reklama
Dziewczynki na pewno Wam się już niedługo uda, bardzo Wam tego życzę Chciałabym żebyście tu za niedługo się pochwaliły że macie w sobie Okruszki ;-)
Mazia ja mam taki sam wzrost co Ty.. troszkę poniżej 160cm. Ale ja jestem w 7 miesiącu już i brzuszek jest malutki wciąż.. czasem się zastanawiam czy ta Kruszynka rośnie coś czy nie No, ale jak mi wywali brzuch w 8 albo 9 miesiącu to wolę nie myśleć jak będę wyglądać Też sobie tego nie wyobrażam ;-) Ale może nie będzie tak źle, może akurat będzie nam do twarzy Ja w tym czasie co Ty teraz jesteś dopiero się dowiedziałam o Dzidziusiu. A brzuszek zaczął powolutku rosnąć gdzieś w 20 tygodniu.. ciekawe jak będzie u Ciebie.. ale każda ciąża jest inna Masz Kochana mdłości albo jakieś inne objawy, czy w ogóle nic?
Mazia ja mam taki sam wzrost co Ty.. troszkę poniżej 160cm. Ale ja jestem w 7 miesiącu już i brzuszek jest malutki wciąż.. czasem się zastanawiam czy ta Kruszynka rośnie coś czy nie No, ale jak mi wywali brzuch w 8 albo 9 miesiącu to wolę nie myśleć jak będę wyglądać Też sobie tego nie wyobrażam ;-) Ale może nie będzie tak źle, może akurat będzie nam do twarzy Ja w tym czasie co Ty teraz jesteś dopiero się dowiedziałam o Dzidziusiu. A brzuszek zaczął powolutku rosnąć gdzieś w 20 tygodniu.. ciekawe jak będzie u Ciebie.. ale każda ciąża jest inna Masz Kochana mdłości albo jakieś inne objawy, czy w ogóle nic?
Anijka u mnie ciąza przebiega bezobjawowo.Jedyny objaw to brak miesiączki;-);-)a u Ciebie jak było?A co do brzuszka to ja szczerze mogłabym w ogole nie miec dużego,moja mama tak miała.Jak była w 9 miesiacu na porodówce lezała to pacjentki pytały się jej co urodziła bo mysłały ,ze juz po
Mazia no u mnie właśnie pierwszy trymestr to był koszmar.. Codziennie rano wymiotowałam.. a do tego miałam szkołę, bo musiałam przecież skończyć 1 rok i nie zawalić go.. Ogólnie smaki mi się strasznie zmieniły, np. kochałam pić herbatę i nie miało to dla mnie różnicy czy jakaś najtańsza czy nie.. a pewnego dnia jakoś mnie obrzydziła! I po tych 2 objawach zorientowałam się co jest grane, bo u mnie miesiączka była cały czas..No ale 2 trymestr już był wspaniały Teraz 3.. ciekawe jak go zniosę
Cornellka wrzucę obiecuję, ale nie dziś już.. )
Cornellka wrzucę obiecuję, ale nie dziś już.. )
elisse
Fanka BB :)
Ja bym chciała mieć mały brzuszek w ciąży :-) wcale nie oznacza to małego dzidziusia. Przynajmniej mniej rozstępów bym miała. Patrycja, Shira - może jesteście w ciąży ;-) jak byłam, czułam ciągnięcie na dole w brzuchu i miałam zawroty na początku. Ja sobie trochę poczekam na księcia z bajki i też się postaram o maluszka, więc pewnie mnie wyprzedzicie
Cornellka - trzeba było także w trakcie robić ;-)większe szanse będą.
Anastazja co za dieta 34/36 chcesz mieć rozmiar? Ja taki mam i wcale mi się to nie podoba 36/38 jest w sam raz.
Zamiast stosować tylko diety trochę ruchu proponuję ;-) zwiększa kondycję poprawia nastrój i potem łatwiej się ciążę przechodzi.
Dzisiaj wzięłam się za poszukiwanie ogłoszeń do pracy, jutro będę wysyłać CV. Ciekawe jaki odzew będzie Teraz najważniejsze jest dla mnie znalezienie nowej pracy i tego się będę trzymać
Cornellka - trzeba było także w trakcie robić ;-)większe szanse będą.
Anastazja co za dieta 34/36 chcesz mieć rozmiar? Ja taki mam i wcale mi się to nie podoba 36/38 jest w sam raz.
Zamiast stosować tylko diety trochę ruchu proponuję ;-) zwiększa kondycję poprawia nastrój i potem łatwiej się ciążę przechodzi.
Dzisiaj wzięłam się za poszukiwanie ogłoszeń do pracy, jutro będę wysyłać CV. Ciekawe jaki odzew będzie Teraz najważniejsze jest dla mnie znalezienie nowej pracy i tego się będę trzymać
reklama
Podziel się: