reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse odlizoluj sie od tego czlowieka a meczy Cie pod jakim wzgledem chce wrocic?jesli tak to za pozno i zycze aby to co wrozka wyrozyla sprawdzilo sie bo na takie wlasnie zycie zaslugujesz ze wspanialym i odpowiedzialnym facetem:)napewno jest Ci smutno ale nic na to nie poradzisz tak musialo byc niestety jedz do rodzicow odpocznij teraz to Ci sie nalezy i to jak najbardziej moze tam poznasz swoja milosc?:)udanego wypoczynku:*

niby jest tak jak mowisz lepiej od obcych niz rodziny myslalam ze z nim bedzie inaczej ale trudno rade sobie damy moze akurat cos atrakcyjnego znajdziemy

reklama
heja!

elisse masz racje...wyjedz, odpocznij...przede wszystkim od eksa! niech zginie i przepadnie wrrr....trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo tak jak wrozka ci wywrozyla! nalezy ci sie :)

mazia ale sie usmialam jak czytalam o twojej kolezance hehe :) chociaz powiem ci ze znajomej ze dwa razy sie zapomnialo wziac tabletke i zaszla w ciaze :)

matosia ja chodze z NFZ do ortopedy. Do bardzoooo fajnej babeczki. Na wizyte czekalam 3 miesiace ale jakos nie specjalnie mi sie spieszylo...bo to w koncu tylko kontrola....ja juz wczesniej widzialam ze nogi ma troche jak na beczce prostowane ale niektorym dzieciom pozno sie 'prostuja' i myslalam ze moze w jej wypadku tak jest...no ale lekarka powiedziala ze to niedobor i mam jej dawac wit. d. wiec teoria ze w mleku jest wystarczajaca ilosc legla w gruzach w moim przekonaniu....co do igora hehe on nigdy nie byl spokojnym dzieckiem :) to jest zywe srebro :) Łucja na szczescie jest spokojna inaczej bym sie pochlastala :) nawet jak mowie jej 'nie wolno' to w wiekszosci przypadkow stoi kreci glowa, mowi 'nienienienienie' i odchodzi hehe igor to do tej pory ma problem czasami ze zrozumieniem slowa 'nie, nie wolno' hehe ;P teraz to co chwila chodzi i przeprasza i pozniej znow cos odwinie i znow przeprasza...heh albo mowi 'kochanie, nie denerwuj sie, przeciez ja nie chcialem' :D ehhh wie jak urobic matke :D a slonce zostalo :) ostatnio to w ogole wypalil do mnie z tekstem "kobieto nie rozmawiam z toba, nie mow nic do mnie" heh :)

cornelka dziwny ten twoj brat..ale faktycznie z rodzina lepiej w zadne interesy nei wchodzic bo nic dobrego z tego nie wychodzi nigdy....ja tylko nie rozumiem dlaczego on wam nie chce wynajac?

Elisse jest mi naprawdę strasznie przykro z powodu Aniołka :( ból w sercu już na zawsze zostanie bo przecież miałyśmy zostać upragnionymi mamami...:( i w takim momencie nie rozumiem kobiet które się cieszą, że poroniły bo tego dziecka nie chciały i w ogóle dla mnie to kobiety bezuczuciowe. Będzie dobrze, wiem to po sobie. Jest teraz lepiej chociaż z każdym poniedziałkiem jest mi smutno i łapie doły wieczorem bo w tym dniem mój maluszek byłby o tydzień starszy:( ale tak widocznie musiało być teraz najważniejsze by się nie poddawać:) życzę Ci jak najlepiej i oby się spełniło to co Ci wróżka przepowiedziała:):*

Maziu jak to dobrze, że się odezwałaś w końcu:) cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i że czujesz się wspaniale hehe:) powiem Ci, że mi i mojemu R podobają się również imiona dla chłopca Piotruś i Igor także gdyby za niedługo okazało się, że jestem w ciąży (mam nadzieje, że to niebawem nastąpi:)) to nie chciałabym byście obie z Kingą pomyślały, że odgapiliśmy imiona od Was:p chociaż możecie sobie zastrzec bo macie dzieci wcześniej:p:)

Cannella co się z Tobą słoneczko dzieje?? co słychać?? Wszystko u Ciebie wporządku??

