reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Tak. Tzn zapłodnienie było w połowie lutego (prawdopodobnie w walentynki 14) i okres miałam po 20 lutym normalny.. potem w marcu też miałam okres w tym czasie co miałam mieć tyle, że troszkę bardziej skąpy.. U mnie już wróciło do normy z tą herbatą i piję ze smakiem :-D

reklama
Elisse w trakcie tez bylo oczywiscie:) 3mam kciuki zebys ja znalazla a ksiecia napewno znajdziesz tylko daj jeszcze sobie czas:)

Anijka tak dlugo mialas okres?to kiedy dowiedzialas sie o ciazy?

Jak poszłam się upewnić był to 9/10 tydzień..
Niestety późno.. Żałuję, bo jakbym wiedziała wcześniej bardziej bym dbała o nas i nie brała antybiotyku (bo byłam chora) :-:)-(

Anijka jak to miałaś okres?!?!?!?!?!?! kurde nie nakręcaj Nas !! :p:p:p
Bo kurde teraz z Cornelka co miesiąc będziemy sie zastanawiac sie czy jesteśmy w ciąży mimo okresu ehehehehehe :D:D:D:D
A tak na poważnie jak go przechodziłaś? miałaś normalnie krew?? Bolał brzuch jak przy okresie??
Jejku dziewczyno ale jestem ciekawa :D

Anijka no ale dziecko jest zdrowe wiec nie zamartwiaj sie juz przeciez nie wiedzialas ze malenstwo jest a kiedy amsz nastepne usg?bo moze wtedy sie upewnisz co do plci

Shirra nie ja sie nie nakrecam jak okres byl to dziecka nie ma i tego sie trzymam wiem ze niby mozna miec okres ale wole juz sobie nie wkrecac nic

No nie chcę Was nakręcać, bo będziecie myślały o tym cały czas przeze mnie.. :-) Ale tak u mnie było. W lutym miałam zupełnie normalny- czekałam na niego i jak dostałam to się cieszyłam :-p W marcu miałam trochę bardziej skąpy, ale bóle brzucha i wszystko tak jak przy okresie.. osłabienie i te sprawy. Natomiast doszły mi w tym czasie wymioty więc się zorientowałam, że to dzidzia ;-) Moja koleżanka miała tak samo tyle, że przez 3 miesiące miała okres i w 4 się dowiedziała o ciąży :confused:

14 wrześnie mam wizytę, ale nie wiem czy wtedy mi zrobi usg.. raczej nie powinna, ale ją poproszę.. Bo chciałabym wiedzieć bardzo ;-)
No Cornellka masz rację, nie nakręcajcie się bo to raczej są przypadki, a jak dzidzia ma być to będzie ;)

Ellisse...ćwiczenia to podstawa:) ale dieta jest równie ważna:) choćby dla samego zdrowia:)

Ja chętnie byłabym w ciąży:) ale dopiero po studiach:D a póki co zaczynam drugi kierunek i chcę zacząć jeszcze 3, więc raczej dzidzia mi do szczęścia chwilowo nie jest potrzebna:D:D ale za kilka lat, po ślubie:) bardzo chętnie:) ale póki co mam czas:D
trochę nie wyobrażam sobie,żeby wstawać kilka razy w nocy do dzidzi...:D

reklama
Do góry