reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

No, wreszcie w domku, ale jutro znów mnie cały dzień nie będzie :-D Nie ogarniam wszystkiego tak szybko piszecie :no:;-)
Shiraa, pytasz jak odczuwam czkawkę :) Hmm.. Jak to opisać :confused: Co 2 sekundy czuję w brzuszku tak jakby bicie serduszka :) A to maluch się odbija :) Czasem widać i tak śmiesznie cały brzuszek podskakuje :-D
Mazia dziękuję ;) Postaram się, no i na pewno będę :blink:
Co do tego lekarza- to jakiś debil :/ Ja bym Go zmieniła i poszła jak najszybciej do jakiegoś innego.. Zbagatelizował sprawę a powinien sprawdzić czy wszystko ok na usg. Ja pamiętam, że z jakieś 3 miesiące temu czułam takie dziwne kopnięcia na dole.. nie wiem czemu, ale niepokoiło mnie to (panikara ze mnie) i powiedziałam to mojej gin, stwierdziła, że to niemożliwe, że pewnie odczuwam to bo coś tam ble ble ble ALE zobaczymy szybciutko na usg czy wszystko ok.. a wtedy nie był czas na robienie usg tylko za miesiąc.. :) No ale było wszystko ok, na szczęście.. Mam nadzieję, że u Ciebie tzn Twojej fasoleczki też wszyściutko ok! Na pewno :) Ale warto sprawdzić, więc jedź do innego lekarza :tak: I nie myśl głuptasie o najgorszym..
Patrycja no ucichłam wiem, ale usprawiedliwiłam się, że spędzam urlop z moim TŻ :tak::-D Ale już niedługo i nie dam Wam spokoju! :-p Maluszek rooośnie i daje o sobie znać :) Dziękuję, że pytasz ;**
Motosia zazdroszczę i gratuluję z całego serca! Powodzenia :)) I udanego wyjazdu do pięknej Grecji.. byłam rok temu i pojechałabym na pewno jeszcze raz ;)

reklama
Kolia wracając do szkoły (wczoraj zapomniałam odpisać) dlaczego boisz się polskiego? Podstawa jest na prawde prosta :) A jeżeli chodzi o dysleksje to załatw sobie papierek, że takową posiadasz, a komisja nie będzie oceniać Twojego wypracowania pod względem popełnionych błędów :) No chyba, że już masz takie zaświadczenie :):):)
Mówie Ci kochana matura to pikuś – teraz to wiem ! :D hehehe :D
Kurcze gdybym teraz zdawała mature … Nie zdałabym, bo z matmy totalna noga jestem ;D Ale skoro Ty się jej nie boisz to nim się obejrzysz będziesz odbierać już świadectwo maturalne :D

Dziewczynki gdzie się podziewacie ??

Maziula jak tam? Jak się czujesz? Proszę, nie czekaj na ostatnią chwile …

Kinga gdzie Ty się podziewasz??

Dzisiaj nie mogę tak ostentacyjnie siedzieć na necie… Zmieniłam miejsce siedzące i monitor patrzy na ludzi czekających w kolejce na zasiłek. Jak otwieram BB to zmniejszam okienko do minimum, pisze w Wordzie a potem wklejam na BB ;D Kurde kombinuje jak koń pod góre :D
Ale co ja dla Was nie zrobie …

Buziaaaki :*:*:*

Shiraa mam nadzieje ze tak jest;-) papierek mam no i fakto to maly problem tylko ja ogolnie nigdy nie wiem co mam pisac jak pisac itp. czasmi m poprostu bzdury wychodza:zawstydzona/y: no nic mam rok na potrenowanie:-p

Anijka ta czkawka mnie tak wkurzala a teraz jak to opislas to mi sie zatesknilo:-):-p
No a ja zaraz lece na rozpoczecie:sorry:

Witajcie kochane:**

Mazia i jak tam?? Proszę Cię nie zwlekaj... to naprawdę nie jest sprawa którą można odkładać na później... trzymam kciuki!!

Shiraa to naprawdę wielki zaszczyt dla nas, że tak kombinujesz by naskrobać coś hehe:D:D

Anijka no to wypoczywajcie z TŻtem póki jeszcze jesteście we dwójkę bo za niedługo zmieni się cały Wasz świat:)

