reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Mazia, jak super, że wszystko ok z fasoleczką :))) Byłam pewna, że będzie dobrze! :tak:
Co do szkoły to pisałam wcześniej, że wypisana jestem i wszystko załatwione jest ;-) Od 2 sem. lub od nast. roku pójdę do wieczorowej :blink:
A czuję się dobrze, bo siedzę w domku, dzisiaj znowu upaaaał więc nie ruszam się nigdzie :-p Trochę ciężko mi się oddycha ostatnio, wydaję mi się, że to dzidzia mi coś uciska :sorry: Jeszcze parę miesięcy i Ciebie to czeka! :-D
Patrycja rób test! Trzymam kciuki ;-)

reklama
Anastazja syconcy?mi to sie bardziej chce jesc po bananie:p ale uwiebliam banany wiec moge je jesc:p ja narazie pije slim figure spalanie i trzeba zaczac cwiczyc moze na jakas silownie pojde albo cos bo w domu to ciezej sie zmotywowac:)

Anijka jeszcze zatesknisz za tym brzuszkiem :)

Cornellka, nie mówię, że nie, bo pewnie tak będzie :) Ciąża to niesamowity czas. Trzeba się przekonać o tym na własnej skórze, żeby to zrozumieć :blink:

Anijka moge sobie jedynie tylko wyobrazic jaki to piekny czas chcialabym sama go przezyc ale widocznie to jeszcze nie ta chwila

jest meczace i to strasznie bo czym wiecej mysle tym moje szanse spadaja :)ale moze wkrotce i ja tutaj napisze ze jestem w ciazy:)

Wzruszam sie jak kobiety piszą, że ciąża to wspaniały i niesamowity czas :) Moge sobie jedynie wyobrazić co czują .. Chciałabym aby i mnie to spotkało ale w najmniej odpowiednim momencie. Nie chce sie starać, liczyć i zachowywać sie jak maszyna ...
Cornelka bardzo bym chciała, żebyśmy kiedyś razem zafasolkowały :) Koniecznie RAZEM :)

Shiraa tez tego chce i mam nadzieje ze nam sie uda i tez wolalabym aby to przyszlo z zaskoczenia ale ja nie moge o tym nie myslec chociaz chce juz przestac ale nie mgoe chyba sie nie da:|

Anijka ja siebie nie wyobrazam z brzuszkiem:-)bede wygladac jak ufo:D bo mam tylko 156.

Ogólnie to wiecie ostatnio byłam z moim u niego w hotelu po wypłate i widział mnie jego szef i pyta sie mojego czy przyszedł z córką.On gada,ze to narzeczona .A ten szef Ty uważaj bo Cie za pedofila wezmą ile ona ma lat 14.Bez przesady na 14 to nie wyglądam, 17 bym sobie dała.Ale wkurzł mnie z tą 14.Mój jest tylko o 3 miesiace starszy ode mnie a wyglada na jakieś 25 a ja 14 ,fajnie niektórzy sie na nas gapią:cool::cool:

Shiria i Cornelka zobaczycie ,ze niedługo sie wam uda.My tylko raz poszaleliśmy w dni płodne i oto dzidż się pojawił.

reklama
Mazia nie przejmuj sie dobrze ze mlodo wygladasz a inni niech sobie gadaja a z brzuszkiem moze byc Ci slicznie to ze niska jestes nie znaczy ze bedziesz zle wygladac zreszta kobieta w ciazy zawsze jest piekna:)
ja tez szalalam w dni plodne i co?nic:(

Do góry