reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
bo jak Ty faceta chcesz rozkochac to sie znalazla a ja jaka mam miec motywacje?chyba tylko taka ze jak patrze to mi sie plakac chce:|

wiuem dziewczynki ze tyo lada moment skurcze juz sa codziennie ale jeszcze nie az tak mega silne chodz czasem sie zwine z bolu . nie dawno sie dowiedizalm o ciazy a tu juz finisz:szok::szok::)
wyprawka jzu dawno pokupywana wszystko takei sliczne nowiutkie dzidziusiowate ze ja juz nie umie sie doczekac mojej kruszyny dzis zakupilam dla niej nastepne rajstopki rozmiar 56 haha jakie malutkie :zawstydzona/y:

niunia nie no jeszcze 1,5 miesiaca jakby nie patrzec :) najgorzej jest urodzic w 8 miesiacu :|

anastazja cwicz cwicz, motywacja widze ogromna :p ja to bym z checia poszla na silke ale nie mam kiedy niestety :(

a u nas niedlugo roczek :D kiedy to minelo :)

niunia niezla masz tesciowa :D ale co prawda to prawda :p zebys miala jak najkrotszy porod! :) ja to jak mialam juz te konkretne silne skurcze to cala sie spinalam, az oddechu nie moglam zlapac heh :) ale i tak nie wyobrazalam sobie zeby brac znieczulenie zewnatrzoponowe :D 2,5 godzinny porod to chyba mozna zniesc ;P

niunia chyba za sto lat:( ja chce juz miec malenstwo opiekowac sie nim przytulac przewijac i w ogole a tu nawet go nie ma w brzuchu:(
a z tym wejsciem to bylo latwiej niz jest z wyjsciem:p dziecko wieksze w koncu jest:p:p

Kinga a jakies przyjecie robicie czy nic?

reklama
Do góry