reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka na tegorocznej maturze byli "Chłopi". Jak ja to zobaczyłam ... Jak mi łzy stanęły w oczach ... Jak zaczęłam pluć sobie w brode, że tego nie przeczytałam ... Szczerze to na wstępie myślałam, że obleje bo jak tu napisać wypracowanie z czegoś o czym nie ma sie pojęcia? No cóż musiałam coś nabazgrolić. Korzystałam jedynie z podanego fragmentu. Poza wiedzą nabytą w tym fragmencie nie miałam pojęcia co to chłopi, o czym ta książka jest .. hehe byłam pewna, że nie zdam ! a tu prosze: 64% :D:D Ale to też dzięki punktom z tekstu czytanego - na prawde na tym tekście można sobie od cholery punktów nałapać :D
Ja też nie czytałam takich ksiązek jak "Potop" itd ale jakoś poszło :p A epok nie ma na maturze :)

reklama
Anastazzja matko boska jak Ty to zrobisz? taka zdolna dziewczynka z Ciebie? Ja bym w życiu z matmy 10% nie miała a co dopiero 90% z rozszerzonego ... masakra ;D

Shirra...wiesz...na moich studiach jest dużo matmy:p więc chyba nie będzie tak źle:p :-D z angola też się podciągnęłam:p zresztą w tym roku będę chodzić dodatkowo na angielski i portugalski:) więc sobie przed maturką poćwiczę:D

Ja piernicze jak Wy ostatnio cichuteńko siedzicie :(
Kinga to sie nie odzywa wcale ...
Nie wiemy co u Mazi ... :(
Matosia to wiadomo - poślubna gorączka, Grecja, szczeście i te sprawy :D

Ahh ja jeszcze ponad 3 godzinki i do dooomkuuu ...

hej laski!

przyznaje sie bez bicia ze piate przez dziesiate was nadrobilam...tyle piszecie! :D

U mnie jest super ekstra :) w weekend wypoczelam, w niedziele wrocily stesknione dzieci, ktore jak na mnie wsiadly to z pol godziny siedzialy i nie myslaly zeby zejsc...ani jedno ani drugie :) pozniej z mezulkiem pogadalam. Ciezko bylo ale sie dogadalismy i jest znow tak jak kiedys :D czyli super :) dzisiaj igor pierwszy dzien w przedszkolu i tak sie zastanawiam jak sobie radzi......taka mam cisze w domu ze az mi dziwnie....az sie zaczelam zastanawiac co ja takiego robilam jak on byl maly ze wiecznie na nic czasu nie mialam :p normalnie mi sie nudzi heh.... :) Łucja wlasnie spi....katar ja zlapal i pol nocy mialam nie przespanej przez to :|

anastazzja ja przyznaje sie poszlam na latwizne hehe poszlam po recepte na zelixe...po 3 dniach kuracji 2kg mniej :D no ale jeszcze 15 zostalo :( za 2-3 miesiace mysle ze juz bedzie i po nich ;D

mazia jak sie czujesz? mam nadzieje ze poszlas do kogos innego....ehhh....

patrycja no coraz blizej slub :) fajnie :)

matosia z przyjemnoscia czytalo sie twojego posta. Super ze wesele sie udalo. Udanego wyjazdu!

anijka i co z ta twoja szkola w koncu?

elisse trzymaj sie....wiem ze ci ciezko...niestety na wszystko potrzebny jest czas...i twoje rany zagoi....

ale wiesz Kinga,że to Ci nie pomoże jeśli nie zmienisz nawyków? zresztą ja nawet nie chcę się kg pozbyć co nabrać formy ( a jak formę wyrobię to zmniejszy się rozmiar ubrań, ale waga może pozostać ta sama, bo mięśnie są ciężkie,ale mają mniejszą objętość od tłuszczu , który jest lżejszy)

ciekawe jak młody sobie w przedszkolu radzi:p pewnie zarywa wszystkie dziewczyny:D

No Kinga !! W końcu żeś sie odezwała !! Śmiałam podejrzewać, że masz jakieś problemy z mężem... A tu prosze !! hehehehehe :D:D Wszystko oko :D:D Pogodziliście sie i sie z tego baaardzo ciesze :D buzka :*:*:*

A młody sobie świetnie radzi i ja Wam to mówie, ale Kinia weź napisz później Jego wrażenia :):)

hej:)
co do matury to ja tak samo nic nie czytalam zreszta ja mialam taka nauczycielke ktora stawiala same kosy czy umiesz czy nie i tak ja sie dostalo takze po roku stracilam zapal do nauki polskiego bo po co skoro i tak kosa bedzie?:)na mature poszlam na luzie i sobie mysle jak nie zdam to trudno za rok tez mozna test byl prosty i zyciowy tzn teraz taki obecny na czasie wiec proscizna a wypracowanie rozejrzalam sie po klasie jakie tematy biora i wzielam ten sam chyba to byla lalka wtedy i napisalam na podstawie fragmentu bo oczywiscie tez nie czytalam dodalam jakies bzdury od siebie i zdalam calkiem niezle wiec dziewczyny nie ma co sie bac ani panikowac zreszta same sie przekonacie:)

Shirra a u Ciebie tak w ogole to jak tam jak sie udal dzien z Tz juz lepiej?

Patrycja mmm obraczki ja to nawet o pierscionku juz nie marze:(wkurzyl mnie wczoraj bo mama spytala kiedy bierzemy slub a on nigdy z takim glupim usmiechem nawet nie wiecie jak sie wkurzylam i o to sie troche poklocilismy ale czy mu przeszlo zobaczymy wieczorem czy przyjedzie...

Kinga a nie mowilam ze sie pogodzicie widocznie ten weekend wam pomogl troche i moze cos zrozumial?oj ciesze sie ze jest juz jak kiedys:)pamietaj trzeba rozmawiac
a co to za specyfik?bo ja tez bym chciala zgubic pare kg opowiedz cos onim i jak dziala

Mazia odezwij sie

Anastazja ales Ty ambitna i jak Ci na to wszystko czasu starcza?

aa wiecie co wam powiem dzisiejsza mlodziez ma nie pokolei w glowie niedaleko mojej pracy jest szkola lo gim i podstawowka no i dzis rozpoczecie roku przeciez i tak jakos kolo 11 przychodzi kolezanka i pyta czy widzialam?a ja co?okazalo sie ze nauczycielce wbili siekiere w szybe samochod...czy to jest normalne?szkoda slow na tych ludzi...
pewnie dostala za swoje bo wiem ze niektore to wredne malpy ale takich rzeczy sie nie robi bo i tak znajda ta osobe...

cornelka niestety, mlodziez jest jaka jest a to wszystko wina rodzicow :|
to co biore to sa leki na nadwage, bierze sie jedna tabletke dziennie. No i oczywiscie powinno sie tez cwiczyc i jesc rozsadnie. Z tego co wiem, to nikly procent dziewczyn to robi heh... Podczas brania ich nie chce sie jesc. Za to trzeba duzo pic. Nie moga brac ich osoby, ktore maja problemy z sercem, maja wysokie cisnienie, problemy z tarczyca.

anastazja wiesz....mozna powiedziec ze zawsze jadlam tak jak jem i w zasadzie trzymalam wage taka sama...dlatego jesli dojde do niej to mysle ze nie wroci mi tyle ile przybylo w ciazy i pozniej po lekach :) tez cos mysle zeby wrocic na silownie, bo co z tego ze szybko duzo schudne? dopiero bede wygladac masakrycznie :|

napisze napisze wrazenia :) wlasnie czekam az wroci :) upieklam dla niego jego ulubione babeczki hehehe :D

ja zdawalam stara mature wiec to w ogole inna bajka :D

reklama
Kinga a jakies skutki uboczne sa? bo moze i ja bym sobie kupila musze tez z 10kg schudnac no mozena poczatek 5kg wystarczy jest to lek na recepte?ile kosztuje i jak dlugo trzeba go brac?wiadomo przy odchudzaniu trzeba cwiczyc i mniej jesc co niektore tak nie robia:p ja myslalam nad aqua slim ale nie wiem wlasnie chce cos co szybko pozwoli mi schudnac a wtedy juz bym dala chyba jakos rade z utrzymaniem tego:p

Do góry