Tak. Tzn zapłodnienie było w połowie lutego (prawdopodobnie w walentynki 14) i okres miałam po 20 lutym normalny.. potem w marcu też miałam okres w tym czasie co miałam mieć tyle, że troszkę bardziej skąpy.. U mnie już wróciło do normy z tą herbatą i piję ze smakiem
reklama
Shiira
Mummy'10
Anijka jak to miałaś okres?!?!?!?!?!?! kurde nie nakręcaj Nas !!
Bo kurde teraz z Cornelka co miesiąc będziemy sie zastanawiac sie czy jesteśmy w ciąży mimo okresu ehehehehehe
A tak na poważnie jak go przechodziłaś? miałaś normalnie krew?? Bolał brzuch jak przy okresie??
Jejku dziewczyno ale jestem ciekawa
Bo kurde teraz z Cornelka co miesiąc będziemy sie zastanawiac sie czy jesteśmy w ciąży mimo okresu ehehehehehe
A tak na poważnie jak go przechodziłaś? miałaś normalnie krew?? Bolał brzuch jak przy okresie??
Jejku dziewczyno ale jestem ciekawa
Anijka no ale dziecko jest zdrowe wiec nie zamartwiaj sie juz przeciez nie wiedzialas ze malenstwo jest a kiedy amsz nastepne usg?bo moze wtedy sie upewnisz co do plci
Shirra nie ja sie nie nakrecam jak okres byl to dziecka nie ma i tego sie trzymam wiem ze niby mozna miec okres ale wole juz sobie nie wkrecac nic
Shirra nie ja sie nie nakrecam jak okres byl to dziecka nie ma i tego sie trzymam wiem ze niby mozna miec okres ale wole juz sobie nie wkrecac nic
No nie chcę Was nakręcać, bo będziecie myślały o tym cały czas przeze mnie.. :-) Ale tak u mnie było. W lutym miałam zupełnie normalny- czekałam na niego i jak dostałam to się cieszyłam W marcu miałam trochę bardziej skąpy, ale bóle brzucha i wszystko tak jak przy okresie.. osłabienie i te sprawy. Natomiast doszły mi w tym czasie wymioty więc się zorientowałam, że to dzidzia ;-) Moja koleżanka miała tak samo tyle, że przez 3 miesiące miała okres i w 4 się dowiedziała o ciąży
14 wrześnie mam wizytę, ale nie wiem czy wtedy mi zrobi usg.. raczej nie powinna, ale ją poproszę.. Bo chciałabym wiedzieć bardzo ;-)
No Cornellka masz rację, nie nakręcajcie się bo to raczej są przypadki, a jak dzidzia ma być to będzie
No Cornellka masz rację, nie nakręcajcie się bo to raczej są przypadki, a jak dzidzia ma być to będzie
Anastazzja
Fanka BB :)
Ellisse...ćwiczenia to podstawa ale dieta jest równie ważna choćby dla samego zdrowia
Ja chętnie byłabym w ciąży ale dopiero po studiach a póki co zaczynam drugi kierunek i chcę zacząć jeszcze 3, więc raczej dzidzia mi do szczęścia chwilowo nie jest potrzebna ale za kilka lat, po ślubie bardzo chętnie ale póki co mam czas
trochę nie wyobrażam sobie,żeby wstawać kilka razy w nocy do dzidzi...
Ja chętnie byłabym w ciąży ale dopiero po studiach a póki co zaczynam drugi kierunek i chcę zacząć jeszcze 3, więc raczej dzidzia mi do szczęścia chwilowo nie jest potrzebna ale za kilka lat, po ślubie bardzo chętnie ale póki co mam czas
reklama
Ja tym bardziej No ale cóż, trzeba będzie zmienić tryb życia.. A ze mnie jest taaaaki śpioch
Dobra Kochane póki co idę na mój kochany serial- pierwszą miłość!
Podziel się: