...tramwaje nie jeżdżą, bo drzewo spadło na tory i zerwało linię:p dziś mój P. miał stłuczkę, bo go zagadałam, a mnie po uderzeniu rozbolała głowa i szyja...bo mną szarpnęło...;/ ale nie boli mocno:) no a jak jeszcze szłam do mleczaka to widziałam jak babka chłopaka potrafiła ( nie mocno) i jeszcze się na niego darła,że to JEGO wina, a była jej:) więc zakręcony dziś dzień:p

któraś z Was mówiła,że ja ciągle sprzątam:p to prawda:p ale nigdy końca sprzątanie nie widać:p bo jak sprzątam szybko to upycham rzeczy po szafach, a później mam wyrzuty sumienia,że nie sprzątnęłam...i wywalam wszystko na podłogę...potem nie mam siły sprzątać i zostaje bałagan:p

Anijka:) cieszę się,że piesek ma się lepiej:) 3mam kciuki za jego zdrówko:)

idę się położyć, bo głowa mnie boli...;/ buźka:*

Shirra ja studiuje na Zarządzaniu Informatykę i Ekonometrię, bardzo ciekawy kierunek, chociaż ćwiczenia to masakra :( ja oglądam m jak miłość ;):tak:
Cornelka kochana ja to puki co nie wstawie, nawet nie wiem kiedy je dostane :(, ale jak już będę wiedziała kiedy to od razu dam znać ;*;) a co do dzidzi, kochana spokojnie doczekasz się ;) może poprostu los chce żebyś najpierw wzięła ślub?;)
Anastazja wiesz w którym tygodniu to Ci nie powiem, ale teraz jest w czwartym miesiącu ;) termin ma na marzec :). Gratuluje wstawionych okien nowy, głównie z uwagi na dzisiejszą i wczxorajszą pogodę, dzisiaj myślałam, że mnie zwieje jak szłam na studia :O a powiedz jak na nowych studiach bo o ile wiem zaczęłaś nowe, chyba że coś się zmieniło?
Anijka zobaczysz zaraz będziesz miała malucha przy sobie i nim się obejrzysz skończy roczek ;), a co do porodu, nie bój się nie będzie źle ;) skurcze są baaardzo bolesne, ale oczywiście da się wytrzymać mimo, że strasznie się dłuży ;)dasz radę i to spokojnie ;)

dziewczyny trzymajcie kciuki! mam nadzieję że mój mężulek w końcu dostanie pracę, bo po dwóch miesiącach szukania, wreszcie znalazł idealną ofertę, więc może się uda? trzymajcie kciuki!

czasami a co? :p

martosia trzymam kciuki za męża!!

A ja próbowałam przekonać mojego, żeby jednak teraz starać się o dzidzię ale on chce czekać, bo już wcześniej zdecydowaliśmy, że tak będzie lepiej... I ja się z nim zgadzam, ale rozum mówi jedno a serce drugie... no i boję się, że będę miała kłopoty z zajściem :( no ale trzeba być dobrej myśli!

reklama
Malwina a gdzie pracujesz??
Ja już mam troche luzu :) Ale cały dzień miałam zapiernicz ... Już bym chciała być w domu no ale jeszcze troche.

Co tam u Was dziewczynki? Powiem Wam szczerze, że coś czuje, że ten Nasz wątek na prawde umiera :(( Coraz mniej osób pisze ...

Pracuje w realu a czemu pytasz????
Ja oglądam m jak miłość

Do góry