reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Cornelka to jest lek na recepte, nie wiem czy lekarz by ci przepisal, bo to raczej przepisuje sie osoba ktore maja min 15kg na zrzucenie. Kolezanka tez chciala i lekarz jej odmowil...no ale pozniej i tak sobie jakos 'zalatwila' :) z najczestszych skutkow ubocznych to brak apetytu, suchosc w ustach, pobudzenie, czasami bole glowy...ale to odnosi sie glownie do pierwszego tygodnia - dwoch.

anastazja masz racje, tylko szkoda ze zdrowa zywnosc tyle kosztuje....kogo w dzisiejszych czasach na to stac?

kolia ja wazylam 78kg a mam 170 :) narazie 2kg ubylo :D jeszcze 15 :(
a co do nas to ciezko stwierdzic, bo rozmawialismy dluuuugo ale tak na dobra sprawe nic z tego nie wynikalo heheh az w koncu stweirdzilam ze to bez sensu i sie zapytalam jak on sobie wyobraza rozwiazanie problemu. Co jest w stanie zrobic zeby bylo lepiej :) no wiec wymienilismy sie swoimi oczekiwaniami i na nastepny dzien juz bylo duuuuzo lepiej :)

Patrycja wiec wszystko mozliwe ale mielibyscie prezent slubny:)

Matosia udanej podrozy poslubnej ale jak wrocisz zdjecia maja byc koniecznie nie tylko slubne ale i z podrozy:p

Kinga tez czytalam ze niektore po tym okresu nie maja czy to moze byc prawda?kurcze nie wiem moze pozostane przy tym aqua slim chociaz nie wydaje mi sie zeby ta woda miala jakis skutek 15kg to nie za duzo by bylo heehe narazie gora 10kg chociaz jest to nie realne abymz 5 zgubila a reszta jakos od cwiczen by sie ulozyla i byloby w miare juz:) jeszcze pomysle zobaczymy jak tam u Ciebie bedzie dzialac

Anastazja o tej porze na plaze tylko sie tam nie potopcie:)

No dziewczyny, zaczęłam już kolejny dzień pracy w tym popiepszonym Urzędzie :D No ale jakoś trza to wytrzymać :p Najgorsi są ci ludzie ... Przyłażą, przyłażą i przyłażą ... Teraz jeszcze zaczęły sie zasiłki więc jest ich od groma i jeszcze troche. Gapią się, komentują, ahh ...

A co tam u Was moje najdroższe??
Patrysiuu a może Ty zakiełkowałaś? :D Ale by był prezent ja Cie :D:D:D
Kolia i Anijka pewnie w szkole bidulki :( Ale powiem Wam szczerze, że sama bym sobie z chęcią poszła ... Jakoś sie tak dziwnie czuje-dzisiaj pierwszy dzień szkoły a ja w pracy hehe ;);)

Mazia kochanie jak się czujesz ... ? :*
Wiecie ... Najbardziej zazdroszcze Matosi ... Bo wygrzewa sie teraz w słoneczku w pięknej Grecji :p

Hej dziewczyny:)

Shiraa ja bym też chętnie poszła do szkoły albo do pracy której szukam, wysyłam CV i nic:( u nie jest mega trudno o pracę dla dziewczyny i to jeszcze studiującej:/
A co do fasolki to raczej nie bardzo, ale martwi mnie tez ból brzucha bo nie wiem od czego on jest. Jak mi teraz ta napisałyście to mnie kusi teścik ale @ mam dostać za 4 dni minimum no to nie wyszedł by teraz.

Też zazdroszczę Matosi ale pocieszam się, że my w październiku wybieramy się do Egiptu:)

Hej ja idę dzisiaj do ginka wczoraj zadzwoniłam do tej sirko co niunia o niej mówiła,nie miała miejsca dla mnie i mogła mnie przyjąc po 20 ale za ekstra kwotę 200zl::cool::cool:więc podziękowałam.Dzisiaj idę do (Miśko) na NFZ i odrazu powiem,ze nie wyjdę jak nie zrobi mi usg.Przepraszam,ze nic więcej nie napisze ale nie mam czasu i głowy buźki.Nie wiem czy dzisiaj mi sie uda napisać jak po wizycie ale jutro rano na pewno dam znać.

Mazia mogłabyś napisać choć słówko tzn czy jest dobrze i w ogóle... Martwimy sie o Ciebie :(
Patrycja Ty się pocieszasz Egiptem a ja nie mam czym sie pocieszyć hehe :p
Nawet wolnego nie moge wziąć bo chce sobie uzbierać, bo co mi po dwóch dniach? :(

reklama
Mazia postaraj się dać znać bo naprawdę się martwimy...:( jak nie masz dostępu do kompa to możemy Ci podać numery kom i szybko coś naskrobiesz:)

Shiraa no my się cieszymy, że w tym roku mój R nie wykorzystał urlopu jeszcze bo na październik będzie jak znalazł:)

Do góry