reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Witajcie !!!
:) Ale dawno nie pisałam.. Pozwólcie, że zwalę to na mojego TŻa :-D Ostatnio w pracy ma cały czas 24h a potem 2,3 dni wolnego i spędzamy je razem.. A jeszcze teraz u siebie nie ma neta, więc u niego nie mam jak wejść. Ale podczytuje Was ;**
Gadacie o dietach itd.. Anastazja chętnie bym się z Tobą odchudzała i motywowała Cię, ale nie mogę póki co :) Jak urodzę to zacznę :tak: Ty do tego czasu pewnie już dużo zrzucisz, więc pewnie zakończysz odchudzanie i będę sama :((
A nawiasem Cornellka to ja też kocham słodycze. O mniam. :-D
Patrycja wszystkiego naaaj!
Lovely może wyjdzie coś wcześniej.. :) Ale jak myślicie, że lepiej będzie jak skończysz 2 rok to może faktycznie tak będzie lepiej? Spróbuj nie myśleć o tym, to zobaczysz.. Jak ma być to będzie :))

reklama
heh:) no pięknie:) a gdzie Cornelka pracujesz,że tak nie możesz wyjść na przerwę?

Kolia odpoczynek jest równie ważny jak praca;D

Ostatnia edycja:
Anastazja nie pytaj hehe:p nie lubie swojej pracy i nie lubie o niej rozmawiac :)

Anijka spedzajcie czas poki jeszczemacie go tylko dla siebie bo pozniej to bedzie jeszcze malenstwo i juz takiej laby nie bedzie:)

Anijka:) ja w ciągu tych miesięcy chcę zejść do idealnej wagi:) ale potem sobie nie odpuszczę:) oczywiście dzień po sylwestrze zrobię sobie coś mega niezdrowego:):) więc będziemy mogły dalej "toczyć bój" o piękną sylwetkę:)

no Cornelka przyznaj się:D bo mnie zaciekawiłaś:p

Anastazja hehe to jest nie ciekawa praca a raczej wkurzajaca i szlag mnie trafia na ludzi najchetniej to bym ich powybijala wszystkich a najbardziej to starsze panie mnie wkurzaja kiedys bylo mi ich zal bo stare biedaczki a dzis wiem ze to wstretne baby sa wrr...

co kupujecie swoim facetom na dzien chlopaka? ja nic bo po pierwsze nie wiem czy bedziemy razem a po drugie nie zasluzyl na prezent:p

zapomniałam o dniu chłopaka:p ale już kiedyś kupiłam mojemu prezent na jakąś okazję i dam mu w takim razie już teraz;P choć przyda mu się dopiero na przyszłe lato:)

no odpoczelam napewno bardzo biorac pod uwaga ze to bylo pol dnia w lozku bo miki dziadkow obskakiwal:-p
Anijka oj tak poraz korzystac bo pozniej to gorzej z czasem bedzie;-) Chociaz my czasmi mowimy na melgo "podrzutek" bo jak chcemy wyjsc to wiekszych problemow nie ma nawet z moja siostra moge zostawic bo raczej chetnie zostaje opanowala juz wszytkie czynnosci:-)

kapielowki?dobrze ze ja mam problem z glowy bo nie wiedzialabym co mam kupic juz wszystko chyba dostal zreszta jak sie pogodzimy to zaraz ma urodziny i nie mam pojecia wczesniej myslalm nad wyjazdem na weekend ale teraz to nie mam mowy nie zasluzyl na to:)pewnie nic mu nie kupie wrazie czego:)ogolnie to planuje nawet zyczen mu nie zlozyc to bedzie taka kara za jego zachowanie

reklama
Do góry