reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka nie można chudnąć zbyt szybko :-) oprócz diety coś jeszcze robisz? Słyszałam, że powinno się bardziej mierzyć a nie ważyć :tak:
Gdybym jeszcze wiedziała, gdzie szukać tego właściwego faceta :baffled::baffled: chyba trafiam na samych niedorobionych :-(

reklama
Hej lasencje moje:*

Hehe normalnie uśmiałam się jak czytałam Wasze wypowiedzi na temat mojego wieku:D rewelacja:D ale potwierdzam mam 22 lata:) Shiraa dziękuje za odmłodzenie:p:* Cornelka 23 lata to ma mój R:) jesteście genialne:):*

Lovely więc my z moim R staramy się o maleństwo. Byłam już w ciąży ale niestety dwa miesiące temu poroniłam:( pozbieraliśmy się i teraz znowu zaczynamy świadomie:) trzymam za Ciebie kciuki by Wam się udało:) jeśli przytulacie się od tak nie patrząc na dni płodne czy nie płodne to kto wie czy juz tam kogoś nie masz w brzuszku:) a jesteś zaręczona? jakieś poważniejsze plany macie czy coś?? opowiedz coś o sobie:) jeśli chcesz oczywiście:)

Cornellka @ nie przyszła. To już 5 dzień opóźnienia według moich obliczeń.

Mazia a Ty jak tam?? jak się czujesz?? widać już brzuszek czy coś?? powiedziałaś rodzicom, że będą dziadkami??:D miałaś to chyba zrobić w niedziele o ile pamiętam:)

No widzisz Patrycja jak Cie rozweseliłyśmy :D hehehe chciałam dać uciąć sobie reke, że masz 21! :D
Zaraz eksploduje ... Jak mi sie nie chce palic to mi sie nie chce, ale jak zachce ...
Boże zwariuje !!!!!!!!!!

Patriszia rób kochanie test :) Ale ten sikany zobaczymy czy jest Okruszek :p trzymam kciuki żeby był!!!!!!!!!!!!! :D :*:*:*:*:*

Dziś miałam dzień załatwiania różnych spraw i jestem zmęczona, nawet nie mam sił odpisywać każdej na wszystko :-:)-:)-(

To może z grubsza opowiem tylko coś o nas ;-)
Jesteśmy ze sobą już ponad 4lata (powinien być suwaczek) i nie zaręczamy się, bo jakoś na razie nie chcieliśmy, ale może za jakiś czas facet wpadnie na ten pomysł, skoro myślimy o dzidzi, ciekawe;-) ale jakoś nie śpieszy mi się, nie myślę o tym:-p
Mieszkać nie mieszkamy razem na razie, póki studiuję, ale po studiach mamy dostać mieszkanie od rodziców, bo jakiś czas temu przeprowadziliśmy się a stare mieszkanie zostało:-) ogólnie moi rodzice troszkę są staroświeccy i nie wiem jak zareagują jakby się okazało, że w ciąży jestem, ale sądzę, że pogniewali by się i potem by im przeszło;-) no i by na pewno pomogli nam:tak:
Ja na razie mam problemy ze szkołą, bo chyba minęłam się z powołaniem, ale ciii... nie chcę mówić o tym na razie, bo znów doła łapię:-(
ufff ale Was zanudziłam ;-) może wieczorkiem uda mi się wpaść coś napisać jeszcze:-):-):-)

Patrycja! a zTwojego powodu mi bardzo przykro:-:)-:)-(
ale dobrze, że się nie załamujecie tylko próbujecie dalej :-)
trzymam kciuki! rób sikańca i pisz nam jaki wynik:happy::happy::happy:

Lovely napewno Ci się wszystko poukłada. A co studiujesz?? wiesz na początku może się wydawać wielu osobom, że to jednak nie to co chciałyby robić (może ze względu na przedmioty które muszą być a niekoniecznie nam się podobają i od razu nie wskazują na cel wykonywania pracy). Ja na pierwszym roku miałam takie przedmioty i sobie myślałam cholera po co mi to jak ja tego nie będę robić. Ale jak to przeszłam i szłam dalej to zauważałam, że jedno z drugim się łączy i dopiero teraz na 3 roku uczę się tego co mi będzie potrzebne i co mi będzie sprawiać przyjemność. Dwa lata się męczyłam by dopiero teraz dostrzec piękno wykonywanego zawodu:) Także główka do góry:*

A co do testu to kurde w piątek robiłam sikańca i wyszedł negatywnie więc teraz pewnie nie będzie inaczej:/ im dłużej nie mam @ tym bardziej się nastawiam, że to fasolinka:( i to jest najgorsze, że w końcu @ przyjdzie i znowu będzie dół:( chociaż wcale nie robiłam sobie nedziei bo teraz się aż tak nie staraliśmy to z każdym dniem robi się mała iskierka nadziei.
Tylko żebym na ślub nie dostała wrrr

Echhh niestety u mnie jest inaczej, bo to fil. angielska:crazy:
więc albo się czuje język albo nie:-( mi się w liceum wydawało, że tak super umiem, matura poszła mi dobrze, ale teraz na studiach wyszło że mam ogromne braki i mam kłopoty i w ogóle to chyba nie to:-:)-:)-(
a najgorsze, że jak nie to, to nie wiem już co innego mogłabym studiować:frown:

Lovely, może wdrożysz się w to jednak? Szkoda by było tracić rok nauki. Jeśli się naprawdę nie czujesz, to nie ma się co męczyć. Mi na przykład kompletnie nie szło, nawet przedmioty związane z kierunkiem, a teraz papierek ukończenia mam :tak:
Patrycja rób teściora, po tych kilku dniach od poprzedniego testu już powinna być kreseczka blada chociaż, jeśli jesteś przy nadziei. Zazdroszczę w pozytywnym sensie możliwości starania się o maleństwo :sorry:
Shira wierzę, że sięuda wygrać z nałogiem ;-) teraz będziesz mieć najgorszy etap.

czesc dziewczyny jestem tak zmeczona ze ja pirtole nie mam sly odpisac na wszystko co tu naszkrobalyscie...
napisze ino co u lekarza imykam spac...
mala obrocila sie glowka do gory a pupa na dol :/ za 2 tyg mam zas usg jak nie obroci sie glowka na dol to za 3 tyg cc ;(;(;( tak sie przesrtaszylam ze dzis puscilam 1 pranie a jutro bede prasowac w czwartek do ikei i pote,m wypoczywam

reklama
elisse zobaczymy jak mi poprawki pójdą...:zawstydzona/y:

niunia90 na pewno będzie dobrze z dzidziom! trzymam kciuki:-)

A ja chyba dostanę @ bo już zaczynam się czuć jakbym PMSa miała:crazy::-(

Do góry