reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

shirra obierz sobie marchewke, pokroj na male slupki, do pudelka i do pracy wez....wsuwaj ile razy najdzie cie glod :) od marchewki nie przytyjesz ;)

kolia jesli chcesz do publicznego to wczesniej nie mozna zapisywac...generalnie skladanie wnioskow jest marzec-kwiecien...pozniej wyniki i od wrzesnia dzieciaki chodza, musza miec 3 lata skonczone bo inaczej nie maja szans :| Igor to ani rok temu ani w tym roku sie nie dostal do publicznego..dlatego chodzi prywatnie. Do niektorych prywatnych mozna zapisywac wczesniej....ba! czasami to zeby dziecko sie dostalo trzeba 2 lata wczesniej bo inaczej nie ma pozniej miejsca :| np. kolo mnie jest przedszkole prowadzone przez siostry zakonne, tanie, ludzie bardzo sobie chwala....i teraz musialabym Łucje zapisac zeby mogla pojsc za 2 lata tam....tam kobiety zapisuja dzieci do przedszkola jak jeszcze sa w ciazy! koszmar co to sie teraz dzieje :/

elisse a jak u Ciebie z samopoczuciem?

ciekawe jak tam nasza matosia sie bawi :D

mazia tez moglabys dac znac co u ciebie....

cornelka racja, chlopem sie nie przejmuj bo to dziwne stworzenia......na Ciebie tez przyjdzie pora :) jeszcze sie zdziwisz i bedziesz miala blizniaki :p :D

lovely mi sie udalo przy 1 podejsciu i to za kazdym razem :D

reklama
hej laski,

wybaczcie ale nie jestem w stanie odpisać każdej z Was:(

mam takiego doła psychicznego, że to jest niewyobrażalne...:( nic mi się już nie chce, nie mam nawet siły cieszyć się z tego wesela przez które są tylko same problemy i smutki!! :( ahh czuję się winna i strasznie mi źle...

Patrycja o co chodzi ? Jakie smutki? Jakie problemy? Co sie stało? Weź Nas nie strasz ...

Kinga nie lubie surowej marchewki :no: Ale zawsze moge polubić :-p:-D

lovely mi sie udalo przy 1 podejsciu i to za kazdym razem :D
wow! gratulacje! prześlij troszkę swojej płodnej mocy nam hehe :D

Partycja! co się dzieje? :(

shirra! z tą marchewką to świetny pomysł! jak się zmusisz kilka razy to potem polubisz nawet nie będziesz wiedziała kiedy ;) zamiast marchewki może być też papryka pokrojona w paseczki :)
albo jakąś sałatkę sobie rób ze świeżych pomidorów, sałaty itp ;)

A ja dziś wzrost tempki i brak śluzu, szyjka nisko, więc objawy pokrywają się z kalendarzykiem - koniec dni płodnych i nawet jak w weekend bym poszalała to nic z tego :(

Shirra a na suwaczku masz ze 2 dni nie palisz ..gumy bez cukru i moze cukierki czy jakies ciasteczka bez cukru dla cukrzykow idz w dzial tam znajdziesz cos dla siebie:)

Kinga oj nie blizniakow to ja nie chce jedno mi wystarczy ale znajac moje szczescie to bede miec blizniaki tak jak wrozka wywrozyla mojemu Tz..

Patrycja Skarbie pisz co sie dzieje jakie problemy z weselem?

Tyle sie nabazgrałam i nie poszło ! Jejku jestem taka zła, że marze tylko fajce ! Ten urząd mnie wykończy... Ci ludzie ... Te moje pseudokoleżanki z pracy ...
Wyobraźcie sobie E. wysłała mnie do dyrektor, żeby ta podpisała 2 egzemplarze propozycji pracy dla jakiegoś bezrobotnego. Dyrektor sie pomyliła i podpisała sie tam gdzie powinien bezrobotny. Powiedziała, że E. ma wydrukować jeszcze jeden egzemplarz. Powiedziałam to E., a ona podbiła źle żlożony podpis jej pieczątką i wydała bezrbotnemu. Myśle sobie skoro tak to ok, co sie będe wtrącać ...
Dostałam zaświadczenie do podpisania. Poszłam do dyrektor, a ona do mnie gdzie jest drugi egzemplarz tej źle podpisanej propozycji,a ja mówie, że E. podbiła źle złożony podpis i wydała bezrobotnemu a ta z pyskiem do mnie :szok: Ja mówie, że ja tylko chodze podpisywać, że nie mam na to wpływu, że mówiłam E. o tym, żeby napisała i wydrukowała na nowo, a ona wydarła sie zawołaj E!!! Zawołałam. E. poszła. Wróciła. Popatrzyła sie na mnie ze złością i cisza. Chwile później dostałam kolejne zaświadczenie do podpisania. Weszłam do dyrektorki a ona do mnie z ryjem :szok: Czy znam program swojego stażu! A ja, że tak ... A ona to nie mów mi, że tylko chodzisz podpisywać, myśl troche, myślenie nic nie kosztuje itd, itp ...
Jakby to była moja wina ... Przecież E. wiedziała, ze ma wydrukować TO na nowo, ale nie chciała więc co ja mogłam zrobić? Ta suka zgoniła wszystko na mnie! Że to niby ja jestem winna... To ja opierdo* dostałam, to mnie zjebał* jak burą suke!
Nie wiem, no nie wiem ... Zaczne szukać pracy, jak znajde zerwe staż, a jak nie znajde to bede musiała zebrać sie w sobie i wytrzymać jeszcze 3,5 miesiąca ...

reklama
shira :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
normalnie nie wiem co mam powiedziec....ja to chyba wydarlabym sie na ta dyrektorke heh jakby zaczela przeginac :-p a i tamtej bym powiedziala pare slow....glupia pinda:crazy:
tak w ogole to wez szczegolowo sie zapoznaj z tym jakie obowiazki do ciebie naleza na tym stazu i nie rob nic wiecej! nie wyreczaj tych.....

Do góry