Cześć Dziewczynki
)
Widzę, że troszkę śmietnik się na tym forum robi
Ale mi się ostatnio nic nie chce
Mam takiego lenia że szok
I chyba mnie łapią już te pierwsze skurcze przepowiadające albo mi się wydaje.. Bo sama nie wiem jak to się czuje..
W każdym bądź razie wykupiłam sobie tabletki co mi gin zapisała z potasem i magnezem
U mnie straaasznie zimno się zrobiło, że nawet się nie chce wychodzić z domku
A poza tym to nic nowego
Wczoraj przywiezlilsmy cały karton ubranek dzieciecych.JEju jakie to male i slodkie.Juz nie umiem sie do czekac naszego szkraba.Ja juz z naszym dzidziem rozmawiam ,mamy więź ze sobą;p;p hehe nawet twierdze,ze wiem kiedy spi a kiedy nie ,choc to pewnie głupota.Nie umiem sie doczekac jak bede calowac te male raczki ,stopki,paluszki,brzuszek.STrasznie tesknie za tym dzieckiem.Ale mam bardzo dobre przeczucia wewnetrznie wiem,ze bedzie silne i zdrowe:]
Mazia jeju jak fajnie się coś takiego czyta
) Aż chce się już urodzić
wczoraj polozylam dzieci spac..zrobilam kolacje przy swiecach...odwalilam sie jak stroz w boze cialo
satynowa sukienka (jedyna w ktora udalo mi sie wcisnac...mezulek zapewne byl zadowolony, bo moj biust bardzo byl wyeksponowany w niej
), loczki zrobilam, makijaz
jak mu otworzylam drzwi to sprawdzil numer mieszkania czy dobrze trafil heheheheh ;D a od syna wczesniej jakie komplementy uslyszalam
no fajnie...fajnie bylo
Kinga, no to pięknie..
) Na pewno mu się podobało
Uważaj faktycznie na tą grypę, bo teraz taki czas, że trzeba się pilnować.. Ja bym nie zniosła znowu choroby teraz
Cornellka, wszystko się ułoży, zobaczysz ;-) Nie zamartwiaj się tak chłopem, bo nie warto
Shira szkoda, że dostałaś @. I to jeszcze bolesną
Mi póki co jest dobrze bez niej.. Ale za niedługo wróci..
Ale mnie boli kręgosłup