reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Dziołchy ale się rozpisałyście normalnie:D ale nadrobiłam także spoko:D:D

Ale sobie świetnie o ciążach rozmawiacie:)
Wiecie co??
Przejeżdżałam obok apteki i kupiłam teścik... ale głupek ze mnie!! brzuch pewnie mnie boli na @ która według moich obliczeń powinna pojawić się jutro a ja się nakręcam na fasolinke... szooook

no to Patrycja jak jutro małpa nie przyjdzie to teścik zrób:)

a mnie dzisiaj okres nawiedził....i tak bolało jak nigdy...myślałam,że mi brzuch rozerwie...:(

a u nas bez zmian...:) on się stara, a ja go "próbuję":)

pod koniec września mam spotkanie klasowe....trochę się boję...:p

Patrycja to jutro z ranca rob i daj nam znac:)

Anastazja a Ty spryciulko hehe:) przeciez swietnie wygladasz tzn ze cos tam nadal do niego czujesz?

nie:) ale chcę,żeby on znów poczuł coś do mnie...chociaż nie wiem czy to możliwe, bo od roku ma dziewczynę....pewnie przyjdzie z nią, bo ona zbytnio za mną nie przepada....bo jest chudszą kopią mnie!! no i wcześniej była jego przyjaciółką i dokładnie wiedziała co on do mnie czuje...:) no,ale w zasadzie nigdy nie byliśmy razem, bo ja nie chciałam, bo miałam swojego P.:) a M. wolałam mieć jako przyjaciela...:) zresztą nie umiałabym mojego zdradzić:)

mazia to ja cie widzialm :p tak wchodzilam 1 :) test glukoza robilam dopiero tewraz bo nei widziano takiej potrzeby chodz ja sie uparlam i pwoiedzialm ze che skierowanie;p
a zmieniam bvo nie bede rodzic w pszczynie- stamtad jest ten lekarz ino w mikolowie albo tychach ...dzis wypilam ta glukoze i blee teraz zajadam rybkeee jutro wraca moj M:) ale sie ceiszymy ze mala od rana ma czkawke -caly dzien z chwilami przerwy hehe smieszne uczucie gilgocze mnie to ;p

reklama
Do góry