Kinga no to teraz napewno u Ciebie błysk wszędzie:) możesz przyjechać do mnie i mi pomóż sprzątać bo już masz wprawę hehe

Zosiek co u Ciebie wariatko nasza?? :D

Cornellka no to życzę Ci by brat jednak okazał się dobrym bratem i wynajął Wam to mieszkanie no chyba, że znajdziecie coś fajnego:) a jak Wam się układa? mam nadzieję, że dobrze już:)

Matosia ślub zbliża się wielkimi krokami:) my też idziemy 29 sierpnia na wesele koleżanki ale myślami będą z Tobą jak będziesz składała przysięge:) o której macie w kościele ślub?? może się akurat tak złoży, że o 17 też tak jak koleżanka to będziecie równocześnie mowić a ja wtedy będę myślała o Was dwóch i z Wami to przeżywała:)

Niunia Ty pewnie nie możesz się doczekać swojego maluszka kochanego:) ahh to jest pewnie piękne uczucie już czuć jak kopie i rozrabia w brzuszku:) a masz już duży brzuch?? zrób zdjęcie i nam pokaż:D:D ja też bym chciała być znowu w ciąży i najlepiej ominąć pierwszy trymestr bo wtedy są największe niebezpieczeństwa dla maluszka. Niuna a jak się w ogóle czujesz?? Boisz się porodu??

Napewno nie napisałam wszystkiego co chciałam napisać każdej z Was bo mi w trakcie pisania bankowo coś z głowy wyleciało ale tak po krótce każdej coś odpisałam hehe:)

Buuuuziaczki:*:*

Elisse..bardzo przykro mi z powodu dzidziusia....to straszna tragedia....bez dwóch zdań...stracić dzidziusia... :( na nas zawsze możesz liczyć:)

zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich przygotowań...u mnie wszystko stoi i będzie stało w miejscu...jeszcze przynajmniej przez dwa lata...zobaczymy co będzie za ten czas...mam nadzieję,że wszystko się dobrze potoczy:) ale póki co stoimy w miejscu i pewnie będziemy stać:( jakiś dzisiaj kiepski nastrój mnie złapał....:( nie wiem czemu:(

Ostatnia edycja:
Anastazja nigdy nic nie wiadomo, zycie jest nieobliczalne :D

patrycja ojjjj tak blysk u mnie ale mysle ze nie na dlugo....czasami jak rano posprzatam to po poludniu juz w ogole nie widac zebym cokolwiek robila! heh uroki posiadania dzieci :D eee tam dla mnie mozesz nazwac Igor :D

Kinga bardzo dziwny:|

Patrycja bo stwierdzil ze chce zarobic na nim a jak [przez 2 lata wynajmowal za darmo i musial jeszcze dokladac to bylo dobrze oj on jest dziwny jeszcze bedzie nas prosil a my wtedy mam nadzieje bedziemy miec cos lepszego narazie sie uklada i jest dobrze:)

Anastazja oj zobaczysz ze sie szybko zmieni zycie lubi zaskakiwac i to bardzo nawet nie ebdziesz wiedziala kiedy:)

Cannella moglabys wpadac tu czesciej:)oj niestety z tymi pracami tak jest a szczegolnie na stazu odwala sie najgorsza robote ale spojrz na to z innej strony przeciez nikt tam Cie nie pogania i na rece nie patrzy prawda?wiec rob w takim tempie jaki odpowiada Tobie aby sie nie przemeczac:D

a ja dzis mam wolne i caly dzien gram chyba to choroba:p

reklama
Patrycja hehe akurat na 17 mamy ślub :D więc wszystko pewnie ułoży się bardzo podobnie ;). Miło, że myślami cho przez chwilę będziesz z nami ;).

Kinga w sumie to tak jest, że chłopcy są bardziej nie grzeczni. Tośka też w miarę słucha, często zrobi co jej się karze, a raczej nie zrobi tego co jej nie wolno, ale zdarzają jej się też bunty ;P. U nas nie ma szans na wizyte z NFZ bo jest niezła masakra... Facet, który robi usg itp wchodzi i wychodzi generalnie prawie o niczym nie informuje, z tego co wiem oc inne mam mówią. A tak swoją drogą to dobra z Ciebie mama, że pozwoliłaś Igorowi zostawic to słońce :p. A mały to niezły agent jest hehe co za teksty :D musisz miec wesoło w tym domu :D

Do góry