reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

My poszaleliśmy miesiąc temu ... Zapomniałam o tym. TŻ też zapomniał. I co? Nic .. . :)

Mazia nie przejmuj się tymi komentarzami, bo po co? Masz 20 lat a że dają Ci mniej to i dobrze :p
Kochana a widac już coś? Delikatny brzuszek? :D

reklama
shiraa nie nie widać nic więcej niż przed ciążą.Na razie też nic nie przytyłam.
Dziewczyny a skąd dokładnie wiecie ,ze akurat była owulka??Czy kochaliscie sie w kilka dni pod rzad?

Dziewczynki na pewno Wam się już niedługo uda, bardzo Wam tego życzę :) Chciałabym żebyście tu za niedługo się pochwaliły że macie w sobie Okruszki :tak:;-)
Mazia ja mam taki sam wzrost co Ty.. troszkę poniżej 160cm. Ale ja jestem w 7 miesiącu już i brzuszek jest malutki wciąż.. czasem się zastanawiam czy ta Kruszynka rośnie coś czy nie :-D No, ale jak mi wywali brzuch w 8 albo 9 miesiącu to wolę nie myśleć jak będę wyglądać :-D Też sobie tego nie wyobrażam ;-) Ale może nie będzie tak źle, może akurat będzie nam do twarzy :) Ja w tym czasie co Ty teraz jesteś dopiero się dowiedziałam o Dzidziusiu. A brzuszek zaczął powolutku rosnąć gdzieś w 20 tygodniu.. ciekawe jak będzie u Ciebie.. ale każda ciąża jest inna :blink: Masz Kochana mdłości albo jakieś inne objawy, czy w ogóle nic?

Anijka u mnie ciąza przebiega bezobjawowo.Jedyny objaw to brak miesiączki;-);-)a u Ciebie jak było?A co do brzuszka to ja szczerze mogłabym w ogole nie miec dużego,moja mama tak miała.Jak była w 9 miesiacu na porodówce lezała to pacjentki pytały się jej co urodziła bo mysłały ,ze juz po:-p:-p

Kochalismy sie przez cały miesiąc nie zwarzając na nic ... Nie wiem co Nam odbiło ... :p
I wiem, że w płodne też :p

moglybyscie wtawic zdjecia swoich brzuszkow:)

Mazia moja kolezanka w 9miesiacu miala brzuch jak w 5tym takze to zalezy tez od figury i w ogole od rosciagliwosci:)

Mazia no u mnie właśnie pierwszy trymestr to był koszmar.. Codziennie rano wymiotowałam.. a do tego miałam szkołę, bo musiałam przecież skończyć 1 rok i nie zawalić go.. Ogólnie smaki mi się strasznie zmieniły, np. kochałam pić herbatę i nie miało to dla mnie różnicy czy jakaś najtańsza czy nie.. a pewnego dnia jakoś mnie obrzydziła! :-p I po tych 2 objawach zorientowałam się co jest grane, bo u mnie miesiączka była cały czas..No ale 2 trymestr już był wspaniały ;) Teraz 3.. ciekawe jak go zniosę :-D
Cornellka wrzucę obiecuję, ale nie dziś już.. :))

Ja bym chciała mieć mały brzuszek w ciąży :-) wcale nie oznacza to małego dzidziusia. Przynajmniej mniej rozstępów bym miała. Patrycja, Shira - może jesteście w ciąży ;-) jak byłam, czułam ciągnięcie na dole w brzuchu i miałam zawroty na początku. Ja sobie trochę poczekam na księcia z bajki i też się postaram o maluszka, więc pewnie mnie wyprzedzicie :zawstydzona/y:
Cornellka - trzeba było także w trakcie robić ;-)większe szanse będą.
Anastazja co za dieta :tak: 34/36 chcesz mieć rozmiar? Ja taki mam i wcale mi się to nie podoba :eek: 36/38 jest w sam raz.
Zamiast stosować tylko diety trochę ruchu proponuję ;-) zwiększa kondycję :-D poprawia nastrój i potem łatwiej się ciążę przechodzi.
Dzisiaj wzięłam się za poszukiwanie ogłoszeń do pracy, jutro będę wysyłać CV. Ciekawe jaki odzew będzie :sorry: Teraz najważniejsze jest dla mnie znalezienie nowej pracy i tego się będę trzymać :tak:

reklama
Do góry