reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

No to z Jego mamą to nie zaciekawie ... Nawet nie wiem co napisać ...
Super, że wszyscy tak ciepło przyjęli Twoją ciąże, że angażują się we wszystko :)) Nie każdy ma takie szczęście jak Ty :)) Nic tylko sie cieszyć, cieszyć, cieszyć :)

He he a Twój to jest dobry :p Musi jeszcze z miesiąc poczekać to może brzunio już troszke wyjdzie ;D A w którym miesiącu mozna sie dowiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka? Jakoś w czwartym właśnie? Będziesz chciała wiedzieć? A imiona wybrane czy jeszcze nie? :))

reklama
płec mozńa określić gdzie ok 20 tygodnia.My po weselu chcemy sie wybrać na usg 3d.Po pierwsze zeby zobaczyć czy wszystko jest ok.Po drugie bo mój R chce zobaczyć dzidzia i jak to usg wygląda no i po trzecie by dowiedzieć się jaka będzie płeć.Ja marzę o dziewczynce i czuję ze własnie małą Kalinkę noszę pod sercem.Jeśli bedzie chłopiec to nie mam typu co do imienia,żadne jakoś tak bardzo mi się nie podoba.Może Piotruś,Maciuś,Remek.

No to kochanie w takim razie trzymam kciuki, żeby była Kalinka :)) Zresztą jak tak czujesz to może coś w tym jest? :) Remek - ładne imie :) podoba mi sie :))

Ahh ... Chciałabym, żeby i mnie kiedyś to wszystko spotkało ... :] Wiadomość o dzidziusiu, przygotowania do ślubu, cudowna reakcja rodziny ... :)

Kochana powiem to po raz setny (no ale musze) jestem bardzo bardzo szczęśliwa - szczerze się ciesze Twoim szczęściem na prawde ;**

mazia jak dawno cie nie bylo ja plec poznalam w 16 tygodniu i 5 dniu pamietam to do dzis:p poszlam w dzien urodzin na usg 3 4 d :) i sie dowiedzialam fajnie ze wqszystko u ciebie wporzadku i ze ci sie poukladalo:) widze z etez cesarke bedziesz meic a to czxemu jakie masz przeciwskazania do porodu sn?

agatka! a ty jesteś na 1 roku? ja na 2. I chcę iść na zaoczne, ale to dopiero jak będzie dzidzia.. na razie jestem na dziennych... no zobaczymy :)

mazia!
witaj :) obiecuje zostać na forum :)
a suknię masz przepiękną :D
brawa dla rodziców że pozwalają wam strych przekształcić na mieszanko :)
mam nadzieję że mama twojego narzeczonego się pojawi na ślubie i nie będzie wam robić żadnych problemów itp.
ale najważniejsze, że układa się wszystko dobrze :D

A mnie brzuch już tak zaczął boleć że nie mogę wytrzymać :( na 100% będzie @ jutro albo nawet jeszcze dziś ;( ;( ;(

hej dziewczyny:)

Mazia fajnie ze w koncu do nas wpadlas ciesze sie ze wszystko wporzadku a sukienka sliczna i napewno bedziesz cudnie sie w niej prezentowac idz Kochana na to zwolnienie teraz czas na odpoczynek a nie prace ja z mila checia tez bym poszla:)

Kinga a co ten lekarz Ci zrobil?

pytalyscie co u nas wczoraj sie poklocilismy nawet sie rozstalismy kazalam mu zabrac wszystkie rzeczy tak mnie wkurza ostatnio ze to szok jakies takie olewcze podejcie ma do tego zwiazku i juz mnie na maxa zdenerwowal pewnie wrocimy za kilka dni do siebie a jak nie to moze i lepiej czasem wydaje mi sie ze on nie zasluguje na mnie..ale nie zamierzam plakac hehe:p

nie wiem co pisac jakos ostatnio rozkojarzona jestem @ nadal nie ma 3dni po terminie ale to nie fasolka cos sie popsulo chyba:|

Cornelka przykro mi :( Ale może wszystko sie ułoży, może w końcu Twój TŻ zrozumie jak straci na dłuższy okres czasu ... Główka do góry Słoneczko ;** Wszystko będzie dobrze ;**

Hmm 3 dni po spodziewanej @ ... Może warto zrobić test?? Wiesz przecież, że nie każda ma objawy ... Kurde kochana co Ci szkodzi? Rób teściora !!

Shirra nie martwie sie tym i tak do mnie wroci ale niech sie pomeczy i pomysli troche:)nie nie robie testu bo wiem ze to nie to nawet nie bylo okazji zeby zajsc w ciaze niby sie przytulalismy ale nie dokonca i nie w dni plodne tamten mialam dziwny wiec ten sie pewnie spozni moze jeszcze dzis przylezie albo jutro a objawow to nie mam nawet piersi nie bola no moze delikatnie ale ja wiem ze to nie fasolka

kupilam sobie duzo slodkosci bo dzis mam cholerna ochote i napewno po nich lepiej mi sie zrobi:p szalenstwo i milion kalorii:p

Lovely glowka do gory nastepny miesciac nowe starania:)

no ale dziewczynki piszcie bo ja dzis jestem caly czas i chce porozmawiac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Maziu gratuluję :-) sukienka piękna. Masz szczęście, super!! Każdy pomaga :happy: Jak brzuszek zacznie rosnąć, wtedy przyszły tatuś uwierzy :tak:
Cornellka nigdy nie wiadomo, czy to fasolka. Jeśli za parę dni @ nie będzie, rób teściora. Twój TŻ pomyśli na pewno, tylko by potem o tym pamiętał :sorry:
Shira na pewno nas też to w końcu spotka :cool2: już doczekać się nie mogę :-p
Lovely od następnego miesiąca znowu możesz się starać, więc główka do góry.

Do góry