reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

czesc laseczki:)ja juz mama wszystko posprzatane teraz ino czekam na Muszke moja mala:)i musze w tym tygodniu kupic ta wersalke i wozek a;e dzis wrocaja tescie wiec mysle ze zdaze a jak nie to moj M bedzie latrac po skelpeach jak ja bede w szpitalu z mala :) i nie ubralam jeszcze rzeczy malej bo boje sie ze zakurzy sie a tak slicznie to pachnie dzidzia:) wsszystko w olozeczku jest przyszykowane ino poprzykrywane recznikami i trzeba ubrac ...JUTRO WIZZYTA U GINKI :-):-D:-) ja sie dzis lenie a czemui by nie ostatnie dni wolnosci:)_ kinga igorek juz ma 4 latka ojojojo napewno szybko ci to leci :cool2: ide pokroic ananasa bo masakra zakochalam sie w nim ostatnio:)

reklama
Hej ;**

Nie było mnie tyle, bo byłam w szkole. Teraz jestem na L4 - jestem chooraa :(
Mam nadzieje, że w końcu któraś sie odezwie i pogadamy jutro ...
papapapa :*

EDIT: Moc całusów dla Igorka !! Wszystkiego najlepszego ;**

Ostatnia edycja:
Kinga:D gratuluję Igorowi:D:D fajną laskę wyrwał:p:p

Shirra;) to się kuruj:) jak tam na stażu?

Cornelka...i jak tam z Twoim TŻ po rozmowie? nadal Ok? czy wszystko wróciło do "normy"?:>

Mazia:) cieszę się,że wsio u Ciebie dobrze:) a Ty Mazia studiujesz gdzieś czy tylko pracowałaś?

Matosia!!! Patrycja! a Wy co się lenicie?! tzn Patrycja wyjechana, ale miały wrzucić baby zdjęcia ze ślubów i co?:D

Lovely..a jak tam u Ciebie?:) pewnie nei możesz doczekać się staranek:)

Kolia:D wiadomo:p szkoła jest czasochłonna, ale później na studiach odpoczniesz:) o ile nie wybierzesz hardcorowego kierunku:p

A niunia Ty już widzę praktycznie gotowa na kruszynkę:p powiedz mi jaki wózeczek macie:D:D:D bo ja wózkowa maniaczka jestem:)

a u mnie sajgon:) bo w całym domu będą okna jutro wymieniać,a ze względu na powierzchnię mieszkanie i wysokość dużo roboty będzie (mamy ogromne okna)...:) więc sprzątania mnie czeka tyle,że hoho!:D

ja dziewczyny wpadlam na chwile sie przywitac zeby nie bylo z enie pamietam o was:):*
anastazja w tym tygodniu ide kupic z tesciami i wybieramy miedzy maxi cosi espiro gtx albo coneco v3 jeszcze jeden z chicco mi sie podobal ale nie wiem zobaczymy jak beda sie prowadzic:p pozdrawiam i uciekam :)
ps
dam potem znac co u lekarza bo dzis na 14 mam wizyte:):)

W pracy normalnie. Połozyłam na wszystko wielki ch*j ;D
Obecnie jestem na zwolnieniu do czwartku. Czuje sie potwornie, kaszle jak gruźlik a żeby tego było mało - wyskoczyło mi pod nosem zimno. Nie dość, że swędzi to nie moge sie wysmarkać, bo tak straszliwie boli :(:(

Szkoda, że Patrycja nie wrzuciła żadnych zdjęć :( Tak niecierpliwie czekałam ...

Wiecie, na tych moich studiach jest tyle mam, że masakra ! a najgorsze jest to, że wszystkie rozmawiają tylko o dzieciach! Jak sie nazywają, ile mają lat, jakie robią postępy ... Było to dla mnie z deka żenujące bo co ja miałam powiedzieć? Jak sie wtrącić do rozmowy? Jednym słowem było mi smutno i przykro ...

Kinga wszystkiego najlepszego dla Igora
Anastazzja powodzenia z bałaganem po wstawianiu okien :-) za to będziesz miała w przyszłości wygodniej z ich myciem.
Niunia daj potem zdjęcie wózeczka dla małej. Pewnie nie możesz siędoczekać finiszu.
Shiraa teraz jest taka paskudna pogoda, że łatwo o choróbsko. U nas w pracy jeszcze nie grzeją. Ja miałam podobnie z tymi mamami jak byłam na spotkaniu klasowym :confused2: albo mamy, albo w ciąży. A najgorsze były pytania, kiedy ja się zecyduję :eek: zacznij po prostu poruszać inny temat :happy:
A ja oczywiście do kina nie poszłam. Za to dostałam różyczkę. Kot stwierdził, że jest idealna do obgryzania. :cool:
Jutro do ikei na zakupy :rofl2: a w moim mieście jest największa :laugh2: oj, będzie dużo chodzenia :happy:

Kinga zawalisty Igor mial tort zamawiany?pewnie byl tak samo pyszny jak wygladal:)
Anastazja a juz lepiej narazie zobaczymy jak bedzie dalej a u Ciebie co tam jak wam sie uklada bo nic nie piszesz
Shirra wracaj do zdrowka szybciutko:* na nastepnym bedzie lepiej nie mialy o czym rozmawiac jeszcze
Niunia kurcze jak ja Ci moge zazdroscic wkrotce bedziesz tulic swoje malenstwo daj znac jak bylo u lekarza
Elisse wielbiciela masZ?:)super a pytaniami sie nie przejmuj mnie tez wkurzaja wrrr

reklama
Nie dziewczyny...to nie bałagan!! to jakiś meksyk!! wszędzie gruz! pył! tynk odpada...w wakacje czeka nas z tatą malowanie przez to...:( bo teraz już za zimno...zresztą gdzie ja bym na ten czas lokatorów ulokowała?:confused::confused: swoją drogą płakać mi się chcę jak wynoszą te moje piękne drewniane okna...w kawałkach..były ogromne, podwójne.. z pięknymi rączkami:) ale niestety cholernie nieszczelne...tak cholernie,że rachunki za prąd i gaz (mam dwa rodzaje ogrzewania w mieszkaniu w zależności od części:p) były porażające...jak mocniej wiał wiatr to ruszały się zasłonki...:p ale okna nadawały pewien klimat:) tzn w mojej części mieszkania będą do jutra jeszcze stare:) bo jednego dnia wszystkiego się nie da zrobić...ale się poużalałam:) ale od razu mi lepiej:)

a co do dzieciaczków koleżanek to całe szczęście u mnie to przypadek taki nie jest zbyt modny:p u Nas na roku nie ma ani jednej mamusi o której bym wiedziała:p

Do góry