reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

He he nie mam kasy na elektronicznego fajka :p Zresztą po co? Młoda jestem i silna :D
Wiecie ja nawet sie sobie dziwie ... Bo dlaczego dopiero teraz mam w sobie siłe do rzucenia? Kilka razy probowałam i kilka razy skończyło sie tym :"Eee zapale jednego, od jednego sie nic sie stanie :D Wezme sobie 3 buszki i już nie bede palić" :D ehehe ale zawsze kończyło sie tym, że znowu zaczynałam jarać :p

Kinga dużo Twój Małż pali dziennie? i co nie zamierza rzucić??

A wczoraj? TŻ był bladzieńki, słaby i w ogóle źle sie czuł bez fajki :D w końcu wstał i powiedział, że idzie kupić paczke. Nie powiedziałam nic. Mam dość gadania, zresztą do niczego go nie zmusze, bo On musi chcieć. No i kupił te fajki i zapalił przy mnie najpierw jednego, potem drugiego, a ja ... JA NIE CHCIAŁAM :D i nie ZAPALIŁAM :p

Lovely :) Miło Nam :) Trzymamy kciuki, żeby Ci sie udało :*
A ślub jakiś planujecie? Mieszkacie razem?
Pytałaś sie chyba ile lat ma Patrycja? Jak tak to odpowiadam : 21 :)

Ja bym chciała mieć dzidzia, ale myśle racjonalnie i wiem, że ledwo byśmy sie utrzymali :( Ja zaoczne, TŻ też... Ale co będzie to będzie. Maleństwo samo wybierze sobie moment :D

reklama
shirra trzymaj sie trzymaj :) a taki papieros to tez jest z kofeina...mozna i takie nikotynowe wklady kupic....a wydajesz mniej na to niz na normalne papierosy :)
a moj mezulek pali jedna paczke dziennie, light'ow :) poki co nie czuje potrzeby rzucenia....a zaczal palic jak mial 27 lat - to dopiero glupota.

kurna jak mi sie nic nie chce :|

No o Ty gadasz?! :-D 27 lat miał i zaczął palić?! Ale niepoważny facet :-D:-D hehehe no też ... i po co tu palić? truć sie? wydawać na darmo pieniądze? to kurde 300 zł miesięcznie ...

Dziewczyny widziałyście mój suwaczek? :-)

Shira pierwszy dzień widzę za Tobą. Teraz tydzień pierwszy musisz wytrzymać. Podobno bierne wdychanie dymu z papierosów jest jeszcze gorsze. Kinga w takim wieku zaczynać się truć? Taki zestresowany był? Nigdy nie miałam chłopaka, który palił papierosy. Jak byliśmy parą, zawsze rzucali :-D to się nazywa poświęcenie :tak: nie mogłabym być z taką przysłowiową popielniczką. Rozumiem zapalić od czasu do czasu na imprezie, ale tak na co dzień marnować pieniędze :no:
Niunia nie przemęczaj się za bardzo. Moja koleżanka tak robiła, potem w zamian do szpitala latała, a maluch przedwcześniej urodzony i w inkubatorze. Najważniejsze jest teraz maleństwo.
Tak naprawdę wszystko kosztuje, dzieci też. Ja uważam, że nic nie daje tyle radości, co dziecko. Jeden uśmiech, przytulenie się i tyle wystarczy do szczęścia.
Ale ja się z Wami staro czuję ;-) 26 już skończone, sama jak palec. W dodatku z samymi problemami na głowie :eek:
Ja jestem ewenementem, nie lubię horrorów zazwyczaj. Zwłaszcza takich krwawych, zbiera mi się wtedy na nie powiem co :-p to się nazywa być przewrażliwionym.

Lovely zobaczymy co z tego bedzie moj tez w tym samym wieku:p jak dlugo jestescie razem?zareczeniu juz czy jeszzcze nie? napisz cos wiecej o was

Kinga juz tyle schudlas?zazdroszcze Ci bo ja nic:|(przyzwyczailas sie ze go nie ma w domu a z Łucja moze tez tak szybko pojdzie w koncu musi miec jakies cechy po bracie:)

Shirra Patrycja ma chyba z 23 lata :) a suwaczek widze hehe i niezle sie 3masz napewno dasz rade a Twoj Tż niech nie pali przy Tobie skoro on nie chce rzucac to niech Tobie w tym nie przeszkadza:)

Patrycja a Ty jak tam?@ juz jest?

Patrycja ma 22 :p Sprawdziłam na nk :p Chyba mnie nie zje za to, że ją za młodszą wzięłam :D
Powinna mi jeszcze podziękować :p heeehehe

Elisse znajdziesz swoje szczęście ! Jesteś młodą, śliczną i mądrą kobietą. Zaręczyny, ślub i dziecko to kwestia czasu :) Najpierw ochłoń z tamtej miłości a wtedy przyjdzie ta następna, właściwa :)

Ej dziewczyny pisać a nie :p Nigdy z Wami pogadać nie można :(

Cornelka a niech sobie pali ! Nie wiem dlaczego, ale mam w sobie dużo siły, wiary i samozaparcia ! :)

Elisse wlasnie tak jak Shirra pisze ochloniesz i znajdziesz tego wlasciwego ja to wiem:)

Shirra no tak myslalam ze cos kolo tego hehe:p
to dobrze nie zmarnuj tej sily bo moze to jakis znak hehe":D

Ty Cornelka Słoneczko moje wszędzie widzisz znaki :-):-)
Ciekawe co u siebie widzisz :-D:-D:-D

Dlaczego My tu zawsze we dwie? :-(

Ostatnia edycja:
Kolia, w sumie też o tym myślałam żeby iść jeszcze do innej sali :-D:-D Ale nie chciało mi się już :-p
Anastazja, no śmiesznie, ale co zrobić :sorry: Może aż tak młodo wyglądam i do tego nie zauważyła brzuszka.. sama nie wiem :confused2:
Lovely, masz rację! Właśnie tak samo sobie to tłumaczyłam i nawet o tym myślałam jak nie wiedziałam że mnie nie wpuszczą.. szliśmy do kina i przechodziliśmy obok reklam i mówię do mojego P. "Chodźmy na brzydką prawdę.. A nie na horror, bo coś mi się może stać!" hah mówiłam to w sumie w żartach, ale trochę prawdy w tym było i coś mnie ciągło na komedię :) Miałam na nią ochotę.. No ale że on już był na to tak nastawiony no i w sumie ja też byłam ciekawa jak to wyjdzie w 3D to nic już nie mówiłam.. :-D Po czym jak mnie nie wpuścili i siedzieliśmy już w sali na tej komedii usłyszałam tekst "Zawsze musi wyjść na Twoje" hahaha :-p
Niunia ja też przed ciążą kochałam horrory, a teraz wolę zdecydowanie komedie. Mój jest 2 lata starszy- 19. :blink:

Ale nudyy.. :baffled:

reklama
Shirra ja nic u siebie nie widze oprocz tego ze nie chudne:(
a dlatego ze mamy za duzo czasu ja za godz ide do pracy zrano mam czas i po pracy tez chyba ze Tz jest ale dzis go nie bedzie wiec bede wieczorem:)

Ja uwielbiam horrory ale nie za krwawe bosa okropne:p

Do góry