Pamiętacie jak Wam mówiłam, że chcemy z moim R zmienić tą siostrę zakonna która wyje jak kot w marcu w kościele i również gra na organach??:> Której nie wyobrażałam sobie na naszym ślubie??:> no to wczoraj nasz wspaniały wałek z wujkiem w rodzinie przeszedł:D:D siostra się zgodziła by zagrał ktoś inny:D:D normalnie kamień z serca, że goście nie będą co chwilkę zerkać na zegarek i myśleć kiedy koniec:D a jeszcze ten organista zaproponował nam swoją koleżankę która gra na skrzypcach więc się zgodziliśmy:) ahh mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:) zaczynam się stresować:(
Jeszcze dzisiaj jedziemy z mama na giełdę ślubną kupić różne pierdołki do przystrojenia i w ogóle:) moi rodzice to normalnie oszaleli na punkcie przygotowań i całego wesela:) chcą by wszystko było ładnie, nawet najmniejsze szczegóły hehe

Ostatnia edycja:
Patrysiu a kiedy dokładnie macie ślub?
Wiesz zazdroszcze Ci jak nie wiem co, ale tak pozytywnie także nie musisz sie obawiać :):*:*
Fajnie, że macie takie przygotowania, fajnie, że ten wyjec sie zgodził na piękny śpiew kogoś innego :D:D hehe super na prawde :D Ciesze sie ;**;**
Kurcze tak fajnie Ci będzie już niedługo ... W pięknej białej sukni będziesz sobie szła do ołtarza z tatuśkiem pid ręke ... Ahh a potem obrączka będzie świecić na Twoim palcu no i zaraz dzidzia przyjdzie na świat ... :):):):):) Ahhh kiedy mnie to spotka <rozmarzona>

A kombinuje bo nie wyobrażam sobie już bez WAS życia ...

Shiraa ślub mamy 26 września:) wiesz, już się nie mogę doczekać ale zaczyna się strasznie stresować:( noo a z tym tatą to zgadłaś bo właśnie on mnie będzie prowadził do ołtarza:) wczoraj zamówiliśmy obrączki i za dwa tygodnie mamy ich odbiór:) mamy nadzieję, że dzidziuś szybciutko zawita i dopełni nasze szczęście:)

A Ciebie to szczęście spotka napewno bardzo szybko, nim się obejrzysz będziesz sie przygotowywała do powiedzenia pięknego TAK w kościele:)

Shiraa:D my sobie pewnie jeszcze na ten moment "trochę" poczekamy:p ale i nas kiedyś dopadnie:p a wtedy dziewczyny "po" będą nam zazdrościć,że wszystko przed nami:p:p:D

a ja od dziś zaczynam treningi:) bo przed rokiem akademickim chciałabym wyrobić formę i zgubić trochę tłuszczyku:) mój plan treningowy sięga 1 grudnia...:) do tego czasu muszę zejść do rozmiaru 34-36 w bershce:) bo oni tam mają małą rozmiarówkę:) tam 38-40 noszę....więc trochę do zrzucenia jest:) ale też trochę czasu na to mam:D 3majcie kciuki:D będę wam relacjonować postępy ze spadkiem wagi co wtorek:p jeśli Wam to nie przeszkadza:) mnie bankowo to dodatkowo zmotywuje:)

Kolia:) ja polskiego też się bałam:) w tym roku ogólnie planuję poprawić maturę:p

Anijka:D mnie też ta czkawka zaintrygowała:D:D

Boziu Anastazzja Tobie jeszcze mało? Po co chcesz poprawiać mature? :D W sumie to chciałąbym być taka ambitna jak Ty :D

A powiedz mi po co Ci taki maleńki rozmiar? teraz przecież nie jestem gruba tylko szczupłą taka w sam raz ...

Patrysia najszybszy termin naszego ślubu (o ile takowy istnieje) to z 5 do 6lat :)

Ja dopiero wstałam tzn obudził mnie dziadek :baffled:
Kolia mnie też denerwuje a ostatnio jest strasznie często.. parę razy na dzień :nerd:
Oj gadacie o maturce :) Ja za 3 latka będę ją pisać :-D Ale matmy się nie boję, bo uwielbiam ją :tak: Też się najbardziej boję polskiego.. Te wszystkie epoki itd a co, jeśli chodzi o książki?! Nie lubię czytać i zawsze czytam streszczenia :( Ale to nie to samo.. Teraz jak będę siedzieć w domku z małą to chyba będę musiała to nadrobić i przeczytać np. POTOP :baffled: Moja udręka..
Patrycja no ja wiem, wiem, staramy się, ale on ma taką pracę, że czasem ciężko nam się zobaczyć parę razy w tygodniu :( Teraz troszkę dni wolnego to korzystamy ;*
Śluuuuuub! Fajnie, że rodzice Wam tak pomagają :)) Pewnie wszystko będzie pięknie i tak jak sobie wymarzyłaś ;-)

reklama
Shirra chce iść na geodezję i kartografię:) a tam potrzebuję mieć z matmy i angola rozszerzonego przynajmniej 90 %:p a z polskiego podstawowego 80 %:D więc muszę te 3 przedmioty poprawić:)

Do góry