reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Mazia, jak super, że wszystko ok z fasoleczką :))) Byłam pewna, że będzie dobrze! :tak:
Co do szkoły to pisałam wcześniej, że wypisana jestem i wszystko załatwione jest ;-) Od 2 sem. lub od nast. roku pójdę do wieczorowej :blink:
A czuję się dobrze, bo siedzę w domku, dzisiaj znowu upaaaał więc nie ruszam się nigdzie :-p Trochę ciężko mi się oddycha ostatnio, wydaję mi się, że to dzidzia mi coś uciska :sorry: Jeszcze parę miesięcy i Ciebie to czeka! :-D
Patrycja rób test! Trzymam kciuki ;-)

reklama
Anastazja syconcy?mi to sie bardziej chce jesc po bananie:p ale uwiebliam banany wiec moge je jesc:p ja narazie pije slim figure spalanie i trzeba zaczac cwiczyc moze na jakas silownie pojde albo cos bo w domu to ciezej sie zmotywowac:)

Anijka jeszcze zatesknisz za tym brzuszkiem :)

Cornellka, nie mówię, że nie, bo pewnie tak będzie :) Ciąża to niesamowity czas. Trzeba się przekonać o tym na własnej skórze, żeby to zrozumieć :blink:

Anijka moge sobie jedynie tylko wyobrazic jaki to piekny czas chcialabym sama go przezyc ale widocznie to jeszcze nie ta chwila

jest meczace i to strasznie bo czym wiecej mysle tym moje szanse spadaja :)ale moze wkrotce i ja tutaj napisze ze jestem w ciazy:)

Wzruszam sie jak kobiety piszą, że ciąża to wspaniały i niesamowity czas :) Moge sobie jedynie wyobrazić co czują .. Chciałabym aby i mnie to spotkało ale w najmniej odpowiednim momencie. Nie chce sie starać, liczyć i zachowywać sie jak maszyna ...
Cornelka bardzo bym chciała, żebyśmy kiedyś razem zafasolkowały :) Koniecznie RAZEM :)

Shiraa tez tego chce i mam nadzieje ze nam sie uda i tez wolalabym aby to przyszlo z zaskoczenia ale ja nie moge o tym nie myslec chociaz chce juz przestac ale nie mgoe chyba sie nie da:|

Anijka ja siebie nie wyobrazam z brzuszkiem:-)bede wygladac jak ufo:D bo mam tylko 156.

Ogólnie to wiecie ostatnio byłam z moim u niego w hotelu po wypłate i widział mnie jego szef i pyta sie mojego czy przyszedł z córką.On gada,ze to narzeczona .A ten szef Ty uważaj bo Cie za pedofila wezmą ile ona ma lat 14.Bez przesady na 14 to nie wyglądam, 17 bym sobie dała.Ale wkurzł mnie z tą 14.Mój jest tylko o 3 miesiace starszy ode mnie a wyglada na jakieś 25 a ja 14 ,fajnie niektórzy sie na nas gapią:cool::cool:

Shiria i Cornelka zobaczycie ,ze niedługo sie wam uda.My tylko raz poszaleliśmy w dni płodne i oto dzidż się pojawił.

reklama
Mazia nie przejmuj sie dobrze ze mlodo wygladasz a inni niech sobie gadaja a z brzuszkiem moze byc Ci slicznie to ze niska jestes nie znaczy ze bedziesz zle wygladac zreszta kobieta w ciazy zawsze jest piekna:)
ja tez szalalam w dni plodne i co?nic:(

Do góry