reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

No to z Jego mamą to nie zaciekawie ... Nawet nie wiem co napisać ...
Super, że wszyscy tak ciepło przyjęli Twoją ciąże, że angażują się we wszystko :)) Nie każdy ma takie szczęście jak Ty :)) Nic tylko sie cieszyć, cieszyć, cieszyć :)

He he a Twój to jest dobry :p Musi jeszcze z miesiąc poczekać to może brzunio już troszke wyjdzie ;D A w którym miesiącu mozna sie dowiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka? Jakoś w czwartym właśnie? Będziesz chciała wiedzieć? A imiona wybrane czy jeszcze nie? :))

reklama
płec mozńa określić gdzie ok 20 tygodnia.My po weselu chcemy sie wybrać na usg 3d.Po pierwsze zeby zobaczyć czy wszystko jest ok.Po drugie bo mój R chce zobaczyć dzidzia i jak to usg wygląda no i po trzecie by dowiedzieć się jaka będzie płeć.Ja marzę o dziewczynce i czuję ze własnie małą Kalinkę noszę pod sercem.Jeśli bedzie chłopiec to nie mam typu co do imienia,żadne jakoś tak bardzo mi się nie podoba.Może Piotruś,Maciuś,Remek.

No to kochanie w takim razie trzymam kciuki, żeby była Kalinka :)) Zresztą jak tak czujesz to może coś w tym jest? :) Remek - ładne imie :) podoba mi sie :))

Ahh ... Chciałabym, żeby i mnie kiedyś to wszystko spotkało ... :] Wiadomość o dzidziusiu, przygotowania do ślubu, cudowna reakcja rodziny ... :)

Kochana powiem to po raz setny (no ale musze) jestem bardzo bardzo szczęśliwa - szczerze się ciesze Twoim szczęściem na prawde ;**

mazia jak dawno cie nie bylo ja plec poznalam w 16 tygodniu i 5 dniu pamietam to do dzis:p poszlam w dzien urodzin na usg 3 4 d :) i sie dowiedzialam fajnie ze wqszystko u ciebie wporzadku i ze ci sie poukladalo:) widze z etez cesarke bedziesz meic a to czxemu jakie masz przeciwskazania do porodu sn?

agatka! a ty jesteś na 1 roku? ja na 2. I chcę iść na zaoczne, ale to dopiero jak będzie dzidzia.. na razie jestem na dziennych... no zobaczymy :)

mazia!
witaj :) obiecuje zostać na forum :)
a suknię masz przepiękną :D
brawa dla rodziców że pozwalają wam strych przekształcić na mieszanko :)
mam nadzieję że mama twojego narzeczonego się pojawi na ślubie i nie będzie wam robić żadnych problemów itp.
ale najważniejsze, że układa się wszystko dobrze :D

A mnie brzuch już tak zaczął boleć że nie mogę wytrzymać :( na 100% będzie @ jutro albo nawet jeszcze dziś ;( ;( ;(

hej dziewczyny:)

Mazia fajnie ze w koncu do nas wpadlas ciesze sie ze wszystko wporzadku a sukienka sliczna i napewno bedziesz cudnie sie w niej prezentowac idz Kochana na to zwolnienie teraz czas na odpoczynek a nie prace ja z mila checia tez bym poszla:)

Kinga a co ten lekarz Ci zrobil?

pytalyscie co u nas wczoraj sie poklocilismy nawet sie rozstalismy kazalam mu zabrac wszystkie rzeczy tak mnie wkurza ostatnio ze to szok jakies takie olewcze podejcie ma do tego zwiazku i juz mnie na maxa zdenerwowal pewnie wrocimy za kilka dni do siebie a jak nie to moze i lepiej czasem wydaje mi sie ze on nie zasluguje na mnie..ale nie zamierzam plakac hehe:p

nie wiem co pisac jakos ostatnio rozkojarzona jestem @ nadal nie ma 3dni po terminie ale to nie fasolka cos sie popsulo chyba:|

Cornelka przykro mi :( Ale może wszystko sie ułoży, może w końcu Twój TŻ zrozumie jak straci na dłuższy okres czasu ... Główka do góry Słoneczko ;** Wszystko będzie dobrze ;**

Hmm 3 dni po spodziewanej @ ... Może warto zrobić test?? Wiesz przecież, że nie każda ma objawy ... Kurde kochana co Ci szkodzi? Rób teściora !!

Shirra nie martwie sie tym i tak do mnie wroci ale niech sie pomeczy i pomysli troche:)nie nie robie testu bo wiem ze to nie to nawet nie bylo okazji zeby zajsc w ciaze niby sie przytulalismy ale nie dokonca i nie w dni plodne tamten mialam dziwny wiec ten sie pewnie spozni moze jeszcze dzis przylezie albo jutro a objawow to nie mam nawet piersi nie bola no moze delikatnie ale ja wiem ze to nie fasolka

kupilam sobie duzo slodkosci bo dzis mam cholerna ochote i napewno po nich lepiej mi sie zrobi:p szalenstwo i milion kalorii:p

Lovely glowka do gory nastepny miesciac nowe starania:)

no ale dziewczynki piszcie bo ja dzis jestem caly czas i chce porozmawiac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Maziu gratuluję :-) sukienka piękna. Masz szczęście, super!! Każdy pomaga :happy: Jak brzuszek zacznie rosnąć, wtedy przyszły tatuś uwierzy :tak:
Cornellka nigdy nie wiadomo, czy to fasolka. Jeśli za parę dni @ nie będzie, rób teściora. Twój TŻ pomyśli na pewno, tylko by potem o tym pamiętał :sorry:
Shira na pewno nas też to w końcu spotka :cool2: już doczekać się nie mogę :-p
Lovely od następnego miesiąca znowu możesz się starać, więc główka do góry.

Do góry