reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

witam laski poraz 3 dzis ...
wrocilam od gina i wyszlam z placzem

mala sie nie obrocila :(
ginka po zobaczweniu moich lzow w oczach pwoiedziala ze damy jej jeszcze 2 tyg i jak sie nie obroci to na nastepny dzien cesarka :wściekła/y:nawet nie wiecie jak ja chce rodzic naturalnie :wściekła/y::wściekła/y: niektore osoby placa za cesarke ale ja wole naturalnie ehhh... zlapalam dola ide poplakac do podusi o 16 mam szkole wiec naraziatko :eek:

reklama
Niunia odwróci się zobaczysz:) mojej koleżanki córka się tak późno odwróciła już mieli jej dać termin na cesarkę a tu patrzą dzidzia pięknie odwrócona:) także może jej się jeszcze nie spieszy i chce Ci w te ostatnie dni dokuczyć:)

Dziewczyny załamałam się kurcze:( wzięłam teraz mój magiczny kalendarz gdzie wszystko zapisuje i wychodzi na to, że jak jedziemy 3 października do Egiptu to po kilku dniach dostanę @ :(:(:(:(:( a ja myślałam, że będę miała tam dni płodne i taką cichą nadzieję, że maluszek tam powstanie:( a tu dni płodne będę miała na dniach bo widzę po śluzie:( tylko teraz nie wiem zupełnie czy będzie tak bo po zabiegu pierwszą @ dostałam po 28 dniach a teraz drugą dostałam po 35 dniach:( i jak tu obliczyć dokładnie:( może któraś pomoże?? ehh jak sie wszystko układa to zawsze coś musi się popsuć:(

hej dziewczyny ;) Tosia dzisiaj obchodzi roczek ;) niestety ma gorączkę, jak stwierdziła lekarka od ząbków, więc z naszych planów nici :( ale za to odrobimy to później.

Tak w ogóle to przepraszam Was , ale ostatnio naprawdę nie mam czasu :( bardzo dużo spraw mam do załatwiania, postaram się od przyszłego tygodnia być na bieżąco bo teraz nie wyrabiam :(

Patrycja kochana to już tylko 4 dni bardzo się stresujesz?

Patrycja ... Nie obliczysz dni płodnych skoro teraz tak nieregularnie @ przychodzi. Możesz jedynie obserwować śluz i mierzyć temperature. Dzięki temu zobaczysz czy są dni płodne czy nie ...
A z tą @ w Egipcie to lipa ... Ale przecież możecie sie starać teraz prawda? :))
Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli także spokojnie. Zacznij obserwować swoje ciało i DO DZIEŁA kochana DO DZIEŁA !! trzymam za Was kciuki ;**

Niuniuś ... kochanie nie martw sie, przecież zostały jeszcze 2 tygodnie, a przez te 2 tygodnie może sie dużo zmienić i dzidzia może sie obrócić :)) Nie denerwuj się bo nerwy teraz nie są wskazane .. .

Mazia wszystkiego najlepszego dla Twojej ślicznotki !! Ucałuj Ją od cioci :**

tort_na_roczek.jpg

Patrycja nie martw sie jak nie w egipcie to w polsce najwazniejszze aby wszystko siew udalo moze dzidzia nie chce byc poczeta w egipcie?:p teraz zyj slubem potem podroza a potem dzieckiem:)

Niunia nie martw sie skoro masz jeszcze 2tyg to moze akurat sie odwroci a czemu juz mowa o cc skoro jeszcze ,masz troszke czasu do porodu?

Elisse ta Twoja przeprowadza to jakas dluga:)

Matosia sto lat dla Toski i niech wraca do zdrowka:)

Mazia odezwalasbys sie

a co do myslenia o ciazy oj jest to trudne chociaz w tym miesiacu prawie nie mysle i nawet teraz kiedy @powinna byc wczoraj a wciaz jej nie ma i nawet nie czuje zeby miala przyjsc ale wiem ze to nie fasolka

Niunia nie płakaj nam:*** Maleństwo tylko się tak z Tobą droczy:))) zobaczysz, na dniach napewno zrobi Ci niespodzianke;)));*
Patrysia, ja również trzymam za Was kciuki:)))
Ja również przyłączam się do urodzinowych życzeń:))) Wszystkiego naj dla małej:)));*

Matosiu złóż życzonka Tosi również ode mnie:)
Zaczynam się stresować coraz bardziej kurcze:( chcę by wszystko było wspaniale:)

Shira no możemy teraz tylko powiedzieliśmy sobie, że do ślubu się wstrzymamy hehe:) a i tak teraz jeszcze nie mam dni płodnych ale chyba jak już zobaczę piękny śluz to go dopadnę:D mam taką nadzieję, że mi się przesunie wszystko i płodne będę miała gdzieś od piątku to może podczas nocy poślubnej coś wyniknie. Aaaaa w ogóle doła załapałam z tą @ podczas podróży:(

Patrycja sa tabletki na przesuniecie zreszta jak teraz masz nieregularne to moze akurat nie bedzie?zreszta wiec jeszcze 2tyg mozecie sie starac moze wcalnie nie bedzie:)

reklama
Matosia złóż Tośce życzenia:)

Patrycja podpisuję się pod Cornelką jeśli chodzi o tabletki, ale...wiesz,że ze stresu możesz szybciej lub później okres dostać szczególnie,że teraz masz nieregularny, ale główka do góry:) to nie koniec świata:)

no dziewczynki a ja robię american pancakes;D bo na 18 ma wpaść moja koleżanka;P nie widziałyśmy się ze sto lat:p

Do góry