reklama
mazia z ogromna przyjemnoscia czytalam Twojego posta. Bije od niego takie szczescie i radosc! Bardzo sie ciesze, ze wszystko tak pieknie ci sie uklada. Masz super rodzicow! zaczynasz 2 trymestr hehe wcale sie nie dziwie, ze nie mozesz doczekac sie brzuszka. ojjj jak ja w pierszej ciazy tez nie moglam sie doczekac oczywiscie do czasu...bo jak juz byl wielki to zdanie zmienilam sukienka przesliczna! bedziesz wygladala super!
shirra a co w koncu bedziesz studiowac?
a ja Wam powiem, ze po tamtym "kryzysie" teraz jest poprostu super, jak nigdy mam nadzieje, ze juz tak zostanie na zawsze
shirra a co w koncu bedziesz studiowac?
a ja Wam powiem, ze po tamtym "kryzysie" teraz jest poprostu super, jak nigdy mam nadzieje, ze juz tak zostanie na zawsze
cornelka ja sie rowny tydzien nie odzywalam pozniej powaznie porozmawialismy i od tej pory jest super! co do lekarza....ze wzgledu na to, ze igor urodzil sie duzy (60cm, 4500) jak to nazwala lekarka - zrobil mi male spustoszenie. Niezbyt dobrze mnie zszyli....szycie mi sie rozeszlo i nie wygladam "tam" zbyt dobrze.... a raczej fatalnie :/
nie obraz sie ale dla mnie takie zwiazki, co to sie ciagle ludzie rozstaja i wracaja do siebie sa bez sensu, bo albo sie ze soba jest albo nie. Takie bawienie sie w rozstania i powroty to istna dziecinada...i po kilku takich razach to rozstanie tak naprawde nic nie znaczy dla drugiej strony.
nie obraz sie ale dla mnie takie zwiazki, co to sie ciagle ludzie rozstaja i wracaja do siebie sa bez sensu, bo albo sie ze soba jest albo nie. Takie bawienie sie w rozstania i powroty to istna dziecinada...i po kilku takich razach to rozstanie tak naprawde nic nie znaczy dla drugiej strony.
Ostatnia edycja:
Kinga oj z tymi lekarzami tak to jest..
nie obrazam sie wiem ze to moze dziwny i glupie ale my nie jestesmy malzenstwem wiec nie moge sobie milczec a tak jak bedzie mial ta swiadomosc i sie nie oddezwe to moze cos zrozumie my sie zawsze klocilismy takze to jest nie uniknione ale zyc bez siebie nie umiemy zakrecony ten nasz zwiazek
nie obrazam sie wiem ze to moze dziwny i glupie ale my nie jestesmy malzenstwem wiec nie moge sobie milczec a tak jak bedzie mial ta swiadomosc i sie nie oddezwe to moze cos zrozumie my sie zawsze klocilismy takze to jest nie uniknione ale zyc bez siebie nie umiemy zakrecony ten nasz zwiazek
mazi fajnie ze C sie wszytko uklada no i zycze Ci dziewczynki szczegolnie ze wybralas tak pekne imie ogolnie to mi sie strasznie podoba i czasmi mowie P ze w przyszloscie bedziwemu musili zrobic sobie Klainke albo Gaje w sumie to Kalinke Gaje
Cornelka hym ostatno sie P tez kluce ale naszczescie szybko dochodzmy do porozumiena ostatnio caly czas zlyszalam ze jestem zbyt drazliwa
lovely jak bedzie czas to sie zjaw;-)
No a ja ostatnio na BB to gosc czasu bark tylko szkola dom nauka a potym wszytkim mysle tylko o lozku zreszta ile bym nie spala nawet po 12h snu jestem zmeczona zle nam mnie dziala taka przejsciowa pogoda na poczatku wosny przezywalam to samo.
Cornelka hym ostatno sie P tez kluce ale naszczescie szybko dochodzmy do porozumiena ostatnio caly czas zlyszalam ze jestem zbyt drazliwa
lovely jak bedzie czas to sie zjaw;-)
No a ja ostatnio na BB to gosc czasu bark tylko szkola dom nauka a potym wszytkim mysle tylko o lozku zreszta ile bym nie spala nawet po 12h snu jestem zmeczona zle nam mnie dziala taka przejsciowa pogoda na poczatku wosny przezywalam to samo.
Anastazzja
Fanka BB :)
Niunia! zapomniałam Ci napisać,żebyś się cesarką nie przejmowała:* najważniejsze jest zdrowie malutkiej a pewnie będziesz miała jeszcze nie jedną okazję urodzić naturalnie i pewnie będziesz ten dzień przeklinać
Mazia śliczna sukieneczka cieszę się,że u Ciebie wszystko ok
Patrycja a Ty wstawiałaś nam zdjęcie swojej sukieneczki?
