Jesteś jesze bardzo młodziutka, a dziecko to naprawdę duuuuży obowiązek i wydatki.Ja mam 21 lat i jestem w 12tygodniu ciąży, w twoim wieku tak jak ty bardzo pragnęłam dziecka i teraz marzenie się spełniło.Poczekaj jeszcze ze 3- 4 latka i wtedy planuj maluszka A teraz poprostu się opiekuj pociechami znajomych lub zapisz się do wolontariatu.Pozdrawiam Cię.Justyna
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Zastanawia mnie czemu "nowe" nie czytają choćby ostatniej strony tylko pierwsza,a potem piszą posty zupełnie nie w temacie
anastazja bo wchodzac na forum jako nowa...pierwsza strona jaka sie pojawia to wlasnie ta z pierwszym postem...one na niego odpisuja..a nie wiedza co bylo dalej (czyli co jest teraz....nie wiedza ze przejelysmy watek) hehe
weekend normalka ze pusto ja sie dzisiaj zlazilam za jesienna kurtka igora...bo wszedzie zimowki juz...dostac jesienna to jakis 8 cud swiata :| pomijam juz fakt, ze Igor wszedl juz w okres gdzie ma walsne upodobania i nie ubierze wszystkiego co mu matka da taka super 'skore' widzialam....na niego...ale stanowczo stwierdzil ze nie chce jej...no i coz moglam zrobic dostal jakas tam...jaka mu sie podobala... dobrze ze lucja jeszcze nie wybrzydza ;P
weekend normalka ze pusto ja sie dzisiaj zlazilam za jesienna kurtka igora...bo wszedzie zimowki juz...dostac jesienna to jakis 8 cud swiata :| pomijam juz fakt, ze Igor wszedl juz w okres gdzie ma walsne upodobania i nie ubierze wszystkiego co mu matka da taka super 'skore' widzialam....na niego...ale stanowczo stwierdzil ze nie chce jej...no i coz moglam zrobic dostal jakas tam...jaka mu sie podobala... dobrze ze lucja jeszcze nie wybrzydza ;P
lovely
Fanka BB :)
Ja jakoś wiedziałam, że trzeba poczytać ze 2-3ostatnie strony, a dla niektórych osób to widocznie za duży wysiłek hehe
Ja troszkę upita, bo goście się zeszli i tak jakoś kieliszek za kieliszkiem za zdrowie mamy no i tak wyszło hehe Spadam spać bo mi się w głowie kręci dobranoc :*
Ja troszkę upita, bo goście się zeszli i tak jakoś kieliszek za kieliszkiem za zdrowie mamy no i tak wyszło hehe Spadam spać bo mi się w głowie kręci dobranoc :*
reklama
pustki tu faktycznie, ja weekend znow P spedzilam a teraz na mysl ze w szkole bede siedziala do 17 wiec bede w dom kolo 18 krew mnie zalewa. Mikakie tri odstatnio sam siebie pobija wcziraj zaczal sie wspinac na lozeczko takie turystyczne ale doslownie wisiala w powietrzu i wyzej sie przesuwal ale jeszcze za malo sily zby sie dostac do srodka:-) no a dzisa pierwszy raz sie na kanape bo pilot byl za daleko
Kinga Wszytkiego najlepszego dla Igorka ale to juz duzy chlopak
Kinga Wszytkiego najlepszego dla Igorka ale to juz duzy chlopak
Podziel się: