reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anastazja to świetne plany masz:-)trzymam kciuki.Ja bym z 3 kierunkami nie dała rady.Ja w ogole zle sie czułam na dziennych studiach.

Patrycja rób jutro tesciora i odrazu pisz.Ja mysle ze bedzie fasol ale bedzie super!!! Razem bedziemy to przezywać:-):-):-)

Niunia ja tez nie wiem czy bede do niego chodziła bo jakiś nie zafajny mi sie wydał taki gbur:no::no:chyba bede chodzić tutaj u siebie do innego lekarza.Bo kazał mi przynies wyniki badań a mój osrodek nie chce mi ich wydać.Poza tym wczoraj na tym placu zabaw była jeszcze taka kolezanka siostry mojego i mówiła ze mam do niego nie chodzić.Więc sama nie wiem.

A ja ogladalam na naszej klasie zdjecia córek moich kolezanek z klasy.I już bym chciała mieć swojego dzidzia przy sobie a tu jeszcze tyleee czasu!!

reklama
Anijka no ja poszłam spać, bo bardzo źle sie czułam :-( Jakiś wirus grypy żołądkowej panuje ... Myślałam, że się wykończe, miałam okropne skurcze żołądka i ledwo co zdążyłam do toalety :szok: Wzięłam nospe, położyłam sie spać i najgorszy ból mam nadzieje przespałam ... Chociaż teraz znowu sie zaczyna :-( Muli mnie, jest mi niedobrze, boje sie, że biegunka mnie tu złapie a jak złapie to dopiero będzie :eek:
Zrobiłam sobie mięte, której wprost nienawidze i zobaczymy co czas pokaże :tak:

Cornelka he he he :-) Ja żartowałam z tym, że będziemy sie nakręcać :-D Chociaż nie moge zaprzeczyć, że co miesiąc bede jak głupia o tym myśleć :eek: Chyba, że bede miała ostre bóle (jak zawsze) to ciąże z reką na sercu bede mogła wykluczyć :tak:

No dziewczyny ... Dzisiaj dużo pracy, zasiłki i multum ludzi. Do tego jeszcze więcej wprowadzania kart, ale i tak bede na BB! :-p Zawsze znajde te 5 minut, żeby coś naskrobać :happy: Także czekam na Was z niecierpliwościa a najbardziej NA WYNIK TESTU (który MUSI być POZYTYWNY) Patrysi :-D:-D:-D
Czekam Słoneczko na dobre wieści :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!

Zrobiłam test i wyszedł negatywny... :( no smutno mi trochę bo się nakręciłam, że może jednak...
@ mam dostać dzisiaj chyba, że mi się znowu coś pokręci.

Miłego dnia Wam życzę :*

Będę pewnie i tak zaglądać tutaj także zawsze coś napiszę:)

Mazia jako lekarz nie jest zly .... kazdy ma inne zdanie :) ale ja ide do tej babeczki bo jest zarabista w wtorek mam wizyte zaczybna przyjmowac o 14 ale chyba bede musiaa isc o 13 30 juz kolejke zajmowac zeby zdazyc na 114 15 bo ona ma tyle ludzi a o 16 szkola:)
Anijka podziwiam cie jak ty mozesz o tej porze nie spac:p ja godzina 21 i automatycznie klapki na oczach - WSZEDZIE ZASNE przed ciaza moglam o 6 rano isc spac zreszta nie raz sie wracalo o 6 rano do domu haha a na poczatku ciazy - calymi dniami spalam nawet w pracy!! :-D:-D \szef przychodizl i mnie budzil pracowalam w pubie masakra hah
patyrycja :( szkoda z eto nei fasolinka ...Ale jeszcze sie pojawi zobaczysz nie mysl o dzidzi to ja dostaniesz mwoie ci to :p
Kurcze dziewczyny ja jak przyjezdzam do tesciow to jak wchodze to odrazu ide do pokoju malej , wlaczam karuzele od malej ide do szafy i ogladam ciuszki mojej KSiezniczki normalnie tak nei umie sie doczekac wszystko takie kolore pieknusie rozwe sukienki na wieszaczkach ahhhh:cool2:za tydzien i sie przoprowadzamy do tesciow bo jutro moj m bedzie malowac nasza sypialnie tam u tesciow i nei pozwala mi wdychac farby ps juz pierwsza pazdziernikowa mama na BB ma rozwarcie na 4 cm :) i niebawem bedzie rodzic:):) wiec yto juz nie dlugo
Jem sniadanko i moja mala wyprawia akrobacje:) wypina sie jak sie da najbardziej lubi wypinac pupke:) oby jej to nie zostalo hahah zartuje:)
DZIS WRACA MOJ UKOCHANY:):) ale sie ceisze:)
Milego dnia dziewczyny:):*

Ostatnia edycja:
Patrycja no szkoda :( Mi też jest smutno ;( Ale jak nie teraz to za miesiąc, a może za wcześnie na test? Nigdy nic nie wiadomo. Czekaj cierpliwie :):)

Niunia ale Ci zazdroszcze :) Masz wspaniały czas prawie za sobą, a zaraz będziesz miała swoją Kruszynkę przy sobie :)

Shiraa wątpie czy na test było za wcześnie... według moich obliczeń to @ powinna być dzisiaj więc zrobiłam test w dzień spodziewanej @. Tylko teraz pytanie kiedy dostanę...:/

Niunia czekaj na swoją kruszynkę:) a wszystko już kupione?? wyprawka zrobiona??:)

Patrycja nie znam sie niestety jak to jest z @ po poronieniach ... Dlatego też nie moge Ci doradzić choć baaardzo bym chciała :( Może zacznij mierzyć temperature od nowego cyklu i wtedy sie przekonasz czy Twój organizm "działa" prawidłowo :) To jest raptem 1 minuta dziennie ;)
Ja znowu zaczęłam, bo po bezowulacyjnym mi sie też poprzekręcało ...

Co tu tak cichuteńko? :D Dziewczynki gadać ze mna :(

Ciekawa jestem co dzieje sie z Kingą ... Nie odzywa sie w ogóle :(

reklama
Hej laski :)

Shirra jestem jestem :) wczoraj caly dzien mnie nie bylo bo pojechalam na 1 urodziny innej wrzesniowej ksiezniczki :)

u mnie w zasadzie nudy. Cisze mam taka w domu :D Igor codziennie mowi ze nie chce isc do przedszkola, po czym i tak bez problemu idzie a pozniej nie chce wracac heh
wczoraj dlugo nasza dyskusja trwala dlaczego ma isc....bo on twierdzil ze chce isc do pracy (czyli pojezdzic z M.), ja mu zaczelam tlumaczyc ze dorosli maja swoja prace i do niej chodza codziennie a dzieci maja swoja prace jaka jest chodzenie do przedszkola. Dlatego tam pojdzie. Wiecie co mi odpowiedzial? - a ty nie chodzisz do pracy! hmmmm nie bardzo wiedzialam co mu powiedziec heheh :D moje argumenty legly w gruzach heheh

Do góry