reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Ale muszę się nieźle namęczyć żeby były takie jakie są.. Bo mam kręcone po mamie :( W sumie żeby były jeszcze jakieś normalne kręcone.. ale nie.. to jest siano :szok:
Mam nadzieję że dzidzia nie będzie miała po mnie włosków.. Chociaż w sumie jak by była taka malutka to słodka by była taka owieczka :)) hahah, ale potem by mnie przeklęła :-p:-p

reklama
czyli ciagle prostujesz chociaz masz krecone i jakos napewno wygladaja a moje to nie wiadomo co ni krecone ni proste i jeszcze glupia je scielam i teraz ciagle prostuje a to jeszcze mi nic nie daje bo i tak sie wykrecaja:(to jest dopiero udreka

kurcze pocwiczylam troche i mnie cos na dole brzucha boli:(ale cwicze dalej poki mam zapal:)

anijka fajhny brzuszek ja mam jedna taka bluzke ze wygladam w niej jak bym misala eksplodowac haha
a co do urodzeniaw 8 miesiacu to technologia poszla tyle do przodu ze przed porodem daja dziecku wrazie czego zastrzyk na plucka wiec wiecie bez paniki...ja sobie rowzniez zycze szybkeiko porodu :-D:-D
anijka ile masz w pasie??:-)

Anijka super masz ten brzuszek :-D
Narzekacie na kręcone włosy, a ja mam dość moich prostych drutów. Wyglądam w nich jak zmokła kura. A po zakręceniu po dwóch godzinach nic nie zostaje :eek: kompletnie nie idzie ich ułożyć :confused2: zawsze marzyłam o lekko kręconych włosach i wyglądam w nich super... ehhh pozostają mi moje proste ;-)
Ja się urodziłam w 29 tygodniu ciąży i ważyłam 950 gramów. Bardzo mi się na świat spieszyło. Może dlatego teraz wyglądam na taką drobniutką :-) ludzie dają mi o 10 lat mniej, oby tak dalej, to w wieku 35 lat będę wyglądać na 20 hehe.

No dziewczyny nie mam zawiele czasu nadrobilam tylko ostatnia strone Anijka cudowny brzuszek:-) u mnie jakos leci, w szkole narazie dobrze, powoli wybieram temat prezentacji ale raczej do bedzie porownienie ksiazki z adaptacja filmowa. A no i muszxe sie pochwalic Mikiemu wkoncu zabek wychodz jest to jeszcze na etapia produkcj ale wyraznie widac co sie szykuje:-D
Pozdrawiam

Cornellka no niezupełnie.. Bo ja jak wyprostuję to chwilę fajnie wyglądają ale i tak się robią takie dziwne, puszą się :/ :( A już nie mówię jak jest wilgoć - to jest najgorsze co może być :wściekła/y::no: I w ogóle mam już dość prostowania :confused2: Zajmuje mi to z 40 minut co najmniej :confused2: A prostowanie to najgorsze co może być dla włosków :-( No ale co mam zrobić, jak na nie nie da się patrzeć :sorry:
Nie przemęczaj się tak z tymi ćwiczeniami :-)
Elisse ja bym baaaardzo chciała mieć proste druciki :tak: Zawsze są pianki czy inne duperelki do podniesienia włosków a z takim szajsem jak u mnie to nic nie poradzisz :confused2: Żadne kremy, pianki, żele do prostowania nie pomagają.. tzn może na moment. No chyba że jest ciepło, dlatego kocham lato :tak::-D A zima to dla moich włosów koszmar :no:
No ale co zrobić? :eek:
w 29 tygodniu :szok: to niezły wcześniaczek z Ciebie :)) Ale Ci się pospieszyło :-D Taka kropeczka jeeeejku to musiałaś mieć chyba wtedy rozmiar dłoni :-p
Niunia nie mam pojęcia.. I nie wiem gdzie jest metr, także jak go znajdę to Ci powiem :) Sama jestem ciekawa..

Anijka jak na Twoje kręcone włosy nic nie pomaga, tak samo nie pomaga na moje proste. Kręcenie włosów zajmuje mi dwie godziny. Tylko po to by efekt był na jeden wieczór. Mam wybitnie proste włosy i moja fryzjerka powiedziała nawet, że prostować to ja na pewno nigdy nie będę musiała. Za to o kręconych, loczkach, falach mogę zapomnieć. Jaki wniosek? Powinno zaakceptować się to co ma.
Byłam taka malutka, że jak się trzymało w dwóch dłoniach to wystawała z jednej strony główka, z drugiej stópki. Dwa tygodnie mnie i tak powstrzymywali i się nie udało :-D

ellisse to ty bylas taka malutka ze wszystkie ciuszki na ciebie za duze chodz mam jedne leginsy dla mojej pszczoly- w ktore pewnie nie wejdzie - rozmiar 44:szok::szok: wiecie jakie male :-D:-D
a co do wlosow to wy jak bbyscie mnei zobaczyly ile ja maialm wlsoow 2 lata temu miaalm sianko nie meiscily sie w 2 rekach jak robilam kuczyka a teraz zostalo mi pare na krzyz bo tak pocieniowalam:p
i tez prostuje 30 min z tym ze ja uzywam kosmetyowk z hurtowini fryzjerskiej npo biosilk i loreal teraz mam do tego po umyciu daje jedwab w plynie taki w czerwonym opakowaniu firma chi do prostowania i wsloy sa lsniace i pielnie wyprostowane ino trzeba sie troche narobic a tak to wlosy mam kazdy w inna strone do tego loki czasem dam troche pianki i ugniatam to sa fajne loczki aha!! duzo jeszcze anijka zalezy od prostownicy jaka rostujesz bo ja uzywalm keidys takiej jakies byle jakiej bo myslam ze t nie robi roznicy a poszlam do fryzjera i fryzjerka mipowiedzila zebym zainwestowala w doba prostownice i pokazala i wytlumaczyla mi dlaczego i wlosy sa o neibo lepsze ja mam babystylist cos takiego w hurtowni dalam za nia 280 ale to bylo rok temu ...

Hej dziewczyny

Niestety teraz za bardzo nie mam czasu na nadrobienie wszystkiego co napisałyście ale jak będę miała więcej czasu to przeczytam:)

Ja czekam dalej na @. Miałam dostać wczoraj ale nie przyszła.

Miłego dnia Wam życzę:) :* pewnie wpadnę tutaj później a teraz chciałam się tylko przywitać:)

reklama
Anijka daloby rade tak jak Niunia pisze dobre kosmetyki najlepiej z hurtowni fryzjerskiej i lepsza prostownica

Elisse ojej taka drobinka bylas?ale jaka sliczna kobieta wyrosla:)

a ja mam zly dzien dzisiaj bo ciagle jestem glodna:|a nie jem zjadlam maly jogurt rano w pracy i teraz kotleta z ogorkiem ale musze dac rade chociaz wiem ze kryzys dopiero przyjdzie po 3tygodniach
wiecie co jest najgorsze?ze u mnie w pracy na stole sa ciastka praktycznie zawsze i jeszcze kazdy mnie namawia ale ja mowie nie chociaz mam chote bo tak smacznie wygladaja i jak tu sie nie pokusic?narazie daje rade chociaz wszyscy wiedza ze sie odchudzam i robia to specjalnie:(

Patrycja moze to jednak fasolka a tamten test jej nie wykryl?mysle ze jesli nie dostaniesz do czwartku to lec na bete:)

Do góry