reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

2 pierwsze miesiące?! Boże ... myślałam, że najgorsze bedą pierwsze dni. A tu na mnie miesiące czekają ;| Ale obiecałam sobie, że stres wynikający z rzucania nie wpłynie na moje relacje z TŻtem! Bede robić wszystko, by sie nie kłócić :) Ahh dziewczyny ten nałóg to najgorsze cholerstwo jakie może być ... .

reklama
Shira jeszcze kryzysy Cie czekaja ale to tez zalezy od Twojej silnej woli i czy bedziesz u miala w stresie powstrzymac sie od zapalenia takze to nie takie proste:)dobrze ze ja nie pale chociaz probowalam ale mnie do tego nie ciagnie a nawet mnie wkurza jak za duzo osob pali w jednym czasie az mi sie zle robi

Cornelka nie strasz mnie :p Już sie bać zaczynam ... Boje sie, że nie wytrzymam, że zapale i wszystko pójdzie jest jeb** :wściekła/y: Jednak najbardziej boje sie tego, że przytyje :-( Teraz sie kontroluje, zamiast podgryzać, żuć coś słodkiego sięgam bo gume do żucia - ale jak długo uda mi sie wytrzymać ?? :-:)-(
Wiecie chce rzucić z wielu względów. Po pierwsze nie bede puszczać z dymem 300 zł miesięcznie :) nie bede śmierdzieć jak stara popielnica :-) Cera mi sie poprawi :tak: A kiedyś jak zajde w ciążę i nie daj Bóg nie bede o tym wiedziała to nie bede truła Maleństwa :tak::tak::tak: Mam ogromną nadzieje, że mi sie uda ...

No ciekawa jestem gdzie Wy sie wszystkie podziewacie ... Ciekawa jestem :-p
Czekam na Was, bo chciałam popisać o wszystkim i o niczym a tu pusto :-(
Potem jak Wy będziecie mnie nie będzie :-:)-(

Mmmm jeszcze 1.5 h i w końcu do doomciu :-D
Buziaki moje laski ulubione :*

Dziękuję Wam za miłe przyjęcie :happy:
postaram się co jakiś czas zaglądać do Was :-)

My na razie intensywnie sie nie staramy, po prostu idziemy na żywioł i co będzie to będzie:wink:
zaczynam od niedawna mierzyć sobie temp. i śluz i poznawać siebie więc myślę, że za kilka cykli będę umiała wyznaczyć dokładnie TE dni i działać, a na razie na chybił trafił :cool2:

A które z Was oprócz tego że marzą o dziecku to się o nie stara bez względu na młody wiek? :happy: Kto jest ze mną staraczek? :-p

zdechnę...a nie sprzątnę....mam tyle do roboty,że płakać mi się chce!!:( a jutro do 11 muszę to sprzątnąć, bo przychodzą okna mierzyć (bo będziemy w całym mieszkaniu wymieniać)...a jeszcze do ginka nie mogę się dodzwonić:( a muszę na cytologię pójść...:)

Witam nową staraczkę:) choć nieliczną w naszym gronie:p

Shira podziwiam za odwagę :-D papierosy to kosztowny nałóg. Tyle pieniędzy na miesiąc wydajesz? :szok: Za tyle kasy można nieźle zaszaleć w sklepie ;-) Motywację masz, więc trzymam kciuki za sukces :tak:
Lovely nie ważne co kto mówi, tylko czego Wy chcecie. Jeśli uważacie, że poradzicie sobie w kwestii materialnej oraz opieki nad maleństwem, to do dzieła :laugh2:
Anastazzja za to będziesz mieć nowiutkie okna :-) na pewno po wszystkim będziesz bardzo zadowolona ;-) ja jestem na etapie wyrzucania śmieci przed przeprowadzką. Ile się tego uzbierało :shocked2: ciężarówka przyjedzie po wszystkie niepotrzebne rzeczy :-p

Chyba tylko Patrycja będzie z Tobą :tak:
Fajnie:tak::tak::tak:
Patrycja! a w jakim wieku jesteś? :happy:

Shirra, Anastazzja dzięki :*

A co z resztą Was? piszecie w tym wątku to znaczy, że chcecie dziecka, a na przeszkodzie co stoi? pewno szkoła i pieniądze?
U mnie też troszkę lipa ze szkołą, bo mam kłopoty na uczelni i nie wiem czy uda mi się zdać sesję poprawkową... jak nie to chyba przejdę na zaoczne i chciałabym do pracy, ale ciężko znaleźć :-:)-:)-( dobrze, że mój facet ma stałą pracę:happy:
Zobaczymy jak to będzie...

reklama
lovely heh :) watek ten zostal troche przechrzczony :p czesc dziewczyn chcialaby ale ich panowie nie chca, czesci sie zycie tak ulozylo ze poki co to dalekie plany....a czesc (do ktorej ja sie zaliczam) maja juz swoje dzieciaczki i nie planuja wiecej ale sie 'doczepily' tu i rozmawiaja z reszta o wszystkim i niczym :)
ja mam 24 lata i mam dwojke dzieci :)

shirra jejus, powodzenia!!! dlaczego moj nie wpadnie na taki genialny pomysl ;) trzymam kciuki za ciebie :)

Do góry