reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

dziewczyny zglaszam sie ze jestem po wizycie i w piatek ide do szpiatla aw poneidzialek zobacze moja corke juz jest bardzo nisko przy badaniu ginka poczula jak kopla ja mala bo nozke ma w kanale rodnym hehehe:-D:-D
xaladnery mi sie nie podobaja i tro strasznie :p
jutro jade po wozek i lozko:) trzymajcie sie cieplutko :*

reklama
przyznam Niunia,że patrzyłam bardziej pod względem funkcjonalnym niż wizualnym na x-landerki:) bo kolorków nie mają może i super, ale są takie wdzięczne jak dla mnie:)

Niunia pierwsze dziecko nam sie rodzi hehe:)fajnie ciesze sie pewnie Ty jeszcze bardziej ze juz ja bedziesz miec blisko idz idz tylko uwazaj na siebie i czekamy tutaj z niecierpliwoscia na Was:)

no piszcie piszcie bo sie nudze:)

Niunia super, że wszystko w porządku ciesze sie bardzo :* I za pare dni będziesz już tulić swoją Kruszynkę, a My oglądać zdjęcia ;D H he fajnie ! Pierwsza dzidzia Nam sie rodzi ;D

Ja sie dziewczyny nudze ... Nie mam co robić, w piatek ide dopiero do pracy. Najgorzej to będzie w weekend - mój TŻ jedzie na studia :( I będzie w nocy, bo to bardzo daleeko :(

Patrycja się pewnie teraz smaży w słoneczku a My smutne ubolewamy nad tym, że nie wrzuciła ani jednej foty :( Matosia też zniknęła i ciekawe kiedy sie pojawi ...

Mazia pewnie nie ma internetu, ale mam nadzieje, ze jak tylko będzie miała to wrzuci fotkę brzuszka bo na pewno musi być coś już widać ;D

Lovely, Paluska Agata co tam u Was? Zapracowane czy nauka Was tak pochłania? :)

Anastazja jak tam remont?

Kinia zdjęcia urocze ;P

Anijka kochana jak sie czujesz??

Cornelka już u Was wszystko w porządku? Dostał TŻ coś na dzień chłopa? ;> Jak idzie odchudzanie? :D

reklama
wrocilam z zakupow padam na twarz moj niech jezdzi w sobote za kanapa bo ja nie mam sily oto nasz pojazd :) kolorek jest boskii

Załączniki

• DSCN0378.JPG
    DSCN0378.JPG
    34,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN0368.JPG
    DSCN0368.JPG
    34,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN0363.JPG
    DSCN0363.JPG
    33,2 KB · Wyświetleń: 39
Do góry