reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
bo jak Ty faceta chcesz rozkochac to sie znalazla a ja jaka mam miec motywacje?chyba tylko taka ze jak patrze to mi sie plakac chce:|

wiuem dziewczynki ze tyo lada moment skurcze juz sa codziennie ale jeszcze nie az tak mega silne chodz czasem sie zwine z bolu . nie dawno sie dowiedizalm o ciazy a tu juz finisz:szok::szok::)
wyprawka jzu dawno pokupywana wszystko takei sliczne nowiutkie dzidziusiowate ze ja juz nie umie sie doczekac mojej kruszyny dzis zakupilam dla niej nastepne rajstopki rozmiar 56 haha jakie malutkie :zawstydzona/y:

niunia nie no jeszcze 1,5 miesiaca jakby nie patrzec :) najgorzej jest urodzic w 8 miesiacu :|

anastazja cwicz cwicz, motywacja widze ogromna :p ja to bym z checia poszla na silke ale nie mam kiedy niestety :(

a u nas niedlugo roczek :D kiedy to minelo :)

niunia niezla masz tesciowa :D ale co prawda to prawda :p zebys miala jak najkrotszy porod! :) ja to jak mialam juz te konkretne silne skurcze to cala sie spinalam, az oddechu nie moglam zlapac heh :) ale i tak nie wyobrazalam sobie zeby brac znieczulenie zewnatrzoponowe :D 2,5 godzinny porod to chyba mozna zniesc ;P

niunia chyba za sto lat:( ja chce juz miec malenstwo opiekowac sie nim przytulac przewijac i w ogole a tu nawet go nie ma w brzuchu:(
a z tym wejsciem to bylo latwiej niz jest z wyjsciem:p dziecko wieksze w koncu jest:p:p

Kinga a jakies przyjecie robicie czy nic?

reklama
Do góry