reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

lovely motto tego watku brzmi "jak nie teraz to za miesiac" wiec glowka do gory! :)

niunia a to dziwnie....moja to prawie do konca byla glowka do gory...i nikt nie wpadl na zadne cc 2 tyg przed terminem...bo podobno przed samym porodem moze sie odwrocic glowa na dol i mialam na to czekac :).....i wszystko bylo ok.....hmm...trzymam kciuki aby wszystko sie ulozylo! :)

reklama
Lovely jak byłam w ciąży to miałam identyczne objawy jak przed okresem :szok: podobno organizm jeszcze nie wyłapuje tej ciąży :zawstydzona/y: a jednak @ nie przyszła i były dwie kreseczki. Poza tym jak możesz mieć PMS, skoro niedawno dni płodne były? W ciąży też hormony szaleją, ja byłam nie do wytrzymania :cool2: Ale jak to się mówi: co nagle to...;-)

Kinga widze ze u ciebie sie samme imprezy urodzinowe szykuja, no ladnie ci idzie z tym odchudzaniem byle tak dalej:-)
niunia to sie trzymaj wpostanowieniu, ja w sumie tez nie chce sie pakowac idniwa w ten nalog ale przyznam sie ze czasmi zdaz mi sie jakiegos buszka pociag:zawstydzona/y:
Ze da sie rzucic to mam przyklad w domu moi rodzice palili i to duzo ale dawno temu taty nawet nie pamietm tylko mam "dowody" na jakims filmie a mame labo rzucili sami i nie pala kolo 15 lat :-)
Patrycja jestem ciekawa czy przypadkiem ktos u Ciebie M1 nie wynajmuj mam nadzieje ze juz @ nie przyjdzie:-)
niunia moze sie zdarzy jeszcze odwrocic
lovely przylaczam sie do zdania Kingi nie w tym to nastepnym;-)

A ja znowu sie pochwle ze mecz wygrany a jutro tylko na 2h ide do szkoly wiec w ogole nastroj lepszy pozalatwiam pare spraw:-) a sie wlasnie zastatanwiam u nas jest duzy problem z dostaniem sie do zlobka czy do przedzkola czy mzna dziecko wczesniej zapiac bo chcuala bym wyslac Mikiegodo przedszkola.

Patrycja rob tesciora albolec na ta bete bedziesz miec 100% i bedziesz wiedziala czy czekac na okres czy cieszyc sie z fasolki:)

Elisse jeszcze cwicze nie regularnie bo nie moge sie zmotywowac;p wiem ze nie od razu schudne ale chcialabym:p ten wlasciwy sam sie znajdzie:)

Niunia bedzie dobrze

lovely motto tego watku brzmi "jak nie teraz to za miesiac" wiec glowka do gory! :)
OK - tym będę się kierowała;-)
Poza tym jak możesz mieć PMS, skoro niedawno dni płodne były?
no właśnie nie wiem :confused::-p szukam usprawiedliwienia na mój podły humor:rofl:
a może po prostu ten cykl miałam krótszy i wcześniej przyjdzie @? nie wiem sama:zawstydzona/y:

kolia dzięki :-)

W ogóle ja nadal jeszcze nie ogrniam forum :-pmuszę się przyzwyczaić:sorry:

Lovely przyzwyczaisz sie :)my Cie wyszolimy we wszystkim hehe:p

ej no piszcie cos

a mn ie glowa boli jak cholera:( jeszcze moj Tz sie na mnie obrazil ale o co?chyba sam do konca nie wie

wiem pewnie sie odezwie jak bedzie chcial przyjechac ja bede twarda i nic nie napisze niech sie pomartwi jak mu cos juz nie pasuje

ogolnie to jestem zla moj kuzyn zostanie ojcem dlaczego glupi ma szczescie?oni tak sie dbrali ze wspolczuje temu dziecku:| a my w tym miesiacu raz czy dwa sie przytulalismy dni plodne mijaja..mialam o tym nie myslec ale jest naprawde ciezko..

Ostatnia edycja:
Cornellka! nie martw się! zawsze tak jest, że ci o nie chcą to mają dzidzię szybko, a ci co chcą muszą się troszkę naczekać :( taki przewrotny jest nasz świat :(
ale mam znajomego któremu udało się przy 1 podejściu :D więc nie tracę nadziei :D

dobranoc :*

reklama
Czy mi sie wydaje czy moje suwaczki nie działają? :-( Kurde dzisiaj trzeci dzień bez papierosa i śmiem powiedzieć, że jest troszke lepiej :tak:

A co tam u Was dziewuszki? U mnie będzie zapiernicz dzisiaj ... Nie ma dwóch pracownic, zostały tylko dwie no i ja, ale w ich mniemaniu ja sie nie licze i mnie po prostu nie ma ... Jestem jak czegoś potrzebują.
Cały dzień bede pewnie ganiać z zaświadczeniami.

Poza tym cały czas jestem głodna :szok: Tak mnie ssie ... Cały czas mam na coś ochote, najchętniej cały dzień bym coś chrupała, podgryzała, ciućkała :szok: Ograniczam sie, ale to silniejsze ode mnie. Zamiast papierosa guma, ale głód zostaje :crazy:

Do góry