reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

czesc dziewczyny! sorki ze tak tylko o mnie dzis napisze ale potrzebuje rady:(

biore tabletki od okolo poltora roku. w ostatnim cyklu bralam antybiotyk i na ulotce pisalo zeby przez czas brania antybiotyku i jeszcze 7 dni po uwazac. antybiotyk zaczelam brac na poczatku opakowania tabletek anty. caly cykl uwazalismy. zrobilam normalnie przerwe na okres i w ostatni dzien przerwy (okres mi sie ksonczyl w ostatni dzien przerwy) - wtedy kiedy powinnam wziasc pierwsza tabletke z nowego opakowania, 'przytulalismy' sie troche i nie uwazalismy :( to bylo w niedziele.

dzisiaj jest sroda - wzielam juz trzy tabletki z nowego opakowania. jest mi niedobrze, boli mnie brzuch i mialam lekkie plamienie..........:-( jestem w szoku. doradzcie, pomozcie :-(

reklama
Anastazzja jaram więcej niż wcześniej he he :eek::-D

Kurde dziewczyny ... Zaczęło sie szkolenie dla pracowników i nie będzie ludzi do środy. Wszyscy chodzą na szkolenie a ja się brzydko mówiąc pałuje :-p Nie mam co robić cały dzień ... A fajek też nie mam za dużo :eek: Także czekam na Was moje piękne :tak::-D Mam nadzieje, że szybko sie zjawicie ;-)

Agatka ... Nie mam pojęcia co Ci sie dzieje. Może to przez antybiotyk? Warto jednak zrobić test ... Uspokoisz sie ;-)

Witajcie kochane moje:**

Maziu skarbie nawet nie wiesz jak się cieszę, że tak Ci się wszystko poukładało:* pisz do nas bo chcemy być na bieżącą:) suknie masz prześliczną nawet taką mierzyłam ale niestety nie leżała na mnie tak pięknie jak pewnie leży na Tobie:)

Mojej sukni nie mogę nigdzie znaleźć na necie więc zdjęcie z weselicha wkleję pewnie w poniedziałek:) myślę, że się doczekacie prawda??:>:p

Kurcze ja jestem coraz bardziej zestresowana i jeszcze do tego mam dziwne mrowienie piersi aż takie denerwujące:/ kurcze może rosną hehe:D:D mój R się ucieszy:p
Już w sumie przyzwyczajam się do myśli, że w Egipcie będę miała @. Teraz mam dni płodne na 100% bo mnie zalewa (aż tak się wyrażę) śluz płodny:/ a tu z R obiecaliśmy sobie, że poczekamy do nocy poślubnej hehe a w noc poślubną mi się skończą płodne. Lipa trochę ale cóż najważniejsze jest, że w ten dzień powiemy sobie tak i będziemy szczęśliwi:)

Agatko to pewnie przez antybiotyk. Mi się wydaję, że to nie fasolinka ale możesz zrobić test w razie czego by być spokojną. Antybiotyki zakłócają działanie tabletek i mogą powodować takie zmiany jak np plamienia lekkie ale mi się wydaję, że wszystko się ustabilizuje:)

Shira no to się obijaj:D pisz do nas:D

Patrycja;* jak fajnie czyta się Twoje posty:) pewnie,że do poniedziałku wytrzymamy:* eeehhh....bardzo się cieszę:)

Shirra!!! nie pal!! to fuj!!!

A ja czekam na nowych lokatorów:) sprzątam, sprzątam:p zaraz pralkę nastawię:) zrobię prasowanie:) i ehh...zacznie się:p

Anastazja a to jakiś fajnych będziesz miała lokatorów?? ilu ich będzie i w ogóle? Przepraszam, że pytam bo może już o tym pisałaś wcześniej ale ja niestety nie zdążyłam wszystkiego nadrobić za co Was bardzo przepraszam:*

Kurde Patrycja jak jak sie ciesze ;** Już za dosłownie chwile będziesz szczęśliwą żonką :))
Normalnie jak sobie przypomne Twoje wcześniejsze posty ... to niewiarygodne wydaje mi sie Twoje szczęście !! W tak krótkim czasie Twoje życie zmieniło sie DIAMETRALNIE, GWAŁTOWNIE i SZYBKO :)) Twoim zdaniem nie było szans na ciąże, na zaręczyny, ślub a tu prosze !! :) Zaraz wszystko będziesz mieć :) Bardzo ale to na prawde bardzo sie ciesze !!!! :**
I nie moge sie doczekać zdjęć :(

Anastazzja papieros mną rządzi :p Sam sie odpala i karze siebie palić :p ehehehe a tak na poważnie uwielbiam palić ;D tylko, że kasa szybko ucieka ... :p

Shirra....nie pal chcesz umrzeć młodo?

Nic się Patrycja nie stało:) tyle masz na głowie teraz:) więc mieszkam już z jednym chłopakiem,a dziś się wprowadza jeszcze dwóch:)

hej dziewczyny ja tylko na chwile do konca miesiaca bede jeszcze pracowac a potem ide juz na l-4.Jeszcze tylko 5 razy bede szła.Czyli jeszcze tylko 40 godzin.Dam radę:-):-):-):-):-):-)Lecę bo zbieram się na autobus.

reklama
Ja też się strasznie cieszę:) jestem przeszczęśliwa:) tylko teraz łapią mnie doły czy wszystko będzie tak jak chcieliśmy by wszyscy się dobrze bawili i w ogóle:) mój R się już na mnie wkurza, że taka smętna chodzę hehe. Ale co zrobić już taka jestem, że się wszystkim martwię:) Ja też jak sobie przypomne i niekiedy zobaczę moje pierwsze posty to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie:) jak widać marzenia się spełniają w najmniej oczekiwanym momencie:)

Do góry