reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga hehe ale Igorek jest świetny :D Podsumował Cie nieźle na prawde :D

Wiecie chciałabym mieć jakiegoś dzidzia w rodzinie ... Bym sobie na spacerki chodziła, przebierała, myła, karmiła :):) Pamiętam jak dzieci mojej siostry były malusie :) Wszystko przy nich robiłam jak jakaś stara mając 12 lat :) Chciałabym, żeby te czasy wróciły :) Moje kochane łobuzy mają już 9 i 11 lat :) I kurde widze sie z nimi tylko raz w roku :(
Teraz widziałam sie z nimi tylko 2 dni w kwietniu i zobacze ich dopiero na następne wakacje :(:(

reklama
shirra to faktycznie lipa. ale zobaczysz, bedziesz miala kiedys swoje to bedziesz tesknila za spokojem i tym ze robisz co chcesz i kiedy chcesz :D

przykro mi Shirra...:( wiem jak to jest mieć rodzeństwo daleko i widywać się bardzo rzadko:(

a ja dziś kolejny dzień diety trzymam...normalnie mam tak wielkie ramiona,że szok:D ćwiczę jak głupia,żeby się ich pozbyć:p

Patrycja szkoda:(ale wiesz co teraz czeka was slub i podroz poslubna i bedziesz mogla pelna para sobie poszalec a moze akurat podczas podrozy poslubnej sie uda?:)

Kinga hehe on to jest the best:D mial chlopak racje a Ty nie wiedzialas co odpowiedziec:)

Anastazja ja tez koleny dzien tyle ze jeszcze nie cwicze bo nie moge sie zmotywowac ale jem mnie i nie jem slodyczy to jest plus:) a orzechy ziemne sa tuczace?

Niunia to juz lada moment jak malenstwo przyjdzie:)

Shirra i jak samopoczucie juz przeszlo?

orzechy ziemna są bardzo tuczące:) ale są też zdrowe:) bo mają wiele cennych tłuszczy:) jak zjesz max. 10 dziennie to nic Ci się nie stanie:) pod warunkiem,że nie są prażone i solone czy nie daj boże w cukrze:p

reklama
ale juuz ich nie jem hehe i jesc nie bede dzisiaj ejszcze sobie pocwicze i moze uda mi sie zmusic aby czynic to codziennie:)dobrze ze Cie mam Ty to wszystko chyba o diecie wiesz wiec bede pytac co moge a co nie:p

Do góry