reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga! aha rozumiem ;-) no to fajnie,że tu tyle kobitek jest! im więcej tym lepiej :-)

A ja niby dziś ostatni dzień płodny... nie robię sobie nadziei że na pewno tak jest, ale zaplanowane na wieczór mam przytulanko;-)

reklama
Wróciłaaaam :))
Nie ma to jak u siebie w domku.. ;-)
W sobotę byliśmy w kinie i wyobraźcie sobie.. Nie wpuścili mnie na film bo od 18 lat :szok: Pierwszy raz mi się taka babka trafiła :confused2: Nie no wiem że to w końcu jej praca, no ale koszmar :no: Na późniejszą godzinę szła na to samo moja koleżanka (w moim wieku oczywiście) i ją jakoś wpuściła :wściekła/y: Zdenerwowałam się bo bardzo chciałam na to iść... No ale poszliśmy na komedię fajną :tak: No i weekend się udał.. :)
Lovely witaj! Według mnie wiek 21- bardzo dobry na dziecko ;-) Wiadomo, że to zależy od Was, ale jak jesteście gotowi, to nie ma co się zastanawiać! Powodzenia w staraniach :blink:
Shira gratuluję rzucenia palenia :-) Trzymam kciuki za Twoją motywację :-D Ja nigdy nie wezmę raczej papieroska do buzi :-p Mam nadzieję, że i Ty też już nie, bo to niezłe świństwoooo :confused2:
Elisse mnie też czeka niedługo przeprowadzka.. Uh już sobie to wyobrażam :no:
Kinga jak tam Twoje dzieciaczki? Zdrowe? :))

Anijka! jesteś w tak zaawansowanej ciąży, a Cię nie wpuścili do kina na film dla dorosłych?:shocked2:
a w ogóle jaki to był film? :-p

Lovely witaj! Według mnie wiek 21- bardzo dobry na dziecko ;-) Wiadomo, że to zależy od Was, ale jak jesteście gotowi, to nie ma co się zastanawiać! Powodzenia w staraniach :blink:
dziękuję bardzo:-):-):-)
jak mi się uda zajść w ciążę niedługo to będę miała 22 jak urodzę:happy2:

Oszukać przeznaczenie 4 w 3D :-(
No nie wpuścili, ale u mnie brzuszka nie widać hehe jeszcze miałam taki sweterek czarny że w ogóle :-p
Ale poszliśmy na "brzydka prawda" polecam :))

No widzisz, ja mam 17 lat- to jest dopiero młody wiek ;-) Więc mi nie mów bo 21-23 to dla mnie właśnie wymarzony wiek na dziecko.. hehe może drugie tym razem.. :-D Ale póki co to szkołę muszę skończyć :)

Shira mysle ze gum to najlepsze co moze Ci pomoc przetrwac ale ozujesz sie ich jak glupia -mysle ze warto dasz rade|:)

Lovely ja chce miec dziecko i to bardzo w koncu ponad 4lata jestesmy ze soba i walsnie 21lat to jest bardzo odpowiedni wiek i bym chciala ale moj jakis niezdecydowany niby chce ale nie chce i niby sie niezabezpieczamy a nadal nic:| ale narazie musze przestac o tym myslec bo juz mi zaczyna odbijac:p

Kinga a gdzie Twoje suwaczki sie podzialy i co tam u Ciebie i Twoicvh rozrabiakow?

Anastazja hehe nie lubie sprzatac wiec wspolczuje

Elisse co tam u Ciebie ?

Anijka tez na to chcielismy isc i moze pojdziemy w ten weekend bo na tyg to nie ma czasu tzn w tym bo ja na popoludnie ciagle do pracy ale ponoc fajny film
trzeba bylo go pokazac wlasnie to nic by nie powiedziala i bys obejrzala:)

jak mnie plecy bola:(siedzaca praca to nie dla mnie chyba:p

shira no zycze powodzenia w walce z nalogiem ja palilam ok 2 lat rzucilam jak zaszlam w ciaze od momentu jak sie dowiedzialam calkiem szybko w 3 dni ale pozno sie dowiedzialam teraz zdaza mi sie czasmi zapalic ale sporadycznie i pilnuje sie zeby to sie w mnie zamienilo znowu w nalog a czasmi niezla mam chec jeszcze a tyle czasu juz minelo:zawstydzona/y:
lovely zycze powodzenia w staraniach, a co dstes dorosla i decydujesz za siebie
uwazasz ze jestes w odpowiednim wieku to jestes ;-)
Anijka mnie tez kiedys na jakis film nie wpuscili to kupilam to kupilam na inny film i po reklamach zmienilam sale:-pA bym sobie poszla na oszukac przeznaczenia chociaz z reklam tez brzydka prawda wydawala mi sie fajna ale ja czekam do pazdziernika na Weronika postanawia umrzec juz doczekaz sie nie moge jak im wyszla adaptacja ksiazki:-)

No i jestem dzisaj zadowolona bo polacy wygrali(grali sredni ale wazne ze wygrali) Trenowalam kosza okolo 4 lat i tak jakos w sercu zosatla to P juz wie ze wczasie meczu nie ma co planowac do ogladania bo nie ma szans:-):-p

Shirra:) 3mam za Ciebie kciuki:)

ja już zdycham od tego prasowania, prania, układania, sprzątania...czuję się jak jakaś niewolnica;(

Anijka śmiesznie,że Cie wpuścić nie chcieli:p:p

Lovely a ile ma Twój chłopak?

