reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

witam laski poraz 3 dzis ...
wrocilam od gina i wyszlam z placzem

mala sie nie obrocila :(
ginka po zobaczweniu moich lzow w oczach pwoiedziala ze damy jej jeszcze 2 tyg i jak sie nie obroci to na nastepny dzien cesarka :wściekła/y:nawet nie wiecie jak ja chce rodzic naturalnie :wściekła/y::wściekła/y: niektore osoby placa za cesarke ale ja wole naturalnie ehhh... zlapalam dola ide poplakac do podusi o 16 mam szkole wiec naraziatko :eek:

reklama
Niunia odwróci się zobaczysz:) mojej koleżanki córka się tak późno odwróciła już mieli jej dać termin na cesarkę a tu patrzą dzidzia pięknie odwrócona:) także może jej się jeszcze nie spieszy i chce Ci w te ostatnie dni dokuczyć:)

Dziewczyny załamałam się kurcze:( wzięłam teraz mój magiczny kalendarz gdzie wszystko zapisuje i wychodzi na to, że jak jedziemy 3 października do Egiptu to po kilku dniach dostanę @ :(:(:(:(:( a ja myślałam, że będę miała tam dni płodne i taką cichą nadzieję, że maluszek tam powstanie:( a tu dni płodne będę miała na dniach bo widzę po śluzie:( tylko teraz nie wiem zupełnie czy będzie tak bo po zabiegu pierwszą @ dostałam po 28 dniach a teraz drugą dostałam po 35 dniach:( i jak tu obliczyć dokładnie:( może któraś pomoże?? ehh jak sie wszystko układa to zawsze coś musi się popsuć:(

hej dziewczyny ;) Tosia dzisiaj obchodzi roczek ;) niestety ma gorączkę, jak stwierdziła lekarka od ząbków, więc z naszych planów nici :( ale za to odrobimy to później.

Tak w ogóle to przepraszam Was , ale ostatnio naprawdę nie mam czasu :( bardzo dużo spraw mam do załatwiania, postaram się od przyszłego tygodnia być na bieżąco bo teraz nie wyrabiam :(

Patrycja kochana to już tylko 4 dni bardzo się stresujesz?

Patrycja ... Nie obliczysz dni płodnych skoro teraz tak nieregularnie @ przychodzi. Możesz jedynie obserwować śluz i mierzyć temperature. Dzięki temu zobaczysz czy są dni płodne czy nie ...
A z tą @ w Egipcie to lipa ... Ale przecież możecie sie starać teraz prawda? :))
Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli także spokojnie. Zacznij obserwować swoje ciało i DO DZIEŁA kochana DO DZIEŁA !! trzymam za Was kciuki ;**

Niuniuś ... kochanie nie martw sie, przecież zostały jeszcze 2 tygodnie, a przez te 2 tygodnie może sie dużo zmienić i dzidzia może sie obrócić :)) Nie denerwuj się bo nerwy teraz nie są wskazane .. .

Mazia wszystkiego najlepszego dla Twojej ślicznotki !! Ucałuj Ją od cioci :**

tort_na_roczek.jpg

Patrycja nie martw sie jak nie w egipcie to w polsce najwazniejszze aby wszystko siew udalo moze dzidzia nie chce byc poczeta w egipcie?:p teraz zyj slubem potem podroza a potem dzieckiem:)

Niunia nie martw sie skoro masz jeszcze 2tyg to moze akurat sie odwroci a czemu juz mowa o cc skoro jeszcze ,masz troszke czasu do porodu?

Elisse ta Twoja przeprowadza to jakas dluga:)

Matosia sto lat dla Toski i niech wraca do zdrowka:)

Mazia odezwalasbys sie

a co do myslenia o ciazy oj jest to trudne chociaz w tym miesiacu prawie nie mysle i nawet teraz kiedy @powinna byc wczoraj a wciaz jej nie ma i nawet nie czuje zeby miala przyjsc ale wiem ze to nie fasolka

Niunia nie płakaj nam:*** Maleństwo tylko się tak z Tobą droczy:))) zobaczysz, na dniach napewno zrobi Ci niespodzianke;)));*
Patrysia, ja również trzymam za Was kciuki:)))
Ja również przyłączam się do urodzinowych życzeń:))) Wszystkiego naj dla małej:)));*

Matosiu złóż życzonka Tosi również ode mnie:)
Zaczynam się stresować coraz bardziej kurcze:( chcę by wszystko było wspaniale:)

Shira no możemy teraz tylko powiedzieliśmy sobie, że do ślubu się wstrzymamy hehe:) a i tak teraz jeszcze nie mam dni płodnych ale chyba jak już zobaczę piękny śluz to go dopadnę:D mam taką nadzieję, że mi się przesunie wszystko i płodne będę miała gdzieś od piątku to może podczas nocy poślubnej coś wyniknie. Aaaaa w ogóle doła załapałam z tą @ podczas podróży:(

Patrycja sa tabletki na przesuniecie zreszta jak teraz masz nieregularne to moze akurat nie bedzie?zreszta wiec jeszcze 2tyg mozecie sie starac moze wcalnie nie bedzie:)

reklama
Matosia złóż Tośce życzenia:)

Patrycja podpisuję się pod Cornelką jeśli chodzi o tabletki, ale...wiesz,że ze stresu możesz szybciej lub później okres dostać szczególnie,że teraz masz nieregularny, ale główka do góry:) to nie koniec świata:)

no dziewczynki a ja robię american pancakes;D bo na 18 ma wpaść moja koleżanka;P nie widziałyśmy się ze sto lat:p

Do góry