reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

czesc dziewczyny! sorki ze tak tylko o mnie dzis napisze ale potrzebuje rady:(

biore tabletki od okolo poltora roku. w ostatnim cyklu bralam antybiotyk i na ulotce pisalo zeby przez czas brania antybiotyku i jeszcze 7 dni po uwazac. antybiotyk zaczelam brac na poczatku opakowania tabletek anty. caly cykl uwazalismy. zrobilam normalnie przerwe na okres i w ostatni dzien przerwy (okres mi sie ksonczyl w ostatni dzien przerwy) - wtedy kiedy powinnam wziasc pierwsza tabletke z nowego opakowania, 'przytulalismy' sie troche i nie uwazalismy :( to bylo w niedziele.

dzisiaj jest sroda - wzielam juz trzy tabletki z nowego opakowania. jest mi niedobrze, boli mnie brzuch i mialam lekkie plamienie..........:-( jestem w szoku. doradzcie, pomozcie :-(

reklama
Anastazzja jaram więcej niż wcześniej he he :eek::-D

Kurde dziewczyny ... Zaczęło sie szkolenie dla pracowników i nie będzie ludzi do środy. Wszyscy chodzą na szkolenie a ja się brzydko mówiąc pałuje :-p Nie mam co robić cały dzień ... A fajek też nie mam za dużo :eek: Także czekam na Was moje piękne :tak::-D Mam nadzieje, że szybko sie zjawicie ;-)

Agatka ... Nie mam pojęcia co Ci sie dzieje. Może to przez antybiotyk? Warto jednak zrobić test ... Uspokoisz sie ;-)

Witajcie kochane moje:**

Maziu skarbie nawet nie wiesz jak się cieszę, że tak Ci się wszystko poukładało:* pisz do nas bo chcemy być na bieżącą:) suknie masz prześliczną nawet taką mierzyłam ale niestety nie leżała na mnie tak pięknie jak pewnie leży na Tobie:)

Mojej sukni nie mogę nigdzie znaleźć na necie więc zdjęcie z weselicha wkleję pewnie w poniedziałek:) myślę, że się doczekacie prawda??:>:p

Kurcze ja jestem coraz bardziej zestresowana i jeszcze do tego mam dziwne mrowienie piersi aż takie denerwujące:/ kurcze może rosną hehe:D:D mój R się ucieszy:p
Już w sumie przyzwyczajam się do myśli, że w Egipcie będę miała @. Teraz mam dni płodne na 100% bo mnie zalewa (aż tak się wyrażę) śluz płodny:/ a tu z R obiecaliśmy sobie, że poczekamy do nocy poślubnej hehe a w noc poślubną mi się skończą płodne. Lipa trochę ale cóż najważniejsze jest, że w ten dzień powiemy sobie tak i będziemy szczęśliwi:)

Agatko to pewnie przez antybiotyk. Mi się wydaję, że to nie fasolinka ale możesz zrobić test w razie czego by być spokojną. Antybiotyki zakłócają działanie tabletek i mogą powodować takie zmiany jak np plamienia lekkie ale mi się wydaję, że wszystko się ustabilizuje:)

Shira no to się obijaj:D pisz do nas:D

Patrycja;* jak fajnie czyta się Twoje posty:) pewnie,że do poniedziałku wytrzymamy:* eeehhh....bardzo się cieszę:)

Shirra!!! nie pal!! to fuj!!!

A ja czekam na nowych lokatorów:) sprzątam, sprzątam:p zaraz pralkę nastawię:) zrobię prasowanie:) i ehh...zacznie się:p

Anastazja a to jakiś fajnych będziesz miała lokatorów?? ilu ich będzie i w ogóle? Przepraszam, że pytam bo może już o tym pisałaś wcześniej ale ja niestety nie zdążyłam wszystkiego nadrobić za co Was bardzo przepraszam:*

Kurde Patrycja jak jak sie ciesze ;** Już za dosłownie chwile będziesz szczęśliwą żonką :))
Normalnie jak sobie przypomne Twoje wcześniejsze posty ... to niewiarygodne wydaje mi sie Twoje szczęście !! W tak krótkim czasie Twoje życie zmieniło sie DIAMETRALNIE, GWAŁTOWNIE i SZYBKO :)) Twoim zdaniem nie było szans na ciąże, na zaręczyny, ślub a tu prosze !! :) Zaraz wszystko będziesz mieć :) Bardzo ale to na prawde bardzo sie ciesze !!!! :**
I nie moge sie doczekać zdjęć :(

Anastazzja papieros mną rządzi :p Sam sie odpala i karze siebie palić :p ehehehe a tak na poważnie uwielbiam palić ;D tylko, że kasa szybko ucieka ... :p

Shirra....nie pal chcesz umrzeć młodo?

Nic się Patrycja nie stało:) tyle masz na głowie teraz:) więc mieszkam już z jednym chłopakiem,a dziś się wprowadza jeszcze dwóch:)

hej dziewczyny ja tylko na chwile do konca miesiaca bede jeszcze pracowac a potem ide juz na l-4.Jeszcze tylko 5 razy bede szła.Czyli jeszcze tylko 40 godzin.Dam radę:-):-):-):-):-):-)Lecę bo zbieram się na autobus.

reklama
Ja też się strasznie cieszę:) jestem przeszczęśliwa:) tylko teraz łapią mnie doły czy wszystko będzie tak jak chcieliśmy by wszyscy się dobrze bawili i w ogóle:) mój R się już na mnie wkurza, że taka smętna chodzę hehe. Ale co zrobić już taka jestem, że się wszystkim martwię:) Ja też jak sobie przypomne i niekiedy zobaczę moje pierwsze posty to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie:) jak widać marzenia się spełniają w najmniej oczekiwanym momencie:)

Do góry