Anijka! takie filmy powodują nerwy, a nerwy szkodzą Bobaskow, więc może lepiej, że nie poszłaś? trzeba szukać pozytywów :-);-)

Cornellka! witam rówieśniczkę:happy:
trzymam kciuki, żeby Ci się udało zajść w ciążę :tak: mój też nie był na początku przekonany czy chce, ale wystarczyło pobudzić jego wyobraźnie i się udało ;-)
teraz oboje bardzo chcemy:-)

kolia! dziękuję bardzo :happy:

Anastazzja! mój ma 23 lata:happy:

Jesteście super dziewczyny! wszędzie się spotykam z opinią, że zwariowałam i jestem za młoda, a Wy mnie super podtrzymujecie na duchu! Anioły nie kobiety ;-) :*

A my wczoraj poprzytulaliśmy się, ja już "po" robiłam świecę i się do rana nie podmywałam więc może to pomoże, bo podczytywałam te sposoby i u niektórych dawało rezultat :tak:

cornelka a moje suwaczki sa na miejscu..hmmm przynajmniej ja je widze ;) co u mnie? @ dostalam....wczoraj pol dnia zwijalam sie z bolu, dopiero po 6 nospach nieco lepiej sie poczulam.....ojjjj od razu przypomnial mi sie moj porod hehehhe przynajmniej jego poczatki :p ale z drugiej strony sie ciesze ze nadszedl bo za tydzien we wtorek mam wizyte u ginki i balam sie ze akurat mi tak wypadnie i nici z badania.... lucja cos dzisiaj goraczke dostala, w ogole jeczala cala noc...dalam nurofen i jak reka odjal...moze to przez zeby bo 4 jej z prawej strony idzie :| jesuuuuu niech juz wyjda jej te wszystkie zeby bo skonam ;) Igorowi w ciagu 3 dni wyszlo 8 zebow...u niej tez mogloby tak byc :p Igor wczoraj mial przerwe w przedszkolu, bo szlam z nim do lekarza zeby zobaczyla czy jest calkowicie zdrowy - no i jest, wiec dzisiaj znow poszedl i cale szczescie....wczoraj to myslalam ze zwariuje, zdecydowanie przedszkole ejst mu potrzebne bo ma za duzo energii, a w domu nie ma jak jej rozladowac :) dzisiaj ma basen....ciekawe co z tego wyniknie. No i to chyba na tyle.....4kg mniej juz waze :D jeszcze min. 11 zostalo :)

lovely ja to sie zastanawiam jaki to jest prawidlowy wiek na dziecko....? dla mnie ludzie powinni miec dzieci wtedy, kiedy tego chca i maja za co utrzymac to dziecko...bo co tu duzo mowic dziecko kosztuje i to nie malo. Sama wyprawka to juz w tysiacach.....

shirra a moze taki elektroniczny papieros by ci pomogl?
http://www.allegro.pl/item723780938_elektroniczny_papieros_m401_gwarancja_10_kartridz.html
ja sie wlasnie zastanawiam czy mezowi takiego nie kupic :D

anijka hehe niezla przygode mialas w kinie :) ja to juz nie pamietam kiedy w kinie ostatni raz bylam :|

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dxziewczyny !!
troche mnie nie bylo gdyz bylam zajeta remontem
troche jeszcze mam do roboty ale zrobie jutro bo dzis czasu nei mam :szok: musze isc dzis do lekarza do gin mojej (dzis ide do nowej co pracuje u mnie w szpitalu ) potem do szkoly i za nia zaplacic napisac za mojego oswiadczenie :-D:-D isc siorce troche synka przypilnowac a potem odpoczywam bo ostatnio za bardzo sie przepracowuje i musze polezec jak mylam wczoraj podloge na kolanach to mnie takie skurcze chytaly :szok::szok: i jeszcze te krzyzowe myslalm ze zwariuje ale neich malej sie taknie spieszy az bo musze jechac w tm tygondiu do ikei dokupic jakis maly dywanik polki lampe pameczki i jakies dekoracyjne sprawy i co najwazniejsze musze poprac dzidziusia rzeczy!!! ale to na pryszyly tydzien bo w sobote moj bedzie domalowywal dufit bo zas pojechal ale dzis w nocy wiec byl dluzej z Nami:)
anijka nie chodz na takie filmy !! ja raz w domu puscilam sobie horror jakis taki lekki - przed ciaza ubustwialam - i moja mala za kazdym razem buszowala wiec to nie jest dobry pomysl po 5 minutach zgasilam i stwierdzilam ze po ciazy sobie zafunduje noc horrorow a teraz sobie daruje:) anijka 17 lat masz mlodziutka jestes:) a ile twoj ma lat??
witam lovej:) wiek 21 hmmmm... szczerze powiem ci ze jak czujecie ze juz to trzeba dzialac...trzymam kciuki:)
kinga fajny ten papieros i dobry pomysl- moj tez pali ale tylko na balkonie .ja tez palilam ale jak sie dowiedzialm to odrazu odstawilam i teraz czasem mi sie sni ze siedze przed stolem i pale jeden za drugi ale juz do tego nalogu nie wroce - tyle wytrzymalam :) :rofl2:

Do góry