reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia zdecydowanie jestem za dobra dla nich hehe :) ale tez nie jest tak ze pozwalam na wszystko. Sa granice :) a z tymi chlopcami to chyba nie tak do konca.....moja mama sie smiala ze ja dokladnie taka sama bylam jak Igor wiec na wlasnej skorze moge poczuc jaka bylam :D

cornelka i racja...olac brata!

reklama
hehe Kinga to musisz odpokutowac za to jaka Ty byłaś jak byłaś mała :p, później jak kiedyś Igorkowi coś się urodzi pewnie też będzie takie "żywe złoto" ;)

cos nam watek podupada...

dzis byla rozprawa i w koncu mozna powiedziec ze sie zakonczyla dostal rok ale ma 2tyg na odwolanie sie u mnie w miescie gdzie dostanie zawiasy wiec nie jest tak zle

cornelka więc chyba jesteś w miarę zadowolona? ja w ogóle się dziwie, że dostał taki wyrok ;/

ech a ja miałam dziś ciężką noc... Tosia ślicznie spała, ale ja dostałam jakiś duszności i spać nie mogłam, pół nocy siedziałam przy otwartym oknie i oddechu złapać nie mogłam, być może to z nerwów, ale ogólnie to już 4 raz w tym roku ;/, G mówi że pewnie się jakiejś astmy nabawiłam i karze mi iść do lekarza. Ja raczej nie pójdę, u nas nie da rady się zapisać. Zapisy są na dany dzień, nie można wcześniej, zaczynają się od 7 a już o 6 przed przychodnią stoi kolejka "umierających" babć... no i o 7:05 nie ma już żadnych miejsc... ;/

matosia ojjjj tak hehe musze odpokutowac :D jak igor ostatnio pomazal sobie nogi mazakami od razu mi sie przypomnialo jak ja sobie zrobilam tak samo :p

cornelka to w sumie wyrok ok. jak dostanie zawiasy....dziwne ze od razu mu nie dali :|

cannella czyli jednak nei wiazesz przyszlosci z praca tam?

patrycjo a to for You :p:);-) ino troche nie wyrazne:p

Załączniki

• DSCN1251.jpg
    DSCN1251.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN1255.jpg
    DSCN1255.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 31
nie dostal od razu bo to mala miejscowosc i tam wiadomo malo spraw to kse musza sciagnac a u mnie tego typu jest od cholery wiec daja odrazu zawiasy no ale jeszcze troche sie to bedzie ciagnac ale juz wiadomo co i jak:)

Matosia biegnij do lekarza nie wiadomo co to moze nic Ci nie jest tylko zle samopoczucie ale lepiej sprawdzic znam ten bol bo u mnie do gin jest tak samo 5min pozniej nr juz nie ma eh...
ale powiem Ci ze ja dzisiejszej nocy spac nie moglam oj jak mnie jajniki zaczely bolec myslalam ze nogi wyciagne chyba wczoraj mnie przewialo

Kinga to przynajmniej przy dzieciach przypominaja Ci sie stare dobre czasy:)

Cannella no ja wiem rozumiem przeciez:)a z ta praca to powiem Ci ze chyba tak jest wszedzie ja dzis tak sie wkurzylam bo sapierdziel byl niezly a kierowniczka podpierdzielila mnie do glownej kierowniczki sama siedzi jak krolewna i nic nie robi aby rozkazuje tak mnie wkurza od rozwodu chyba jej chlopa brak normalnie nie wytrzymam z nia i sie zwolnie w koncu wrrr

Niunia oj jaki slicnzy brzuszek ale od tej sukieniki to tak wszystko sie kreci ze na zdjeciu nr 2 nie moglam brzucha znalezc:)

wiecie co jakos tak dziwnie sie ostatnio czuje robi mi sie slabo niedobrze i czasem jak cos zjem to mam zgage czego nigdy nie mialam i mnie strasznie dzis piersi bola tak nawet rozwazam moze to fasolka?ale nie chce sie nakrecac:)

reklama
Do góry