reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Dziołchy ale się rozpisałyście normalnie:D ale nadrobiłam także spoko:D:D

Ale sobie świetnie o ciążach rozmawiacie:)
Wiecie co??
Przejeżdżałam obok apteki i kupiłam teścik... ale głupek ze mnie!! brzuch pewnie mnie boli na @ która według moich obliczeń powinna pojawić się jutro a ja się nakręcam na fasolinke... szooook

no to Patrycja jak jutro małpa nie przyjdzie to teścik zrób:)

a mnie dzisiaj okres nawiedził....i tak bolało jak nigdy...myślałam,że mi brzuch rozerwie...:(

a u nas bez zmian...:) on się stara, a ja go "próbuję":)

pod koniec września mam spotkanie klasowe....trochę się boję...:p

Patrycja to jutro z ranca rob i daj nam znac:)

Anastazja a Ty spryciulko hehe:) przeciez swietnie wygladasz tzn ze cos tam nadal do niego czujesz?

nie:) ale chcę,żeby on znów poczuł coś do mnie...chociaż nie wiem czy to możliwe, bo od roku ma dziewczynę....pewnie przyjdzie z nią, bo ona zbytnio za mną nie przepada....bo jest chudszą kopią mnie!! no i wcześniej była jego przyjaciółką i dokładnie wiedziała co on do mnie czuje...:) no,ale w zasadzie nigdy nie byliśmy razem, bo ja nie chciałam, bo miałam swojego P.:) a M. wolałam mieć jako przyjaciela...:) zresztą nie umiałabym mojego zdradzić:)

mazia to ja cie widzialm :p tak wchodzilam 1 :) test glukoza robilam dopiero tewraz bo nei widziano takiej potrzeby chodz ja sie uparlam i pwoiedzialm ze che skierowanie;p
a zmieniam bvo nie bede rodzic w pszczynie- stamtad jest ten lekarz ino w mikolowie albo tychach ...dzis wypilam ta glukoze i blee teraz zajadam rybkeee jutro wraca moj M:) ale sie ceiszymy ze mala od rana ma czkawke -caly dzien z chwilami przerwy hehe smieszne uczucie gilgocze mnie to ;p

reklama
Do góry