Matosia! wciąż czekamy na zdjęcia ze ślubu!
Cornelka wiem jak to jest będzie dobrze;*
Kinga cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze się już układa
Lovely jest kolejny miesiąc na starania
a ty Shirra wciąż palisz?;>
Ellisse a ten Twój eks nadal się odzywa? Jak zapoznawanie zwierzątek?
Agata a co tam u Ciebie?
No Kolia to teraz masz pełne ręce roboty ale miło,że znów do nas wpadłaś
a ja sprzątam pokój, bo jutro do Niego wprowadzi się dwóch nowych lokatorów ciekawe jak będzie wczoraj ratowałam mojego kota przed poparzeniem gorącym olejem i zamiast Niego ja mam poparzonej pół ręki...co prawda nie porobiły się bąble..ale w miejscu gdzie mnie poparzyło mam takie bordowe plamy...
Mazia śliczna sukieneczka cieszę się,że u Ciebie wszystko ok
Patrycja a Ty wstawiałaś nam zdjęcie swojej sukieneczki?
Matosia! wciąż czekamy na zdjęcia ze ślubu!
Cornelka wiem jak to jest będzie dobrze;*
Kinga cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze się już układa
Lovely jest kolejny miesiąc na starania
a ty Shirra wciąż palisz?;>
Ellisse a ten Twój eks nadal się odzywa? Jak zapoznawanie zwierzątek?
Agata a co tam u Ciebie?
No Kolia to teraz masz pełne ręce roboty ale miło,że znów do nas wpadłaś
a ja sprzątam pokój, bo jutro do Niego wprowadzi się dwóch nowych lokatorów ciekawe jak będzie wczoraj ratowałam mojego kota przed poparzeniem gorącym olejem i zamiast Niego ja mam poparzonej pół ręki...co prawda nie porobiły się bąble..ale w miejscu gdzie mnie poparzyło mam takie bordowe plamy...
anastazja uuuuuuu zostana ci jasniejsze plamy pozniej :/ mialam tak samo....tylko ze ja sobie twarz tak poparzylam. Bable mi sie nie porobily tylko wlasnie taka bordowa plama....no i zostala teraz biala plama jak tamto zagoilo sie i zeszlo :/
corka spi, chlopakow jeszcze nie ma...ale ciszaaa
corka spi, chlopakow jeszcze nie ma...ale ciszaaa
Hej dziewczynki
Byłam dzisiaj u okulisty i dostałam zaświadczenie,ze nie moge rodzić naturalnie.W sumie się cieszę choć wiem,że nie bedzie kolorowo.Niunia nie przejmuj sie cesarką najważniejsze jest własnie dobro małej!!!
Co do l-4 to idę jutro rano do lekarza i mam nadzieje,ze mi wypisze.Jestem coraz bardziej słaba,poza tym obawiam się anemi;/ bo cżęsto kręci mi się w głowie.Pieniądze nie są aż tak wazne.A moje serce mi mówi ,ze mam niezwlekać.Więc poslucham sie intuicji.Więcej nie napiszę bo mam problemy z neostradą.Odezwę sie jutro.
Dziękuje za komplementy w sprawie sukni!!
Byłam dzisiaj u okulisty i dostałam zaświadczenie,ze nie moge rodzić naturalnie.W sumie się cieszę choć wiem,że nie bedzie kolorowo.Niunia nie przejmuj sie cesarką najważniejsze jest własnie dobro małej!!!
Co do l-4 to idę jutro rano do lekarza i mam nadzieje,ze mi wypisze.Jestem coraz bardziej słaba,poza tym obawiam się anemi;/ bo cżęsto kręci mi się w głowie.Pieniądze nie są aż tak wazne.A moje serce mi mówi ,ze mam niezwlekać.Więc poslucham sie intuicji.Więcej nie napiszę bo mam problemy z neostradą.Odezwę sie jutro.
Dziękuje za komplementy w sprawie sukni!!
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Trudno...najwyżej będę mieć plamki przynajmniej kotkowi nic się nie stało a to dla mnie najważniejsze
zmotywujcie mnie do sprzątania...bo jutro Ci nowi będą i nie wypada,żeby do brudnego przyszli, choć w zasadzie jakoś brudno nie jest okien nie umyłam, bo lada dzień będą wymieniać więc to mijałoby się z celem
zmotywujcie mnie do sprzątania...bo jutro Ci nowi będą i nie wypada,żeby do brudnego przyszli, choć w zasadzie jakoś brudno nie jest okien nie umyłam, bo lada dzień będą wymieniać więc to mijałoby się z celem
Podziel się: