reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka nie można chudnąć zbyt szybko :-) oprócz diety coś jeszcze robisz? Słyszałam, że powinno się bardziej mierzyć a nie ważyć :tak:
Gdybym jeszcze wiedziała, gdzie szukać tego właściwego faceta :baffled::baffled: chyba trafiam na samych niedorobionych :-(

reklama
Hej lasencje moje:*

Hehe normalnie uśmiałam się jak czytałam Wasze wypowiedzi na temat mojego wieku:D rewelacja:D ale potwierdzam mam 22 lata:) Shiraa dziękuje za odmłodzenie:p:* Cornelka 23 lata to ma mój R:) jesteście genialne:):*

Lovely więc my z moim R staramy się o maleństwo. Byłam już w ciąży ale niestety dwa miesiące temu poroniłam:( pozbieraliśmy się i teraz znowu zaczynamy świadomie:) trzymam za Ciebie kciuki by Wam się udało:) jeśli przytulacie się od tak nie patrząc na dni płodne czy nie płodne to kto wie czy juz tam kogoś nie masz w brzuszku:) a jesteś zaręczona? jakieś poważniejsze plany macie czy coś?? opowiedz coś o sobie:) jeśli chcesz oczywiście:)

Cornellka @ nie przyszła. To już 5 dzień opóźnienia według moich obliczeń.

Mazia a Ty jak tam?? jak się czujesz?? widać już brzuszek czy coś?? powiedziałaś rodzicom, że będą dziadkami??:D miałaś to chyba zrobić w niedziele o ile pamiętam:)

No widzisz Patrycja jak Cie rozweseliłyśmy :D hehehe chciałam dać uciąć sobie reke, że masz 21! :D
Zaraz eksploduje ... Jak mi sie nie chce palic to mi sie nie chce, ale jak zachce ...
Boże zwariuje !!!!!!!!!!

Patriszia rób kochanie test :) Ale ten sikany zobaczymy czy jest Okruszek :p trzymam kciuki żeby był!!!!!!!!!!!!! :D :*:*:*:*:*

Dziś miałam dzień załatwiania różnych spraw i jestem zmęczona, nawet nie mam sił odpisywać każdej na wszystko :-:)-:)-(

To może z grubsza opowiem tylko coś o nas ;-)
Jesteśmy ze sobą już ponad 4lata (powinien być suwaczek) i nie zaręczamy się, bo jakoś na razie nie chcieliśmy, ale może za jakiś czas facet wpadnie na ten pomysł, skoro myślimy o dzidzi, ciekawe;-) ale jakoś nie śpieszy mi się, nie myślę o tym:-p
Mieszkać nie mieszkamy razem na razie, póki studiuję, ale po studiach mamy dostać mieszkanie od rodziców, bo jakiś czas temu przeprowadziliśmy się a stare mieszkanie zostało:-) ogólnie moi rodzice troszkę są staroświeccy i nie wiem jak zareagują jakby się okazało, że w ciąży jestem, ale sądzę, że pogniewali by się i potem by im przeszło;-) no i by na pewno pomogli nam:tak:
Ja na razie mam problemy ze szkołą, bo chyba minęłam się z powołaniem, ale ciii... nie chcę mówić o tym na razie, bo znów doła łapię:-(
ufff ale Was zanudziłam ;-) może wieczorkiem uda mi się wpaść coś napisać jeszcze:-):-):-)

Patrycja! a zTwojego powodu mi bardzo przykro:-:)-:)-(
ale dobrze, że się nie załamujecie tylko próbujecie dalej :-)
trzymam kciuki! rób sikańca i pisz nam jaki wynik:happy::happy::happy:

Lovely napewno Ci się wszystko poukłada. A co studiujesz?? wiesz na początku może się wydawać wielu osobom, że to jednak nie to co chciałyby robić (może ze względu na przedmioty które muszą być a niekoniecznie nam się podobają i od razu nie wskazują na cel wykonywania pracy). Ja na pierwszym roku miałam takie przedmioty i sobie myślałam cholera po co mi to jak ja tego nie będę robić. Ale jak to przeszłam i szłam dalej to zauważałam, że jedno z drugim się łączy i dopiero teraz na 3 roku uczę się tego co mi będzie potrzebne i co mi będzie sprawiać przyjemność. Dwa lata się męczyłam by dopiero teraz dostrzec piękno wykonywanego zawodu:) Także główka do góry:*

A co do testu to kurde w piątek robiłam sikańca i wyszedł negatywnie więc teraz pewnie nie będzie inaczej:/ im dłużej nie mam @ tym bardziej się nastawiam, że to fasolinka:( i to jest najgorsze, że w końcu @ przyjdzie i znowu będzie dół:( chociaż wcale nie robiłam sobie nedziei bo teraz się aż tak nie staraliśmy to z każdym dniem robi się mała iskierka nadziei.
Tylko żebym na ślub nie dostała wrrr

Echhh niestety u mnie jest inaczej, bo to fil. angielska:crazy:
więc albo się czuje język albo nie:-( mi się w liceum wydawało, że tak super umiem, matura poszła mi dobrze, ale teraz na studiach wyszło że mam ogromne braki i mam kłopoty i w ogóle to chyba nie to:-:)-:)-(
a najgorsze, że jak nie to, to nie wiem już co innego mogłabym studiować:frown:

Lovely, może wdrożysz się w to jednak? Szkoda by było tracić rok nauki. Jeśli się naprawdę nie czujesz, to nie ma się co męczyć. Mi na przykład kompletnie nie szło, nawet przedmioty związane z kierunkiem, a teraz papierek ukończenia mam :tak:
Patrycja rób teściora, po tych kilku dniach od poprzedniego testu już powinna być kreseczka blada chociaż, jeśli jesteś przy nadziei. Zazdroszczę w pozytywnym sensie możliwości starania się o maleństwo :sorry:
Shira wierzę, że sięuda wygrać z nałogiem ;-) teraz będziesz mieć najgorszy etap.

czesc dziewczyny jestem tak zmeczona ze ja pirtole nie mam sly odpisac na wszystko co tu naszkrobalyscie...
napisze ino co u lekarza imykam spac...
mala obrocila sie glowka do gory a pupa na dol :/ za 2 tyg mam zas usg jak nie obroci sie glowka na dol to za 3 tyg cc ;(;(;( tak sie przesrtaszylam ze dzis puscilam 1 pranie a jutro bede prasowac w czwartek do ikei i pote,m wypoczywam

reklama
elisse zobaczymy jak mi poprawki pójdą...:zawstydzona/y:

niunia90 na pewno będzie dobrze z dzidziom! trzymam kciuki:-)

A ja chyba dostanę @ bo już zaczynam się czuć jakbym PMSa miała:crazy::-(

Do góry