reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga jaka Ty kochana mamusia jesteś :) Upiekłaś jego ulubione babeczki - jakie to słodkie :):):)

Hmm sama jestem ciekawa co to za tabletki ... Dziewczyny ja waże 64 kg, ale na prawde nie jestem gruba jak na tą wage ... Mam tylko ciążowy brzuszek a co za tym idzie boczki ... masakra nie cierpie tego ! ;)

reklama
Ja już w sumie zaczęłam hehe :) Nie jem nic po godzinie 18 - przynajmniej sie staram :)
Na sport nie mam ani ochoty, ani siły, ani czasu. Jestem taki typowy leń i zdaje sobie sprawe jak ja moge potem wyglądac ... Do pracy i z pracy jezdze autem, praca siedząca, po pracy preferuje również tryb siedzący ... Na własne życzenie robie sobie krzywde ;P Ale jakoś nie potrafie tego zmienic ... ;/

niby i ja "zaczelam" ale chcialam cos brac bo moze bede meic wieksza motywacje tez len ze mnie co prawda do pracy chodze piechota bo to 5min drogi od domu:p ale praca siedzaca czasem sie rusze ale to nie wiele bo tak naprawde nie ma na to czasu a w domu?jak juz wracam to jestem wykonczona psychicznie i nic mi sie nie chce...wiesz co w sumie ja nie jem duzo sniadania nie jem obiady rzadko kolacje?hm..czasem mam napad po calym dniu ale ostatnio tez nie jem jedynie co w pracy zjem a to tez nie wiele bo brak czasu i tyje:| chyba za duzo slodyczy dlatego teraz z nich rezygnuje i moze w koncu zmusze sie do robienia brzuszkow

Już jestem:D byłam w Silesi na zakupach (jak można to nazwać zakupami:/) kupiłam tylko białe pończochy:/ ale dobre i to:) na tą giełdę pojadę chyba w czwartek bo dzisiaj nam czasu brakło.

Jejuuu jak mnie brzuch boli:/ od samego rana, do tego w sobote miałam pierwszy raz w życiu zgagę i wczoraj mi się powtórzyła:/ masakra:/ mój R mówi, że w ciąży jestem ale chyba raczej jego radość się nie spełni w tym miesiącu

Ja z odchudzaniem to mam problem cholery wlasciwie to bardziej z samozaparciem nie umiem sie pilnowac a przed porodem wazylam 63 a teraz 72:baffled: (mam 182)Co do polskiego to mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie, ja lubie czytac ale nie lektury czytam to co sama wybieram ale tego nie ma na liscie lektur:-p

Cornelka no faktycznie nie ktorzy maja kisiel zamiast mozgu.
Kinga no to dobrze, ze koniec wojny a twoj m wzial cos na siebie??

reklama
Do góry