reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Jesteś jesze bardzo młodziutka, a dziecko to naprawdę duuuuży obowiązek i wydatki.Ja mam 21 lat i jestem w 12tygodniu ciąży, w twoim wieku tak jak ty bardzo pragnęłam dziecka i teraz marzenie się spełniło.Poczekaj jeszcze ze 3- 4 latka i wtedy planuj maluszka:) A teraz poprostu się opiekuj pociechami znajomych lub zapisz się do wolontariatu.Pozdrawiam Cię.Justyna

reklama
anastazja bo wchodzac na forum jako nowa...pierwsza strona jaka sie pojawia to wlasnie ta z pierwszym postem...one na niego odpisuja..a nie wiedza co bylo dalej (czyli co jest teraz....nie wiedza ze przejelysmy watek) hehe :D

weekend normalka ze pusto :D ja sie dzisiaj zlazilam za jesienna kurtka igora...bo wszedzie zimowki juz...dostac jesienna to jakis 8 cud swiata :| pomijam juz fakt, ze Igor wszedl juz w okres gdzie ma walsne upodobania i nie ubierze wszystkiego co mu matka da ;) taka super 'skore' widzialam....na niego...ale stanowczo stwierdzil ze nie chce jej...no i coz moglam zrobic :( dostal jakas tam...jaka mu sie podobala... :) dobrze ze lucja jeszcze nie wybrzydza ;P

Ja jakoś wiedziałam, że trzeba poczytać ze 2-3ostatnie strony, a dla niektórych osób to widocznie za duży wysiłek hehe ;)

Ja troszkę upita, bo goście się zeszli i tak jakoś kieliszek za kieliszkiem za zdrowie mamy no i tak wyszło hehe ;) Spadam spać bo mi się w głowie kręci ;) dobranoc :*

no faktycznie tu pustki:)
ja juz nigdy wiecej alkoholu nie pije namowili mnie wczoraj na jakies gowno mialobyc dobre a to takie ble bylo ze rano na zajecia nie wstalam tak mi zle bylo:p

U mnie na szczęście kaca nie było ;) a piłam Finlandię Grapefruitową - pyszności :D
teraz spadam do centrum handlowego, może coś sobie upatrzę ;)

echhh nic nie znalazłam dla siebie, znaczy znalazłam ale akurat to co mi się podobało jakoś krzywo na mnie leżało :/

Jutro pewno więcej was się odezwie ;) szkoda, że ja mam cały dzień w szkole ;(

reklama
pustki tu faktycznie, ja weekend znow P spedzilam a teraz na mysl ze w szkole bede siedziala do 17 wiec bede w dom kolo 18 krew mnie zalewa. Mikakie tri odstatnio sam siebie pobija wcziraj zaczal sie wspinac na lozeczko takie turystyczne ale doslownie wisiala w powietrzu i wyzej sie przesuwal ale jeszcze za malo sily zby sie dostac do srodka:-):-p no a dzisa pierwszy raz sie na kanape bo pilot byl za daleko:confused2::-p
Kinga Wszytkiego najlepszego dla Igorka ale to juz duzy chlopak:-D

Do góry