reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga hehe ale Igorek jest świetny :D Podsumował Cie nieźle na prawde :D

Wiecie chciałabym mieć jakiegoś dzidzia w rodzinie ... Bym sobie na spacerki chodziła, przebierała, myła, karmiła :):) Pamiętam jak dzieci mojej siostry były malusie :) Wszystko przy nich robiłam jak jakaś stara mając 12 lat :) Chciałabym, żeby te czasy wróciły :) Moje kochane łobuzy mają już 9 i 11 lat :) I kurde widze sie z nimi tylko raz w roku :(
Teraz widziałam sie z nimi tylko 2 dni w kwietniu i zobacze ich dopiero na następne wakacje :(:(

reklama
shirra to faktycznie lipa. ale zobaczysz, bedziesz miala kiedys swoje to bedziesz tesknila za spokojem i tym ze robisz co chcesz i kiedy chcesz :D

przykro mi Shirra...:( wiem jak to jest mieć rodzeństwo daleko i widywać się bardzo rzadko:(

a ja dziś kolejny dzień diety trzymam...normalnie mam tak wielkie ramiona,że szok:D ćwiczę jak głupia,żeby się ich pozbyć:p

Patrycja szkoda:(ale wiesz co teraz czeka was slub i podroz poslubna i bedziesz mogla pelna para sobie poszalec a moze akurat podczas podrozy poslubnej sie uda?:)

Kinga hehe on to jest the best:D mial chlopak racje a Ty nie wiedzialas co odpowiedziec:)

Anastazja ja tez koleny dzien tyle ze jeszcze nie cwicze bo nie moge sie zmotywowac ale jem mnie i nie jem slodyczy to jest plus:) a orzechy ziemne sa tuczace?

Niunia to juz lada moment jak malenstwo przyjdzie:)

Shirra i jak samopoczucie juz przeszlo?

orzechy ziemna są bardzo tuczące:) ale są też zdrowe:) bo mają wiele cennych tłuszczy:) jak zjesz max. 10 dziennie to nic Ci się nie stanie:) pod warunkiem,że nie są prażone i solone czy nie daj boże w cukrze:p

reklama
ale juuz ich nie jem hehe i jesc nie bede dzisiaj ejszcze sobie pocwicze i moze uda mi sie zmusic aby czynic to codziennie:)dobrze ze Cie mam Ty to wszystko chyba o diecie wiesz wiec bede pytac co moge a co nie:p

Do góry