reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka spedzajcie czas poki jeszczemacie go tylko dla siebie bo pozniej to bedzie jeszcze malenstwo i juz takiej laby nie bedzie:)
Mądre słowa :-p Wczoraj byliśmy hm.. w szpitalu u znajomego z przyjacielem mojego TŻ.. i jak wyszliśmy już w 3 to zaproponował nam wyjście do knajpy wieczorem na karaoke.. Mi się tak strasznie nie chciało, że powiedziałam, że nie.. a on do mnie z takim wyrzutem, że powinniśmy korzystać póki nie ma dziecka ble ble ble.. no ok, ma racje, ale mnie naprawdę jakoś już nie bawi łażenie z brzuszkiem na zabawy- bo mnie to strasznie męczy i jeszcze wracanie o północy do domu.. Ehh a on nie może tego zrozumieć i do tego mój TŻ też się zdenerwował :/ :-( :no: No tragedia, nic tylko dopiąć im taki brzuch z przodu to sami by zrozumieli! A mnie tak kręgosłup boooli, że szok :(

co kupujecie swoim facetom na dzien chlopaka? ja nic bo po pierwsze nie wiem czy bedziemy razem a po drugie nie zasluzyl na prezent:p
Hahahaa :-D Dobre:)) Szczerze to też o tym zapomniałam :szok: nie wiem czy będzie jeszcze czas, może jutro coś wykombinuję, sama nie wiem.. :confused2: a akurat w środę się z nim widzę :eek:

reklama
Co do diety czy odchudzania się, to ja nie marudzę na swoją sylwetkę, ale mam teraz kilka miesięcy na dobre przygotowanie się do ciąży więc muszę zacząć się na maxa dobrze odżywiać :)
zawsze podchodziłam do tego, że w okresie starań wiadomo, że trzeba zwracać uwagę na to co jem, ale jakoś nigdy aż tak się tym nie przejmowałam, ale jak tak czytam w necie to widzę, że jednak lepiej jak już teraz zacznę zdrową dietkę :)
no i nadal łykam folik, zacznę gimnastykę żeby mnie potem kręgosłup nie bolał i bedę musiała kilka dodatkowyh badań zrobić których jeszcze nie zrobiłam do tej pory...

Anastazja jeszcze cieplo jest:p to Ty kupujesz prezenty na zas?ja to jak juz cos kupuje to nawet nie moge wytrzymac do tego dnia dlatego na urodziny dostaje zawsze wczesniej hehe:p

Anijka no wlasnie nie rozumieja ze Ci ciezko i ze nie masz sily na imprezy ale tacy sa wlasnie faceci mysla tylko o sobie..nie musisz nic kupywac przygotuj cos ekstra i tez bedzie dobrze:)

Kolia hehe ja tez nie mam dotego talentu:)

Anastazja herbatniki sa tuczace?

Lovely no to masz powod zebby je zrobic i jak tak bedziesz sie przygotowywac to szybciej i przyemniej minie Ci czas:)

Ostatnia edycja:
Lovely z tymi ćwiczeniami to niegłupi pomysł.. ból kręgosłupa to jest pogrom :confused2:
Anastazja a na jaką okazję się tak odchudzasz? :) Na sylwestra? ;) Ja na sylwestra chyba będę wyglądać jak słonik :( Nie wiadomo czy brzuszek mi spadnie po porodzie do tego czasu.. ale mam nadzieję, że miesiąc wystarczy :no:
Cornellka no niestety.. Jak nie poczują tego na własnej skórze to nie zrozumieją. Tylko problem w tym, że nie poczują, a szkoda! :wściekła/y:

no za zdrowe nie są:p szczególnie o 23:p kurcze...jutro muszę rano wstać, bo ostatnio wstaję o 13 lub później:p a niedługo zacznie się nowy rok akademicki:p

A tak sobie wyznaczyłam:) 3 miesiące od 1 października:) Anijka;) ale W Twoim wypadku jest to zrozumiałe:)

Ostatnia edycja:
No zrozumiałe, ale niesprawiedliwe :-D Czemu nie można schudnąć w jeden dzień tyle ile się chce? :) hiehie :-p Nie no, w tego sylwestra to raczej się nie zabawię dobrze z miesięczną dziubką :-D

Anijka niestety nie poczuja:( wiesz dziecko bedzie spac a wieczor bedzie dla was:)

Anastazja nie nie jem ich teraz tylko pytam ogolnie czy moje je sobie jesc:)ja ostatnio odziwo wstaje wczesnie ale jutro sobie pospie

Anijka;) ale czym masz się przejmować?:p będziesz miała przy sobie miłość swojego życia:):) więc nie marudź, wiele dziewczyn tutaj Ci zazdrości:)

reklama
Do góry